Hoeveel werd Mark Wahlberg betaald voor 'Transformers'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Mark Wahlberg betaald voor 'Transformers'?
Hoeveel werd Mark Wahlberg betaald voor 'Transformers'?
Anonim

Franchisefilms komen meestal in actie tijdens piekmomenten in de filmindustrie, en als ze dat eenmaal doen, maken ze het moeilijk voor andere films om naast hen te gedijen. Grote franchises zoals de MCU, DC en Star Wars weten allemaal hoe ze moeten domineren aan de kassa, en de gelukkigen die een leidende rol in die franchises spelen, verdienen het grote geld.

Nadat het al een tijdje bestond, kon Mark Wahlberg een leidende rol spelen in de Transformers-franchise, waarmee hij miljoenen dollars binnenhaalde. Sterker nog, enkele van zijn grootste beloningen in de filmindustrie zijn gekomen terwijl hij de leiding had in het Transformers-universum.

Laten we eens kijken hoeveel geld Mark Wahlberg kon verdienen in de franchise!

Hij pakte $ 17 miljoen voor 'Age of Extinction'

Om een volledig beeld te krijgen van het loon van Wahlberg in de franchise, moeten we kijken naar zijn eerste van twee foto's die hij maakte. In 2014 nam Wahlberg deel aan Age of Extinction, dat erop uit was om de nieuwe ster aan boord te krijgen.

Op dat moment waren er al drie Transformers-films gemaakt, en ze hadden allemaal succes aan de kassa. De franchise was echter klaar om wat nieuw leven in te blazen in wat ze naar het grote scherm brachten, en dus werd Wahlberg aangeduid als de leidende man die vooruit ging. Volgens The-Numbers verdiende Dark of the Moon, dat voorafging aan Age of Extinction, meer dan $ 1 miljard, een verheven doel voor de nieuwe film.

The-Numbers laat zien dat Age of Extinction lid werd van de club van $ 1 miljard, wat opnieuw een enorm succes voor de franchise betekende. Statistic Brain merkt op dat Wahlberg $ 17 miljoen op zak heeft voor zijn rol in de film. Het is mogelijk dat hij meer geld kreeg toen de winst binnenkwam, maar dat aantal is niet bekend.

Nu de zaken goed lopen voor Wahlberg in de Transformers-franchise, was het duidelijk tijd voor een nieuw vervolg. Hoewel andere franchises misschien meer geliefd waren en meer bijval hadden gekregen, v alt niet te ontkennen dat deze franchise wist hoe ze een cent kon verdienen aan de kassa.

Hij kreeg tot $40 miljoen voor 'The Last Knight'

Na het succes van Age of Extinction had Wahlberg enige invloed bij het onderhandelen over zijn loon. Hij was tenslotte al een grote ster en hij bewees dat hij de franchise in de club van $ 1 miljard kon houden. Het zou dus geen verrassing moeten zijn om te horen dat Wahlberg een enorme verhoging heeft gekregen voor The Last Knight.

Volgens The Hollywood Reporter kon Wahlberg tot $ 40 miljoen verdienen voor de hoofdrol in de film. Dit is een duizelingwekkend aantal voor elke artiest om te maken, en maar weinig mensen in de geschiedenis hebben dit aantal ooit gewist. Het was een financiële prestatie voor Wahlberg, die meer geld verdiende dan ooit tevoren.

Hier wordt het interessant. Er werd eerder vermeld dat de twee films voorafgaand aan The Last Knight de grens van $ 1 miljard aan de kassa hadden behaald, en de meesten gingen ervan uit dat het soortgelijke zaken zou doen. Zodra de film echter in de bioscoop zou verschijnen, zou er een merkbare daling zijn in de kassabonnen.

Volgens The-Numbers kon The Last Knight $602 miljoen verdienen aan de kassa. In de meeste gevallen zou dit een totale overwinning zijn voor een studio, maar dit moest een enorme teleurstelling zijn voor de mensen achter de schermen. Per slot van rekening was dit een daling van $ 500 miljoen, volgens The-Numbers, wat betekent dat een groot deel van het publiek had besloten de film niet te zien.

Nadat hij samen bijna 60 miljoen dollar had verdiend voor zijn twee Transformers-films, begonnen mensen zich af te vragen of Wahlberg terug zou komen voor meer films. De kassabonnen daalden tenslotte, maar een enorme betaaldag zou er nog steeds kunnen zijn.

His Transformers Future

Wahlberg heeft op dit moment twee Transformers-films op zijn naam staan, en het lijkt erop dat hij in de toekomst niet meer terug zal komen.

Hij vertelde Screen Rant: "Ja, ik weet het niet. Dat zou aan de machten zijn als ze de denktank ingaan en erachter komen. Maar ik heb me net aangemeld om met Michael te werken. We hadden een geweldige ervaring in Pain & Gain, dus je weet… als er geen Michael is, is er waarschijnlijk geen ik."

Hij bevestigde dit aan Fandango en zei: Ik heb het genoeg gedaan en ik heb er een geweldige tijd gehad. Ik ga uit met een knal op deze, en ik heb het gevoel dat je eruit moet gaan terwijl je voorop loopt, weet je. Ik denk dat ik een goede run heb gehad en dat ik nog veel andere films heb die ik wil doen.'

Wahlberg verdiende geld tijdens de franchise, verdiende een fortuin terwijl hij de kassa domineerde in het proces.

Aanbevolen: