Will Smith herenigd met zijn 'Fresh-Prince'-familie in het Bel-Air Mansion

Inhoudsopgave:

Will Smith herenigd met zijn 'Fresh-Prince'-familie in het Bel-Air Mansion
Will Smith herenigd met zijn 'Fresh-Prince'-familie in het Bel-Air Mansion
Anonim

Fans beginnen te zoemen, omdat er misschien een reboot van Fresh Prince plaatsvindt, hoewel het volgens geruchten een donkere versie van de iconische show zou zijn.

Will Smith heeft zich tot nu toe stil gehouden en grapte dat hij tegenwoordig geschikt zou zijn voor de rol van ieders favoriet, wijlen oom Phil;

“Ik zou daarin oom Phil moeten zijn. Ik word bijna 50, weet je. Zoals: 'Kom op tante Viv, ik ben 50, ik kan niet alleen uitgaan?"

Alle grappen terzijde, Will Smith heeft goede herinneringen aan zijn tijd in de show, omdat het hem op de kaart zette. Smith was in die tijd gefocust, dat hij ieders tekst kende, niet alleen die van hem;

“Het was mijn allereerste rol, en ik was heel, heel gefocust om succesvol te zijn, dus ik leerde het hele script en de regels van alle anderen… Als je de eerste vier of vijf afleveringen bekijkt, kun je zien dat ik' Ik spreek de regels van andere mensen uit. Het is verschrikkelijk en ik kan het niet aanzien om ernaar te kijken.”

Jazzy Jeff zou ook meewerken aan het bespreken van het succes van de show - hij noemde het opmerkelijk hoe het relevant blijft door de generaties heen;

Dus voor 30 jaar, vraag ik me af: 'Is dit het jaar dat 'Fresh Prince' zal verdwijnen?' Niet omdat je het wilt, maar vanwege de natuurlijke wetten van de dingen. Om deze show van de ene generatie op de andere te laten springen - er zijn fans die nog niet eens geboren waren toen de show begon. Dat kun je niet plannen.”

De cast zorgde onlangs voor nog meer buzz, met Will Smiths recente IG-post – de crew was weer bij elkaar in het oude Bel-Air-huis!

Hereniging met de familie

Nee, het was niet voor een reboot, maar in plaats daarvan promootte Smith het iconische huis dat officieel op Airbnb werd verhuurd. Hij maakte ook grapjes over het feit dat Jazzy Jeff er uiteindelijk niet uit werd gegooid;

Jazzy Jeff zou ook de Airbnb-ervaring bespreken;

“Onder normale omstandigheden was ik misschien in huis met twee draaitafels. Maar we gaan dit virtueel doen en wat mensen uitnodigen. Ik ga je de kneepjes van het vak geven over hoe het moet, de apparatuur die je gebruikt. Ik denk dat met de huidige staat van de wereld, deze virtuele ervaringen ongelooflijk zijn omdat het je een beetje in de plaats met de persoon plaatst. Ze kunnen stap voor stap doornemen hoe je doet wat je doet.”

Wat een traktatie voor alle superfans van de show!

Bronnen – IG, Okay Player & City News

Aanbevolen: