Wat is er gebeurd tussen mevrouw Marvel-ster Iman Vellani en fans op Reddit?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen mevrouw Marvel-ster Iman Vellani en fans op Reddit?
Wat is er gebeurd tussen mevrouw Marvel-ster Iman Vellani en fans op Reddit?
Anonim

De MCU is de grootste filmfranchise die er is en bevindt zich momenteel in de vierde fase. Phase 4 heeft een basis gelegd voor evenementen van kosmische proporties, en na de recente aankondigingen van de franchise voor Phase 5 en 6, kunnen fans niet wachten om te zien hoe wild het wordt.

De franchise bracht onlangs mevrouw Marvel binnen en Iman Vellani speelde het personage prachtig. We beginnen meer informatie te krijgen over de ster van de show, inclusief het feit dat ze er niet tegen is om anoniem online ruzie te maken met fans.

Laten we de nieuwste held van het MCU eens nader bekijken en meer te weten komen over hoe ze ervoor kiest haar vrije tijd door te brengen met ruzie maken op sociale media.

Fase 4 brengt nieuwe helden binnen

De eerste drie fasen van de MCU werden terecht de Infinity Saga genoemd, omdat alle wegen leidden naar de onvermijdelijke Thanos en de Infinity Gauntlet. Momenteel bevindt Marvel zich midden in fase 4 en introduceert het een heleboel nieuwe personages om samen met de helden te vechten die de aanval van Thanos hebben overleefd.

2021 markeerde het begin van fase 4 en tijdens deze fase zijn sleutelfiguren zoals Moon Knight, Sylvia, Scarlet Scarab, Black Knight, Blade en meer bijgekomen. Zelfs gemene personages zoals Kang the Conqueror, Arishem, Agatha Harkness, Valentina Allegra de Fontaine, John Walker en meer zijn in de franchise gebracht.

Fase 4 legt de basis voor fase 5 en 6, die de Multiverse Saga worden genoemd. Deze evenementen zullen de komende jaren plaatsvinden, en hoewel het praktisch onmogelijk zal zijn om de Infinity Saga te overtreffen, zal Marvel zijn best doen om van dit enorme evenement een wereldwijde hit te maken.

In de tussentijd is het belangrijk om je te concentreren op een hoofdpersoon die net in haar eigen show speelde en die in een aantal grote aankomende MCU-projecten zal spelen.

Mej. Marvel is de nieuwste toevoeging van de MCU

Mej. Marvel is de nieuwste release van de MCU en de serie bracht Kamala Khan officieel in de plooi. Fans weten al eeuwen dat ze eraan komt, maar niemand wist hoe geweldig haar eerste kennismaking met de franchise zou zijn.

De show kreeg lovende recensies bij de release, en er zijn er veel die het zien als de beste Marvel-show op Disney+. Ja, het heeft concurrentie van shows als Loki en WandaVision, maar over het algemeen was mevrouw Marvel uitstekend.

Het verhaal zelf was geweldig, en de studio maakte gebruik van het perfecte genre. Dat gezegd hebbende, de show was geweldig vanwege de cast, voornamelijk Iman Vellani, die de titulaire held in de show speelde. Ze was misschien onbekend voordat ze de rol kreeg, maar ze zal te zijner tijd een begrip worden.

Vellani heeft de kans gehad om over zichzelf te vertellen in interviews, en ze is open geweest over dingen. Ze gaf zelfs toe anoniem tijd te hebben doorgebracht met ruzie maken met Marvel-fans op internet.

Iman Vellani maakt ruzie met fans op Reddit

Toen ze met Seth Myers sprak, deed Vellani de verrassende bekentenis met betrekking tot haar beperkte gebruik van sociale media.

Volgens de ster: "Ik ben niet publiekelijk aanwezig op sociale media, maar ik heb wel veel privé-accounts, vooral op Reddit. Gewoon, zoals, ruzie maken met mensen over theorieën, ik heb zoiets van ' Je weet niet eens wat er gaat komen, man! Je hebt het zo mis!' Het is zo bevrijdend."

Dat klopt, ze springt op Reddit en maakt anoniem ruzie met Marvel-fans, wat hilarisch is. Je weet nooit met wie je praat op het platform, en Vellani is talloze keren in het geheim met de fans gaan praten.

Natuurlijk kan ze maar zoveel onthullen, omdat zelfs zij beperkte kennis heeft van wat er in de franchise gebeurt. Hoewel ze geen toekomstige MCU-plannen op Reddit deelt, heeft ze toegegeven dat ze in paniek raakte toen ze hoorde van aanstaande verrassingen.

Ze werd bijvoorbeeld wild van opwinding toen ze hoorde van dat verrassende einde op Ms. Marvel.

"Ze stuurden mij, en alleen mij, het concept [van de laatste aflevering], en ik raakte meteen in paniek. Ik e-mailde Kevin Feige in hoofdletters. Ik had zoiets van, doe je dit echt? weet je het zeker? Ik ben zo vereerd! Ik had het idee dat ik tegen hem schreeuwde via een e-mail. Ik raakte in paniek. Dit is de grootste deal ter wereld, en het feit dat het in onze show gebeurt, is te gek", zei ze.

Iman Vellani heeft een mooie toekomst voor de boeg in de MCU, en we zien haar weer in actie in The Marvels van 2023. Hopelijk kan de ster zichzelf ervan weerhouden spoilers op Reddit te plaatsen voordat de film wordt uitgebracht.

Aanbevolen: