Hier is hoeveel deelnemers op 'Love Island' verdienen

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel deelnemers op 'Love Island' verdienen
Hier is hoeveel deelnemers op 'Love Island' verdienen
Anonim

De wereld van reality-televisie is zo'n fenomeen geworden, dat er praktisch een show is waarin zo ongeveer alles en nog wat centraal staat. Omdat datingshows in de jaren 2000 behoorlijk populair waren met shows als 'The Bachelor', 'The Bachelorette', 'Flavor Of Love' en 'The Millionaire Matchmaker', is het alleen maar passend voor het genre om te transformeren in iets nog groters, en fans zijn er helemaal weg van.

Kijkers kunnen nu genieten van talloze datingshows die de lat hoger hebben gelegd met afgelegen luxe locaties, grotere uitdagingen en een cast die altijd voor drama zorgt. Een show die me zeker te binnen schiet is niemand minder dan 'Love Island'. De CBS-show heeft bewezen dat het de moeite waard is om te bekijken, maar veel fans vragen zich af of de cast een vergoeding krijgt? Laten we het uitzoeken!

'Love Island' deelnemer salaris

Liefde Eiland Seizoen 2
Liefde Eiland Seizoen 2

'Love Island' is de nieuwste realityshow geworden waar zowat iedereen het over heeft! De show wordt uitgezonden op CBS en bevat een groep mannen en vrouwen die deelnemen aan een reeks uitdagingen en taken met een medecastmate die ze blijven ruilen in een poging om niet alleen de liefde van hun leven te ontmoeten, maar een geldprijs van $ 100, 000! Deze show lijkt erg op die van Netflix' 'Too Hot To Handle', maar is veel meer een origineel idee.

De show zelf, die momenteel in zijn tweede seizoen in de Verenigde Staten is, is de Amerikaanse bewerking van de Britse versie van 'Love Island'. De show begon in 2015 in Engeland en heeft eindelijk zijn weg gevonden naar de VS. De deelnemers aan de Britse versie van de show verdienen £ 250 per week, wat neerkomt op bijna $ 350. Aangezien de geldprijs op de Amerikaanse versie bijna het dubbele is, wordt aangenomen dat de cast op de meest recente versie tot $ 500 per week opbrengt.

Liefde Eiland Salaris
Liefde Eiland Salaris

Fans zijn geobsedeerd door het meest recente seizoen en beweren dat het een van de grootste schuldige genoegens is die er zijn. Naast het voltooien van taken en uitdagingen gedurende het seizoen, kunnen kijkers ook stemmen op hun favoriete koppels om hen beiden dichter bij die mooie $ 100.000 geldprijs te brengen, die duidelijk wordt verdeeld tussen de twee winnaars.

Hoewel het belangrijkste doel zou zijn om de finish te halen en de hoofdprijs te innen, is het voor castleden gunstig om te proberen zo lang mogelijk in het huis te blijven om er zoveel mogelijk van te verzamelen wekelijkse toelagen mogelijk. Aangezien het seizoen tot 40 dagen kan duren, geeft dit sommige deelnemers de kans om nog eens 6 weken aan geld te verdienen. Met het stipendium dat is vastgesteld op $ 500 per week, komt dit neer op $ 3.000 extra voor spelers, wat niet al te slecht is voor de ervaring en de blootstelling.

Aanbevolen: