Hoeveel verdiende Mark Wahlberg voor 'Ted'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Mark Wahlberg voor 'Ted'?
Hoeveel verdiende Mark Wahlberg voor 'Ted'?
Anonim

Mark Wahlberg staat tegenwoordig vooral bekend om zijn acteerwerk, maar zijn carrière was ongelooflijk uniek. De voormalige rapper en fitnessfanaat was succesvol in muziek en modellenwerk voordat hij zich tot acteren wendde, waar hij een kracht zou worden aan de kassa. Natuurlijk heeft hij grote rollen doorgegeven, maar voor het grootste deel heeft hij het redelijk goed voor zichzelf gedaan.

Wahlberg maakte furore in 2012 toen hij speelde in Ted, wat een enorme hit was. De meeste mensen denken misschien dat hij een monstersalaris had, maar de waarheid is dat zijn salaris lager was dan verwacht.

Laten we eens kijken hoeveel Mark Wahlberg voor Ted heeft gemaakt !

Wahlberg verdient $7,5 miljoen voor Ted

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg

Met succes in modellenwerk, muziek en acteren heeft Mark Wahlberg in de loop der jaren zeker een hoop geld verdiend. Desondanks was hij niet in staat om de gebruikelijke $ 20 miljoen te betalen die veel andere grote namen doen toen hij in de film Ted. verscheen.

Voor zijn optreden in de film kreeg Wahlberg een knappe 7,5 miljoen dollar. Begrijp het niet verkeerd, dat is een hele hoop geld, maar gezien zijn status in Hollywood, zouden de meesten aannemen dat Wahlberg veel meer zou hebben bevolen dan dat.

Ted zou de wereld gaan choqueren en een enorm succes worden aan de kassa. Het maken van een komedie die is gericht op volwassenen is niet eenvoudig om te maken, omdat het meestal jongere menigten vervreemdt. Ted was echter in staat om de mal te doorbreken en de wereld stormenderhand te veroveren toen het in de bioscoop werd uitgebracht.

Volgens IMDb zou Ted wereldwijd bijna $ 550 miljoen genereren, wat een duizelingwekkend aantal is. Er waren maar weinig mensen die hadden voorspeld dat de film zo'n grote hit zou hebben aan de kassa, en de studio achter de film wist meteen dat er gewoon een vervolg moest komen.

We moeten ons afvragen of Mark Wahlberg enkele prikkels in zijn contract had verweven. Sommige acteurs zullen vooraf minder geld nodig hebben om in een project te verschijnen terwijl ze een percentage van de winst van de film incasseren. Als dat het geval was, dan nam Wahlbergs $ 7,5 miljoen ongetwijfeld exponentieel toe zodra het stof was neergedaald van Ted's run aan de kassa.

Een paar jaar later zou Ted 2 de kans krijgen om hetzelfde te doen als zijn voorganger aan de kassa.

Zijn Ted 2 salaris is onbekend

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg

Na het succes van de eerste Ted-film was het tijd voor Mark Wahlberg om weer in het zadel te springen om te zien of de bliksem twee keer kon inslaan. Natuurlijk was er veel optimisme dat de film een aantal grote cijfers zou halen aan de kassa.

In plaats van enorme aantallen naar beneden te halen, werd Ted 2 een vergeetbare release. De film negeerde grotendeels de lessen die uit de eerste voor zijn personages waren getrokken, en dit was iets dat fans ervan weerhield de film in de bioscoop te zien, Volgens Box Office Mojo zou Ted 2 $ 215 miljoen gaan verdienen aan de kassa. Nu was dit nog steeds een financieel succes, vooral gezien het budget van de film. In vergelijking met zijn voorganger was deze film echter een enorme teleurstelling. Het bracht minder dan de helft van Ted op, wat voor de mensen nogal een verrassing was.

Op dit moment is er geen officieel woord over het salaris dat Mark Wahlberg verdiende voor deze film. Velen zouden speculeren dat zijn salaris gelijk was aan dat van het eerste en een back-end deal voor winst bevatte.

Het is nu 5 jaar geleden sinds de release van Ted 2, en hoewel het de eerste film niet waarmaakte, vragen sommige fans nog steeds om een derde Ted-film om een complete trilogie af te ronden.

Komt er een derde film?

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg

Met twee films op zak is de Ted-franchise een succes geworden. Natuurlijk was het vervolg teleurstellend in vergelijking met de eerste film, maar er is nog steeds een publiek voor een derde film.

Zoals het er nu uitziet, is er geen officieel woord over een derde Ted-film, maar dit betekent niet dat het nooit zal gebeuren. Seth MacFarlane vertelde Today dat het niet meteen in de kaart zat, maar hij sloot het niet helemaal uit.

Acteur Sam Jones zou tegen ComicBook zeggen: "We zijn getekend voor [Ted 3], maar dat betekent niet noodzakelijk dat het gaat gebeuren. Het draait allemaal om het kraken van de cijfers.”

Dit is een goed teken voor fans van de franchise, en naarmate de tijd verstrijkt, zal de nostalgiefactor zeker een rol spelen in een mogelijke derde film die wordt gemaakt.

Mocht het gebeuren, dan stellen we ons voor dat Mark Wahlberg een monstercontrole wil verzekeren. Kan net zo goed verzilveren nu hij kan.

Aanbevolen: