The Insane Way John Krasinski bereidde zich voor op zijn rol in '13 Hours

Inhoudsopgave:

The Insane Way John Krasinski bereidde zich voor op zijn rol in '13 Hours
The Insane Way John Krasinski bereidde zich voor op zijn rol in '13 Hours
Anonim

Als de meeste mensen nadenken over wat de prestaties van een acteur in een film goed of slecht maakt, concentreren ze zich op zaken als hoeveel de artiest geëmotioneerd heeft. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat die dingen een sleutelrol spelen in een acteerprestatie die bij het publiek terechtkomt, zijn er verschillende andere dingen die er ook toe doen.

Als het gaat om actiefilms zoals de John Wick-films, zouden ze gewoon niet hebben gewerkt als Keanu Reeves niet wekenlang hard had getraind voordat hij de film filmde. Immers, als Reeves er niet comfortabel uitzag om vuurwapens te overhandigen of als hij moe leek toen hij alle vechtscènes van John Wick filmde, zou de film uit elkaar zijn gevallen.

John Krasinski Rode Loper
John Krasinski Rode Loper

Toen John Krasinski ermee instemde om te schitteren in de actiefilm 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, was het absoluut noodzakelijk dat hij overkwam als een geloofwaardige Navy Seal. Gelukkig voor fans van die film, zette Krasinski zich in voor een ongelooflijk moeilijk trainingsregime en een streng dieet waardoor hij in een geweldige vorm kwam voordat hij op de set van die film verscheen.

Een grote revisie

Tegenwoordig is John Krasinski een allround tv- en filmster die heeft bewezen dat hij in staat is om projecten uit verschillende genres te headlinen. Voordat Krasinski speelde in 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi uit 2016, was hij vooral bekend als de sympathieke man die geweldig was als Jim Halpert van The Office.

John Krasinski Het kantoor
John Krasinski Het kantoor

Als je Jim Halpert vergelijkt met de echte Navy Seal die John Krasinski in 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi portretteerde, zijn de twee personages heel verschillend. Halpert is tenslotte een vrij zachte man die zijn tijd achter een bureau doorbrengt en de Navy Seal is het soort man dat in gevaar komt om anderen te redden. Het is niet verwonderlijk dat Krasinski, om overtuigend een Navy Seal te spelen, veel veranderingen moest aanbrengen in zijn levensstijl, lichaam en geest.

Ernstige trainingen

Tegen de tijd dat John Krasinski 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi filmde, had hij zijn lichaam ingrijpend veranderd. Toen de wereld eenmaal hoorde hoeveel Krasinski's lichaam was veranderd, wilde iedereen weten hoe hij zijn lichaam zo snel had gereviseerd. Gelukkig begon Krasinski een promotietour ter ondersteuning van 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi en tijdens die interviews vertelde hij hoe hij zich voorbereidde om de film uitgebreid te maken.

Tijdens een interview in 2016 met Men's He alth, onthulde John Krasinski dat hij slechts vier maanden had om in vorm te komen voor 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Gezien die strakke tijdlijn, is het logisch dat Krasinski zei dat het proces "soms bruut kan zijn", omdat hij "veel metabolisch werk deed, sleeën slepen en al deze dingen die ik NFL-spelers heb zien doen. Naast die ouderwetse oefeningen deed Krasinski ook eindeloze cardio en nam hij het soort trainingen over dat bodybuilders helpt enorm te worden.

Tijdens een ander interview dat plaatsvond op Jimmy Kimmel Live, zei John Krasinski dat toen zijn vier maanden durende training begon, zijn "lichaamsvet, geloof ik, 25% was". Uiteindelijk "tegen de tijd dat (Krasinski) de film deed (zijn) lichaamsvet was 9%." Tijdens de rest van het interview onthulde Krasinski dat hij twee trainingen per dag deed "waarschijnlijk vijf en zes dagen per week" en zijn dieet bestond uit "in feite het eten van salades, en kip en water". Krasinski sprak ook over dingen doen als "die slee van daar naar daar slepen", wat zo moeilijk was dat John grapte dat hij "een hartaanval had".

Bovendien was John Krasinski op een gegeven moment in het Verenigd Koninkrijk en ontmoette hij Chris Pratt om de MurphChallenge te voltooien. Een extreme training die wordt voltooid ter ere van wijlen United States Navy SEAL-officier Michael P. Murphy die de Medal of Honor won, is de Murph Challenge niet voor bangeriken. Het bestaat tenslotte uit een run van een mijl, 100 pull-ups, 200 push-ups, 300 air squats en een tweede run van een mijl die wordt voltooid terwijl u een lichaamsvest van 20 pond draagt.

De eindresultaten

Op het eerste gezicht lijkt het misschien nogal dwaas dat John Krasinski al dat werk deed, zodat hij er in een film geript uit kon zien. Als je echter in gedachten houdt dat Krasinski een echte held in die film speelde, is het volkomen logisch dat John zich ertoe heeft verbonden om die man recht te doen op het grote scherm. Tijdens een interview met The Sunday Morning Herald sprak Krasinski over hoe het transformeren van zijn lichaam hem in staat stelde de juiste mindset te krijgen om een Navy Seal te portretteren.

"Het was niet alleen belangrijk mentaal, maar ook om fysiek in die vorm te komen, want laten we eerlijk zijn, je wilt eruit zien als een man die iemand kan redden en niet als een man die je doet afvragen of je er levend uitkomt, toch?"

John Krasinski geript
John Krasinski geript

Gezien hoe hard John Krasinski werkte om geript te worden voordat hij 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi filmde, zou het niemand moeten verbazen dat hij niet meer zo groot is als toen. De man blijft echter in topvorm en het is duidelijk dat als de juiste filmrol zich in de toekomst voordoet, hij zo weer naar die plek kan terugkeren.

Aanbevolen: