Doet Venom mee aan de MCU?

Inhoudsopgave:

Doet Venom mee aan de MCU?
Doet Venom mee aan de MCU?
Anonim

Met alle nieuwe cast-toevoegingen aan het derde hoofdstuk in de Spider-Man: Homecoming-trilogie, is het veilig om te zeggen dat er een veelzijdige reis in de film zal zijn. De MCU's Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) werd onlangs aangekondigd als de nieuwste toevoeging, niet lang nadat werd bevestigd dat Jamie Foxx zijn Amazing Spider-Man 2-rol als Electro zou hernemen. Dat is op zijn beurt al het bewijs dat we nodig hebben dat er iets groots gebeurt.

Aangezien Foxx' Electro uit een ander filmisch universum komt, betekent zijn deelname aan de aankomende MCU-film dat Peter Parker (Tom Holland) en Doctor Strange op een gegeven moment met andere werelden zullen communiceren. Hoe de schurk van Amazing Spider-Man een rol speelt in het komende avontuur, is nog steeds onduidelijk, hoewel het verhaal een scala aan mogelijkheden biedt.

Zullen het Sony-Verse en Marvel Cinematic Universe samensmelten?

Afbeelding
Afbeelding

Het meest intrigerende scenario dat wordt opgeroepen door het potentieel om tussen werelden te reizen, is dat dit de segue zou kunnen zijn die nodig is om Sony's Venom-couplet samen te voegen met het Marvel Cinematic Universe. Plannen om het personage van Tom Hardy, Eddie Brock, over te halen, zijn nog steeds niet bevestigd. Als je echter bedenkt waar Disney het volgende webcrawl-avontuur naartoe gaat, zal het in het voordeel van het bedrijf werken als ze Venom op tafel houden.

Fans verwachten een crossover sinds Hardy ons verraste met een indrukwekkend optreden in de Venom-film, en bepalen hoe zo'n evenement zal plaatsvinden, is een vraag die we allemaal graag willen beantwoorden. Er zijn geen tastbare aanwijzingen over hoe, of of het zelfs maar zal gebeuren, maar ervan uitgaande dat Sony en Disney op zoek zijn naar een handige manier om de twee universums samen te brengen, is de aankomende Spidey-film hun best mogelijke optie.

Als de theorie juist blijkt te zijn, is er een nog belangrijkere ontwikkeling om over na te denken. Het scenario in kwestie - op voorwaarde dat Peter en Brock zijn voorbestemd voor een ontmoeting - zou kunnen eindigen met de symbiontbinding met de beoogde gastheer. Sony nam wat creatieve vrijheden door de oorsprong van het buitenaardse organisme te heroverwegen door Brock eerst te laten fuseren met de symbiont. Dat sluit natuurlijk een versmelting met Peter Parker niet uit, wat zal gebeuren wanneer Venom toetreedt tot de MCU.

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel nog niet bepaald, is de kans groot dat Disney en Sony gesprekken hebben gehad over hoe ze Spider-Man, Venom en de nevenpersonages die hun specifieke verhaallijnen omvatten, gaan delen. Plannen zullen waarschijnlijk de grote drie, Venom, Spider-Man en Carnage (Woody Harrelson), laten botsen in Venom 2: Let There Be Carnage. Maar het probleem daarmee is het samenstellen van het oorspronkelijke verhaal van Carnage, een paar botsingen met Venom en Spider-Man's introductie tot hun universum zou nogal wat inhoud zijn voor één film. Verder is het logischer om Eddie Brock en Peter Parker van tevoren kennis te laten maken.

Hoe dan ook, het idee dat Venom toetreedt tot de MCU is een ontwikkeling waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken. De gevechten van Spider-Man en Venom zijn iconische momenten uit Marvel-strips, en het lijdt geen twijfel dat het uiteindelijk zal gebeuren. De vraag is of Disney en Sony actief proberen deze twee ultrapopulaire superhelden samen in een film te krijgen? Of zou het op een laag pitje kunnen staan tot een catastrofale gebeurtenis als Secret Wars? Hopelijk niet het laatste.

Aanbevolen: