Dit castlid uit 'The Haunting Of Bly Manor' sprak Peppa Pig uit

Inhoudsopgave:

Dit castlid uit 'The Haunting Of Bly Manor' sprak Peppa Pig uit
Dit castlid uit 'The Haunting Of Bly Manor' sprak Peppa Pig uit
Anonim

De tijd dat fans de titel van de achtste aflevering van The Haunting of Bly Manor probeerden te raden, is voorbij. De negendelige serie is nu beschikbaar om te streamen op Netflix, en één acteur heeft het internet stormenderhand veroverd! En nee, het is niet de enorm getalenteerde Victoria Pedretti.

De nieuw uitgebrachte serie is het vervolg op The Haunting Of Hill House, een van de meest betoverende horrorseries die ooit zowel Netflix als onze televisieschermen sierde. Het vervolg is gemaakt door Mike Flanagan voor de streaminggigant en is losjes gebaseerd op de novelle The Turn of the Screw uit 1898, geschreven door Henry James.

Het grootste deel van de cast van het eerste seizoen keerde terug voor het tweede, waaronder Kate Siegel, Oliver Jackson-Cohen, Victoria Pedretti; de hoofdrolspeelster en psycho-stalker uit YOU van Netflix, samen met de toevoeging van een nieuwe ondersteunende cast, van wie sommigen beroemder zijn dan je zou denken!

Hoewel het spookachtige verhaal van Bly Manor naar verwachting net zo angstaanjagend zal zijn als zijn voorganger, is niet alles zo spookachtig! Als je de show al hebt gezien, moet je je kindacteur Amelie Bea Smith herinneren die Flora speelt, het enge meisje met het vreemde poppenhuis.

De negenjarige Amelie werd geprezen voor haar optreden door fans van de franchise, die erkenden dat ze maar al te bekend klonk. Kort daarna deden ze de ontdekking, en Netflix bevestigde het, waarmee ze een einde maakten aan hun ellende. De actrice is de stem van Peppa Pig !

Van Peppa Pig tot Bly Manor

Als jij een van de kijkers was die zich realiseerde dat de actrice uit The Haunting Of Bly Manor, die griezelig aankondigt dat alles "perfect schitterend" is, je bekend in de oren klinkt, dan komt dat omdat zij de stem is achter Nickelodeon's Peppa Pig !

Amelie nam eerder dit jaar de rol van Harley Bird over en werd de stem van 's werelds favoriete biggetje. Dit is haar eerste grootste rol, daarvoor verscheen ze in verschillende afleveringen van een Britse soapserie met de titel EastEnders.

Aanbevolen: