Terry Crews doet mee aan het douchedebat en Twitter is niet onder de indruk

Terry Crews doet mee aan het douchedebat en Twitter is niet onder de indruk
Terry Crews doet mee aan het douchedebat en Twitter is niet onder de indruk
Anonim

Acteur en krachtpatser Terry Crews is de nieuwste beroemdheid die meedoet aan het verhitte douchedebat en fans waren niet blij met zijn antwoord.

Het vreselijke debat over de douche van beroemdheden is uit de hand gelopen. Steeds meer A-listen delen hun sceptische douchegewoonten, in navolging van Mila Kunis en Ashton Kutcher's toelating om hun kinderen alleen te douchen als ze 'vuil op hen zien'. Onlangs gaven beroemdheden als Jake Gyllenhaal en Dwyane "the Rock" Johnson hun fans ook inzicht in hun hygiëneroutines.

De laatste beroemdheid die deze TMI-informatie deelt, is de Brooklyn Nine-Nine-acteur Terry Crews. In een gesprek met The Source deelde Crews: "Ik heb vandaag drie [douches] genomen. Kijk, ik en Dwayne [Johnson] hebben gelijk." Hij vervolgde: "Ik nam er 's morgens een, na de training, en toen nam ik er een voordat ik hier aankwam. En toen nam ik er een tussen de acts door.”

Het was niet deze informatie die fans woedend maakte, het was wat de 55-jarige acteur vervolgens zei. Crews voegde toe: "Ik ben dol op douchen. Ik hou van [douchen] omdat ik zoveel tijd besteed aan zweten. "Toen liet hij het controversiële deel vallen: "Allereerst, als je niet hebt gezweet, hoef je niet te douchen. Maar ik zweet de hele dag, de hele tijd rennen en sporten, en dat is niet leuk."

Fans zoomden in op het slechte advies van Crews en namen aanstoot aan zijn rechtvaardiging van niet-douchen. Schrijver Richard Newby schreef: "Het verbaast me 110% niet dat elke beroemdheid die tegen het baden uitkwam, blank of Terry Crews was." Dit sentiment wordt vaak uitgedrukt als Twitter-gebruikers zijn film White Chicks populair maakten op het platform, te midden van zijn overmatige aandeel.

Een tweede fan stemde in met: "Al die Old Spice-commercials die Terry Crews vroeger deed en hij promootte hier niet douchen."

Een ander zei gekscherend: "De echte Terry Crews is zijn personage uit White Chicks en niet Everybody Hates Chris. Dat is gek."

Een vierde fan voegde eraan toe: "Ik moet de dag des oordeels voorbereiden met een bunker vol zeep en deodorant na Terry Crews' kijk op BathGate."

Zoals hierboven vermeld, is Crews niet de eerste beroemdheid die zijn vreemde kijk op beroemdheden deelt. Onlangs werd onthuld dat Stranger Things-acteur Joe Keery niet de neiging heeft om zijn haar te kammen en dat de beruchte Jake Gyllenhaal douchen niet "noodzakelijk" vindt. Dit voortdurende debat heeft veel fans overstuur en geschokt gemaakt.

Hoewel de meeste fans walgen van het gebrek aan regelmatige douches in Hollywood, zijn velen zijn debat ook beu. De algemene consensus van Twitter is dat ze niet willen blijven horen wat beroemdheden te zeggen hebben over hun douchegewoonten. Toch laten ze deze niet vallen. Sorry, bemanningen!

Aanbevolen: