Mark Ruffalo feliciteert Iman Vellani met het feit dat hij de eerste moslimactrice is die mevrouw Marvel speelt

Mark Ruffalo feliciteert Iman Vellani met het feit dat hij de eerste moslimactrice is die mevrouw Marvel speelt
Mark Ruffalo feliciteert Iman Vellani met het feit dat hij de eerste moslimactrice is die mevrouw Marvel speelt
Anonim

Eerder deze week meldde Deadline dat Iman Vellani officieel de eerste moslimactrice zal zijn die de rol van mevrouw Marvel zal spelen in de Marvel-franchise - en tot nu toe lijkt haar samenwerking met de mediagigant buitengewoon goed te gaan.

De serie gaat in première op Disney Plus. De jonge actrice speelt Kamala Khan, een 16-jarige Pakistaans-Amerikaanse superheld uit New Jersey. Haar krachten omvatten het vermogen om elk deel van haar lichaam te vergroten of te verkleinen.

Mej. Marvel is ook het eerste moslimpersonage van Marvel Comics dat haar eigen stripboek heeft - het personage is in februari 2014 gemaakt door schrijver G. Willow Wilson. Om het nieuws van het aanstaande project te vieren, stuurde ze haar liefde naar Vellani in een tweet, waarin ze zei, "Ze is de echte deal."

Marvel Studios-chef Kevin Feige lijkt het daarmee eens te zijn, wat sterk suggereert dat MCU-fans mevrouw Marvel in toekomstige Marvel-films op het grote scherm kunnen zien verschijnen.

De superheldenserie wordt Vellani's eerste grote rol op het scherm, en hoewel dit haar officiële Hollywood-debuut is, heeft ze er al haar prioriteit van gemaakt om de entertainmentindustrie te diversifiëren: op het Toronto Film Festival 2019 was ze een lid van de Next Wave Committee.

Ze heeft gezegd dat ze altijd al filmmaker wilde worden, en als de indrukken die ze heeft achtergelaten op degenen met wie ze tot nu toe in de industrie heeft gewerkt juist zijn, zal ze dat succes waarschijnlijk binnen de kortste keren behalen.

Avengers-acteur Mark Ruffalo, vooral bekend van het spelen van de immer populaire MCU's Hulk, verwelkomde Vellani in het Marvel Universum in een tweet.

Bad Boys For Life-filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan afleveringen van het project regisseren. Marvel heeft geen verklaring vrijgegeven over de andere castleden.

We weten nog niet veel over wanneer het in première gaat - op de recente D23-expo werd aangekondigd dat het de volgende in de rij zou zijn na de Hawkeye-spin-off. Dit geeft schattingen voor de première begin 2021 of eind 2022 - maar vanwege de bijzonder precaire aard van Hollywood in een pandemie, is er geen manier om deze aantallen te garanderen.

Fans die niet kunnen wachten, kunnen echter nog steeds de Ms. Marve l-strips kopen waar stripboeken worden verkocht.

Aanbevolen: