Survivor: de 10 meest legendarische rivaliteiten, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Survivor: de 10 meest legendarische rivaliteiten, gerangschikt
Survivor: de 10 meest legendarische rivaliteiten, gerangschikt
Anonim

In de afgelopen 40 seizoenen van Survivor hebben fans veel wilde scènes en bizarre momenten gezien die deze show tot een van de beste realityshows aller tijden maken. Ze zijn er ook getuige van geweest dat deelnemers relaties met elkaar aangaan. Sommige castleden van de show die ooit streden om de eerste plaats, smeedden vriendschappen die lang hebben geduurd nadat de camera's aan het rollen waren. Anderen haakten aan op de set en zorgden ervoor dat relaties standhielden. Nog meer besloten dat ze beter af waren als vijanden.

Reality-televisie is alleen succesvol als er een beetje rivaliteit is. Er moet wat drama zijn om kijkers elke week te laten afstemmen, anders beginnen verhaallijnen te slepen. Survivor is in dit opzicht niet anders, en de serie heeft een behoorlijk deel van de cast-rivaliteit gezien. Hier zijn 10 van onze favorieten.

10 Koror Tribe & Coby In Palau

Afbeelding
Afbeelding

Koror domineerde Ulong en de stam slaagde erin elke immuniteitsuitdaging te winnen die voor hen lag. Alles was redelijk perfect voor iedereen, behalve de ontevreden Coby. Coby besloot dat hij iedereen in zijn stam verachtte, en hij wilde het leven van iedereen uitdagend maken.

Coby ging de weg van het ultieme verraad en verkocht zijn stam aan Stephanie. Zijn verhuizing resulteerde in rivaliteit en zijn vertrek uit de show. Hij werd weggestemd door elk stamlid.

9 Tom & Ian hadden een Frenemie Thing Happening

Afbeelding
Afbeelding

Tom en Ian hadden een rivaliteit in Palau die leuk was om te zien omdat het eigenlijk burgerlijk was. Beide kerels werden uiteindelijk twee van de laatste drie deelnemers, maar geen van beiden ging voor de halsader.

Beide mannen respecteerden elkaar, en hoewel hun dominante persoonlijkheden hen vaak tot voor de hand liggende rivalen maakten, hielden ze de zaken behoorlijk vriendelijk en bedachten ze dat dit allemaal maar een spel was. De wereld heeft meer Huffelpufs nodig zoals Tom en Ian.

8 Laura & Shambo: hetzelfde team maar geen vrienden

Afbeelding
Afbeelding

In de Samoa-aflevering van Survivor was het algemeen bekend dat deelnemer Shambo een hekel had aan haar stam, Galu. Hoewel niemand in de stam Shambo's fantasie deed, was het Laura Morett die haar geit echt kreeg.

Na Russells evacuatie werd Shambo gekozen als leider van de stam die ze haatte. De rivaliteit tussen Shambo en Laura nam alleen maar toe en dwong Laura om zich over te geven. Ze koos de kant van Foa Foa en hielp haar voormalige stam en rivaal te vernietigen.

7 Fairplay & Sandra: een rivaliteit vol respect

Afbeelding
Afbeelding

Johnny Fairplay, de regerende Zwadderaar van Overlevende, en Sandra, gingen meer dan eens rond en rond. Deze twee waren gewoon olie en water en waren voorbestemd om voor de eeuwigheid rivalen te zijn, zo leek het.

Dan, in een wending die niemand had kunnen voorspellen, steunde Johnny Fairplay Sandra en gaf haar zijn felbegeerde stem voor haar om alles te winnen. Ook al waren ze rivalen, hij respecteerde haar vermogen om het spel te spelen.

6 Aras & Terry: tegenstrijdig in elk aspect

Afbeelding
Afbeelding

Aras en Terry stootten elkaar aan toen ze allebei in de Panama-serie verschenen. Nadat de stammen waren gefuseerd, stemde Casaya alle leden van La Mina weg totdat alleen Terry stond.

Terry was geen geliefd personage. Zijn dominante, macho houding maakte bijna iedereen af, inclusief de uiteindelijke winnaar en Terry's rivaal, Aras. Terry sloeg echt de spijker in de kist toen hij een uitspraak deed over vrouwen die meer betekenen dan moeders. Dit viel niet in goede aarde bij Aras, die onlangs herenigd was met zijn moeder.

5 Kelly G versus Lex

Afbeelding
Afbeelding

Lex ontving een notitie bij de Tribal Council waardoor hij op zoek moest naar de auteur van de notitie. Wie die noodlottige woorden opschreef, zou voor altijd een rivaal van Lex worden. Hij richtte zijn zinnen op Lex, zeker dan zij achter de geschreven woorden.

Kelly stond niet achter de stemming tegen Lex, maar hij had het op haar gemunt en was niet van plan het los te laten. We durven te wedden dat ze blij is voor eens en voor altijd bij hem weg te zijn.

4 Shane & Courtney: zo giftig als ze komen

Afbeelding
Afbeelding

Survivor heeft fans in de loop der jaren veel giftige allianties gegeven, en misschien was geen enkele zo opvallend ongezond als die van Shane en Courtney. Deze twee kunnen heet worden in een New York Minute, en het eindresultaat was nooit mooi.

Shane verloor notoir zijn geduld met Courtney en vertelde haar dat als ze hem ooit zou verraden, hij naar haar appartement zou komen en haar voorgoed zou beëindigen. Er was geen terugkeer van dit schokkende Survivor-moment en fans waren verrast dat hij door zijn ongepaste opmerking niet uit de show werd opgestart.

3 Sierra was de bokszak van Tyson… totdat ze dat niet meer was

Afbeelding
Afbeelding

Tyson stond nooit bekend als een aardige vent en was eerder geneigd om een snauwende of snijdende opmerking te maken dan om een mededeelnemer een handje te helpen. Sierra werd het favoriete doelwit van Tyson, en hij bediende vaak van verbale opgravingen in haar richting.

Sierra slaagde erin om met Tysons onvolwassenheid en slecht getimede grappen om te gaan, en toen het tijd was om het terug te doen in een jury, bracht ze hun rivaliteit naar een heel ander niveau.

2 De rivaliteit van Lex en Rob was niet alleen voor de camera's

Afbeelding
Afbeelding

Opnieuw met het All-Star-drama. Rob vroeg Lex om Amber te redden, en Lex nam aan dat het verzoek een soort van "jij krabt mijn rug, en ik krab de jouwe" was. Toen het tijd was voor de grote fusie, kon Rob Lex niet redden.

De riskante zet kostte Rob uiteindelijk veel geld. Hij verloor de stem van Lex, evenals zijn vriendschap in de echte wereld. Fans vroegen zich af of Rob denkt dat zijn beslissing over de speeltijd de rivaliteit waard was die veel te lang duurde.

1 Colby & Jerri … What Goes Around, Comes Around

Afbeelding
Afbeelding

Colby en Jerri's relatie was een heleboel dingen, verwacht eenvoudig of gezond. Ze begonnen vriendelijk, zelfs flirterig, en toen ging alles scherp naar links in rivaliteit en bitterheid.

Colby liet Jerri precies weten wat hij voor haar voelde toen hij haar uit de Outback stemde. Terwijl Jerri inpakte en vertrok, betekende haar vertrek niet het einde van hun rivaliteit. De twee doken opnieuw op in de All-Stars-serie, waar Jerri wraak nam en Colby van het eiland stemde.

Aanbevolen: