The Extreme Way Shia LaBeouf bereidde zich voor op 'Fury

Inhoudsopgave:

The Extreme Way Shia LaBeouf bereidde zich voor op 'Fury
The Extreme Way Shia LaBeouf bereidde zich voor op 'Fury
Anonim

Shia LaBeouf zit al sinds zijn kindertijd in de entertainmentindustrie en hij heeft door de jaren heen enorm veel succes gehad. Hij was de hoofdrolspeler in de Transformers-films, die een enorme franchise bleken te zijn, zelfs tegen de MCU en de Fast & Furious-franchise. In de loop van de tijd heeft hij meer artistieke projecten op zich genomen waardoor hij zijn creativiteit de vrije loop kon laten.

In 2014 verscheen LaBeouf in de film Fury met Brad Pitt en leverde een fantastische prestatie naast de filmlegende. Hoewel mensen wisten dat LaBeouf het goed zou kunnen doen in een grote film, hadden ze geen idee van de moeite die hij deed om zich voor te bereiden op de rol.

Laten we terugkijken op de waanzinnige manier waarop LaBeouf zich voorbereidde op Fury !

Hij had een tand uitgetrokken

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf

Als het gaat om de voorbereiding op filmrollen, nemen sommige acteurs dingen veel te ver weg en doen ze gewoon dingen die absoluut geen zin hebben om in karakter te komen. Voor zijn rol in Fury besloot Shia LaBeouf een tand uit zijn mond te laten trekken om in karakter te komen.

Het feit dat hij zijn uiterste best deed om een tand te laten trekken, toont alleen maar het soort toewijding dat hij aan zijn vak heeft. Er zijn niet veel acteurs op de planeet die graag een tand zouden laten trekken voor een rol, en het interessante om hier op te merken is dat veel tandartsen niet eens bereid waren om dit voor LaBeouf te doen.

Als hij over de kwestie sprak, zei hij: "Nee, ik heb het verwijderd voor de film."

Hij zou het verhaal verder uitwerken met Jimmy Kimmel. Lokale tandartsen zeiden dat het medisch niet logisch was. Dus ik heb het laten doen door een man in Reseda naast een Radio Shack en hij stelde niet te veel vragen.”

Het is behoorlijk wild om te horen dat zo'n beroemde acteur het moeilijk zou hebben om iemand te vinden die aan hun tand wil trekken, maar voor de tandartsen die in de clinch lagen, hadden ze hun reputatie en hun praktijken op het spel. De enige tandarts die het risico waagde om LaBeoufs tand voor de film te rukken, moet dat verhaal aan heel veel mensen hebben verteld.

Hoewel het misschien een beetje extreem lijkt om zijn tand uit zijn mond te trekken, is dit niet het enige dat LaBeouf zou doen om het personage voor de film te worden.

Hij heeft opzettelijk littekens op zijn gezicht gemaakt

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf

Zoals de meeste mensen weten, zijn film en make-up twee dingen die hand in hand gaan, aangezien er altijd een volledig make-upteam bij betrokken zal zijn om ervoor te zorgen dat de acteurs er zo perfect mogelijk uitzien voor hun rollen. Dit was blijkbaar niet goed genoeg voor Shia LaBeouf, die zijn eigen gezicht begon te littekens om zijn gewenste look voor de film te krijgen.

Het spreekt voor zich dat niet al te veel mensen ooit dingen in deze mate zullen nemen, omdat het gewoon geen zin heeft. Er is, letterlijk, een team van mensen die er zijn om zoiets met protheses mogelijk te maken.

LaBeouf's Fury co-ster Logan Lerman zou openhartig zijn over het gedrag van LaBeouf op de set en de manier waarop hij zijn gezicht zou markeren om zijn gewenste look te bereiken.

Lerman zou tegen GQ zeggen: "[LaBeouf] loopt de gang in en zegt: 'Hé man, wil je iets leuks zien? Check this out…’ en hij pakt een mes en snijdt in zijn gezicht. De hele film bleef hij deze sneden in zijn gezicht openen. Dat is allemaal echt.”

Je voorstellen hoe dat op de set moet zijn geweest, is bijna onmogelijk, want dat soort gedrag is gewoon van de muur. Maak je geen zorgen, want LaBeouf was nog steeds niet klaar.

Hij nam dienst in het leger

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf

Nu hij helemaal klaar was om iemand te spelen die in het leger zat, besloot Shia LaBeouf het heft in eigen handen te nemen en zelf in dienst te treden bij het leger.

LeBoeuf zou zeggen: Dus de dag nadat ik de baan kreeg, trad ik toe tot de Amerikaanse National Guard. Ik werd gedoopt – accepteerde Christus in mijn hart – tatoeëerde mijn overgave en werd een kapelaansassistent van Kapitein Yates voor de 41e Infanterie. Ik heb een maand op een vooruitstrevende basis geleefd.”

Dit is zo extreem als maar kan, aangezien hij nu een bindend contract had. We moeten ons afvragen of hij op dit moment nog steeds onder contract staat bij het leger. Al deze dingen waren nodig om zijn personage in de film Fury tot leven te brengen, en we hopen dat hij denkt dat het het al die jaren later de moeite waard was.

Voor iedereen die overweegt om in de acteerwereld te stappen, kan het horen van dit soort verhalen iets zijn waardoor ze een carrière in de financiële wereld kunnen overwegen.

Aanbevolen: