Kaley Cuoco verloor het volledig toen de cast van Big Bang Theory herenigd werd met de cast van vrienden

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco verloor het volledig toen de cast van Big Bang Theory herenigd werd met de cast van vrienden
Kaley Cuoco verloor het volledig toen de cast van Big Bang Theory herenigd werd met de cast van vrienden
Anonim

Zowel Friends als Big Bang Theory hadden behoorlijk wat runs, en creëerden onderweg enorme fanbases. Ondanks het feit dat aan beide shows een einde is gekomen, zullen ze nog jarenlang worden geconsumeerd.

De shows hadden niet alleen veel vergelijkingen, maar het bleek dat de ster van TBBT Kaley Cuoco een grote bewonderaar was van Jennifer Aniston.

We zullen kijken naar hun relatie en wat er gebeurde toen de twee shows samenkwamen op een bepaalde awardshow.

Kaley Cuoco is een enorme fan van Jennifer Aniston

Kaley Cuoco's liefde voor Jennifer Aniston zit heel diep. Toen ze in Hollywood begon, werkte Cuoco zelfs kort samen met Aniston, die toen al een gevestigde naam was. Cuoco was vol ontzag om naar Aniston te gaan.

"Eerste dag op onze nieuwe podia.. liep naar mijn kleedkamer en welke filmposter zie ik voor mijn deur ingelijst? Picture Perfect met in de hoofdrol @jenniferaniston, " begon Cuoco.

"Weinig bekend feit dat dit een van de eerste 'onderdelen' was waarin ik als kind werd gegoten. Ik was de achternaam in de aftiteling (gecrediteerd als 'klein meisje'). Toen ik de film zag, ze hadden mijn enige regel doorgesneden, maar het enige dat ik me herinner, is dat ik mezelf de hele dag heb overtuigd om Jen te vertellen hoeveel ik van haar hield. (Vrienden waren op dat moment mijn leven)."

Volgens Cuoco was het ontmoeten van Aniston toen een ongelooflijke ervaring, en hetzelfde geldt vandaag.

"Ze was toen een juweeltje voor mij en een juweeltje voor mij nu (en voor iedereen die ze kent) grappig om dit volledige cirkelmoment te zien. Je weet nooit waar het leven je zal brengen, of [wiens] leven je zal onderweg aanraken, "vertelde de actrice aan Digital Spy.

Cuoco ontmoette niet alleen Aniston, maar ze zou ook schitteren in een sitcom vergelijkbaar met Aniston.

Big Bang Theory and Friends hadden veel overeenkomsten

Op platforms zoals Medium hebben fans veel overeenkomsten tussen The Big Bang Theory en Friends besproken. Beide sitcoms genoten van monumentale runs, met Friends die tien seizoenen duurden, terwijl Big Bang voor 12 ging. In werkelijkheid hadden beide shows langer kunnen duren, aangezien fans de komende jaren herhalingen zullen blijven herhalen.

Fans kwamen met een paar overeenkomsten voor de sitcom, waaronder relaties.

"De meest onwaarschijnlijke relaties worden uiteindelijk de meest stabiele ??‍ Wie had in seizoen drie van The Big Bang Theory gedacht dat die lieve, tedere Bernadette zou eindigen met een seksdate zoals Howard?"

"Aan de andere kant, wie had gedacht dat sinds het eerste seizoen van Friends, die sarcastische Chandler, met zijn beperkte dagelijkse netheid en orde, die bijna nooit een donut at, zou eindigen met die obsessieve Monica van orde en netheid?"

Fans koppelden ook de personages van Penny en Rachel aan elkaar, en hoe ze verliefd werden op wetenschappers.

"In het geval van The Big Bang Theory is iedereen een wetenschapper, maar het is vermeldenswaard die relatie die taboe leek tussen wetenschapper-freak en mooie meid die altijd in de top van het instituut stond. Dat is het geval met Leonard- Penny en Ross-Rachel."

The Friends and Big Bang Theory-casts ontmoetten elkaar op de Special Must See TV: A Tribute to James Burrows Event

Het was een mooi moment voor de Big Bang-cast, want ze maakten kennis met de tv-iconen van Friends, alleen zonder Chandler. Cuoco was in shock toen het moment kwam, ""Ummmm NACHT GEMAAKT. Kan niet ademen friends meets bbt @bigbangtheory_cbs Ik stierf en ging naar de hemel."

Johnny Galecki zou ook een bericht op Instagram delen van het moment dat plaatsvond tijdens een speciaal James Burrows-evenement.

De acteur onderschreef het moment: "En toen gebeurde dit."

Het was een speciaal moment voor alle betrokkenen en een moment dat fans zeker aan het denken heeft gezet, vooral als het gaat om het potentieel van de combinatie van beide shows. Op zijn minst hebben we deze foto altijd als een 'wat als'.

Aanbevolen: