Wat is de sterkste legendarische Pokémon? Hier zijn de beste, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Wat is de sterkste legendarische Pokémon? Hier zijn de beste, gerangschikt
Wat is de sterkste legendarische Pokémon? Hier zijn de beste, gerangschikt
Anonim

De Pokémon-serie kan al tientallen jaren standhouden terwijl veel van zijn navolgers in de loop van de tijd aan de kant zijn geschoven. Pokémon is in staat geweest om contact te maken met het publiek en zo goed op te vallen omdat het zoveel verschillende wegen bestrijkt en in staat is om deze verslavende videogameserie om te zetten in een anime met allerlei hulpmateriaal dat net zo'n sterke aanhang heeft. Pokémon gaat nergens heen en de nieuwste inzendingen in de serie, Pokémon Sword en Shield voor de Nintendo Switch, hebben allerlei nieuwe doelgroepen naar de games gebracht.

De legendarische Pokémon die het universum bezetten, zijn meestal enkele van de meest interessante en uitdagende Pokémon in de serie. Veel standaard Pokémon zijn krachtig, maar de meeste Legendarische Pokémon tillen de zaken naar een heel ander niveau en lijken meer op goden dan op trainbare Pokémon.

15 Eternatus is een Pokémon Doomsday-apparaat

Afbeelding
Afbeelding

Het is voor elke nieuwe Pokémon-titel moeilijk om steeds sterkere Legendarische Pokémon te introduceren als ze al naar zulke gekke plaatsen zijn gegaan. Eternatus van Sword and Shield is het hoogtepunt (voorlopig), en het is een buitenaardse Pokémon die 20.000 jaar geleden op aarde landde met als doel de planeet te beëindigen. Als Eternatus' Eternamax wordt gevormd, is het eigenlijk game over voor het universum.

14 Arceus is de maker van het Pokémon-universum

Afbeelding
Afbeelding

Arceus is een extreem krachtige Pokémon die wordt gepositioneerd als de schepper van de hele Pokémon-wereld. Dat betekent dat Arceus niet alleen verantwoordelijk is voor andere zeer krachtige Pokémon zoals Dialga en Palkia, maar eigenlijk ook voor alle andere natuurlijke Pokémon op de planeet. Deze prestatie alleen al maakt Arceus moeilijk te overtreffen.

13 Zacian en Zamazenta zijn de bewakers van het universum

Afbeelding
Afbeelding

Het enige doel van Zacian en Zamazenta is om het einde van de wereld van de Donkerste Dag te voorkomen dat plaatsvindt als de macht van Eternatus tot wasdom komt. Dit betekent dat Zacian en Zamazenta ook ongekende macht hebben, maar het feit dat ze allebei Eternatus alleen moeten afhouden, is het bewijs dat ze afzonderlijk in vergelijking verbleken.

12 Dialga heeft het vermogen om tijd te manipuleren

Afbeelding
Afbeelding

Elementaire krachten zoals vuur en water zijn een aanwinst voor Pokémon, maar Dialga bevindt zich op een heel ander niveau, aangezien zijn favoriete wapen de tijd zelf is. Dialga kan de tijd manipuleren door hem te vertragen of ronduit te stoppen om zijn tegenstanders in verwarring te brengen. Dialga's gebrul alleen is genoeg om de structuur van de tijd drastisch te veranderen, dus maak de man niet boos.

11 Palkia heeft heerschappij over de ruimte

Afbeelding
Afbeelding

Palkia wordt gepositioneerd als de gratis Legendarische Pokémon voor Dialga, alleen hij heeft het vermogen om ruimte te manipuleren in plaats van tijd. Dit is een meer esoterische vaardigheid, maar het stelt Palkia in staat om de ruimte te veranderen of te vervormen en het universum opnieuw vorm te geven naar eigen goeddunken.

10 Celebi is eigenlijk een onsterfelijke Pokémon

Afbeelding
Afbeelding

Celebi is een legendarische Pokémon van helemaal terug in Generatie II, maar het is nog steeds een van de krachtigere wezens in het universum. Celebi is niet super agressief of krachtig als het gaat om fysieke kracht, maar het is een Pokémon die vrij door de tijd kan reizen en zichzelf kan herleven vanaf elk punt in de enorme tijdlijn van het bestaan. Dit betekent dat Celebi niet alleen het vermogen heeft om voor altijd te leven, maar ook om terug te keren als zijn beste zelf.

9 Silvally is een genetisch experiment dat elk type Pokémon kan zijn

Afbeelding
Afbeelding

Silvally is het ongelukkige resultaat van genetische manipulatie en is gemaakt door de Aether Foundation. Technisch gezien creëerden ze Type: Null, in een mislukte poging om hun eigen Arceus te bouwen. Silvally is de geëvolueerde versie van dit verlaten experiment en perfectioneert veel van Aethers ideeën. Silvally beheerst bijvoorbeeld zijn RKS-systeem en kan dankzij zijn genetisch materiaal wisselen tussen elk Pokémon-type. Dit, naast zijn rauwe kracht, maakt het een veelzijdige en sterke tegenstander.

8 Kyogre kan de planeet in een oogwenk overspoelen

Afbeelding
Afbeelding

Kyogre en Groudon zijn een andere set Legendarische Pokémon die hun aanwijzingen uit elementen halen, maar het zijn enkele van de meest extreme versies ervan. Beiden zijn erg sterk, maar Kyogre heeft een voordeel omdat hij het water van de aarde controleert (terwijl Groudon voor vulkanen zorgt) en het grootste deel van de planeet bestaat hieruit. Dienovereenkomstig heeft hij veel meer controle dan mensen beseffen.

7 Giratina kan tussen dimensies bewegen

Afbeelding
Afbeelding

Giratina is de zeldzame combinatie van geest- en drakentypes en hij is een griezelige Pokémon die bij dat paar past. Giratina bestuurt antimaterie, wat betekent dat hij tussen dimensies kan faseren, inclusief het hiernamaals, en Pokémon daarin in de steek laat. Het is een erg ziekelijke manier om voor vijanden te zorgen.

6 Rayquaza manipuleert de ozon van de aarde

Afbeelding
Afbeelding

Rayquaza ziet er zenuwslopend uit dankzij zijn kronkelige uiterlijk, maar hij is een legendarische Pokémon die ook profiteert van zijn vermogen om de atmosfeer en ozon van de aarde te manipuleren. Rayquaza brengt het grootste deel van zijn tijd door in de hogere registers van de atmosfeer van de aarde, en soms zelfs in de ruimte, maar de manier waarop hij over de planeet waakt is meer onheilspellend dan troostend.

5 Necrozma is een tikkende tijdbom van energie

Afbeelding
Afbeelding

Necrozma is op zichzelf sterk, maar Ultra Necrozma is de sterkste vorm van de Pokémon en hij ziet de Pokémon pure lichtenergie worden die moeilijk te bevatten is. Deze prestatie genereert een temperatuur van meer dan 10.000 graden Fahrenheit, wat de Pokémon letterlijk onaantastbaar maakt. Voeg daarbij een schat aan op energie gebaseerde aanvallen met een enorm bereik en Ultra Necrozma is een echte uitdaging.

4 Zekrom en Reshiram kunnen de atmosfeer van de planeet veranderen

Afbeelding
Afbeelding

Pokémon's legendarische "Tao Trio" is een leuke update voor de legendarische vogels van de eerste generatie, alleen deze Pokémon zijn draken. Zekrom en Reshiram beheersen zowel bliksem als vuur, maar hun kracht is zo immens dat wanneer ze hun capaciteiten gebruiken, er na-effecten zijn die de atmosfeer van de planeet permanent veranderen. Ze zijn te sterk voor hun eigen bestwil.

3 Zygarde is een krachtige beveiligingsmaatregel

Afbeelding
Afbeelding

Zygarde is een andere legendarische Pokémon die verschillende vormen heeft, maar het is de 100% complete vorm van de Pokémon die de Pokémon op zijn sterkst ziet. Deze geavanceerde versie van de Pokémon is ontworpen om de wereld te redden van de dreigingen van Xerneas en Yveltal, maar zonder de dreiging van hen heeft hij niet veel doel.

2 Yveltal kan de aarde droog laten lopen

Afbeelding
Afbeelding

Sommige Pokémon zijn zo krachtig dat hun bestaan alleen al problematisch is voor de planeet. Dat is het geval bij Yveltal, die gedijt op energieabsorptie. Yveltal berooft de aarde, of een omringende Pokémon, van leven. Yveltal wordt gehinderd door de 1000-jarige winterslaap die hij inneemt, maar zelfs dat put de omgeving van het leven uit in een laatste wanhopige aanval.

1 Xerneas kan het leven schenken

Afbeelding
Afbeelding

Xerneas is het omgekeerde van Pokémon X en Y's Yveltal en deze Pokémon geeft de kracht van het leven in plaats van het te stelen. Dit is een grote aanwinst, vooral voor andere Pokémon, en het maakt andere vergelijkbare Pokémon met herstellende eigenschappen, zoals Ho-Oh, achteraf enigszins irrelevant. Xerneas lijdt ook aan een sluimerperiode van 1000 jaar, maar hij kan in ieder geval de planeet van brandstof voorzien tijdens het proces.

Aanbevolen: