De echte reden waarom Brian Austin Green mee wilde doen aan 'Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Brian Austin Green mee wilde doen aan 'Dancing With The Stars
De echte reden waarom Brian Austin Green mee wilde doen aan 'Dancing With The Stars
Anonim

Als een acteur tien jaar lang de hoofdrol speelt in een populair tienerdrama, is het logisch dat fans ervan houden om ze dat personage te zien spelen. Het is moeilijk om te willen dat ze iemand anders spelen, hoewel we natuurlijk allemaal begrijpen dat ze moeten blijven acteren en de kost moeten blijven verdienen. In het geval van Brian Austin Green vonden fans het geweldig om hem de lieve en stijlvolle tiener David Silver te zien spelen in de populaire show Beverly Hills 90210. Hoewel David niet helemaal foutloos was, glimlachten degenen onder ons die van de show houden altijd als hij op het scherm te zien was, of hij nu zijn liefde voor Donna Martin opbiechtte of zijn liefde voor muziek nastreefde.

Brian Austin Green heeft een van de hoogste nettowaarde van de 90210-cast, en hij is ook veel in het nieuws geweest vanwege zijn scheiding van Megan Fox. Hij haalde onlangs ook de krantenkoppen voor de hoofdrol in seizoen 30 van Dancing With The Stars. Waarom koos de acteur ervoor om deel te nemen aan deze reality-competitieserie? Sommige fans denken dat het te maken heeft met het feit dat zijn ex zo'n veel gepubliceerde relatie heeft met Machine Gun Kelly. Zoiets zou ervoor zorgen dat iedereen zoveel mogelijk aandacht wil krijgen om te kunnen concurreren. Maar het blijkt dat Megan en MGK absoluut niets te maken hebben met de echte reden waarom Brian mee wilde doen aan de populaire realityshow…

Deelnemen aan seizoen 30

Fans houden van de romantische en vriendelijke woorden van Brian Austin Green over Sharna Burgess, en daarom was het zo cool om te horen dat ze samen zouden dansen op Dancing With The Stars.

Brian Austin Green deelde dat mensen geïnteresseerd waren in hem bij DWTS en dat het een goed idee leek. Hij vertelde E! Nieuws dat wanneer hij en Sharna Burgess, zijn vriendin, elkaar begonnen te zien, ze er regelmatig over zouden praten.

De acteur vertelde de publicatie: "We spraken eigenlijk al vroeg toen we aan het daten waren, dat dit niet gebeurt. We hadden zoiets van, dit gebeurt nooit. We lachten en maakten grappen dat dit nooit zou gebeuren. Toen het gebeurde dit seizoen, en we praatten er min of meer over, het leek gewoon: 'Waarom niet?' Het is een kans om iets te doen dat veel mensen vermaakt die ernaar kijken. Het is iets dat veel mensen al jaren willen dat ik doe."

Na 10 seizoenen David Silver te hebben gespeeld, heeft Brian Austin Green verschillende rollen vervuld. Hij speelde Chris in de tv-serie Freddie, Derek Reese in de tv-serie Terminator: The Sarah Connor Chronicles en Keith Watson in Desperate Housewives. Hij keerde ook terug om zichzelf te spelen (en ook om David te spelen) op de reboot BH90210.

Wat interessant is aan de relatie tussen Sharna Burgess en Brian Austin Green, is dat ze zei dat als hij haar DWTS-partner was, ze niet met hem zou willen daten omdat ze graag wil dat haar werk en privéleven in hokjes worden verdeeld. Volgens Heavy vertelde het stel aan Access Hollywood dat hun bedrijfsmanager dacht dat ze elkaar leuk zouden vinden, en toen hij hoorde dat ze Beverly Hills 90210 niet had gezien, vond hij dat cool en interessant.

Het paar danste ook op "Someday My Prince Will Come" van Snow White and the Seven Dwarfs in de reality-wedstrijdshow. Volgens People zei Sharna dat ze minder voorzichtig zou zijn om haar partner te laten weten wanneer ze wilde dat hij iets deed: "De eerste paar weken denk ik dat ik veel voorzichtiger was met je gevoelens, maar als je coach weet ik dat ik gewoon moet zeggen: 'Slik het op en doe het opnieuw.'"

Terwijl fans opgewonden en opgewonden waren om dit stel op Dancing With The Stars te zien, zeiden ze dat ze "zout" leken en boos waren omdat ze waren geëlimineerd. Volgens Entertainment Tonight legde Sharna uit dat dit helemaal niet waar was en dat er wat problemen waren met Zoom, waardoor ze niet verder konden met de pers.

Sharna zei: Ik wilde gewoon heel snel iets opruimen omdat ik denk dat dit in een paar persberichten wordt gezegd, we gingen niet weg voordat de pers begon, we hebben wel een goede 30 minuten gewacht op de Zoom link greenroom wacht op iedereen om de pers te doen. Maar er kwam niets tot ons door, blijkbaar was er gisteravond een grote verwarring met de Zoom-links. En toen moesten we naar de mensen die ons uit onze pruiken en make-up haalden… Er waren mensen die op ons wachtten om dat te doen.'

Op basis van wat Brian Austin Green heeft gezegd, klinkt het alsof hij dacht dat het heel leuk zou zijn om zijn hand te proberen bij het dansen, en fans zijn blij dat hij de kans heeft gegrepen, want het was absoluut opwindend om naar hem te kijken concurreren.

Mensen meldden dat Brian Austin Green en Sharna Burgess het eerste stel waren dat ooit meedeed aan de show en samen danste. Sharna zei tijdens de show: "Ik ben ongelooflijk opgewonden om iets met hem te delen waar ik zo veel van hou", wat heel lief is om te horen.

Fans genoten ervan om een nieuwe kant van Brian Austin Green te zien in seizoen 30 van Dancing With The Stars, vooral als ze hem volgen sinds zijn dagen als David Silver.

Aanbevolen: