Wie doet er mee aan seizoen 42 van 'Survivor'?

Inhoudsopgave:

Wie doet er mee aan seizoen 42 van 'Survivor'?
Wie doet er mee aan seizoen 42 van 'Survivor'?
Anonim

Survivor-fans willen dat de show terugkeert sinds de schokkende, climax van de seizoensfinale in december, toen een vrouw (Erika Casupanan) die aanvankelijk werd beschouwd als een van de grootste underdogs bijna unaniem werd gestemd de winnaar. Ze zullen blij zijn te horen dat de show op zijn weg terug is naar onze tv-schermen, en we zouden de première van seizoen 42 moeten zien op woensdag 9 maart.

Dus wie speelt er dit seizoen om de hoofdprijs? Het internet bruist van de speculaties. Het gietproces kan rigoureus zijn en het is moeilijk om precies te weten waar producenten naar op zoek zijn. Niet iedereen is geschikt om dit moordende spel van kracht en strategie te spelen, dus wie in de show wordt gegoten, moet het fysieke, mentale en emotionele uithoudingsvermogen hebben om alle 17 van hun concurrenten te overleven tijdens de 26-daagse stint op een afgelegen eiland. Om u tot de première van maart te helpen, hebben we een overzicht van wie alle voorlopige castleden zijn. Leer ze nu kennen, want dit zijn de mensen met wie je de lente doorbrengt! Wie is jouw koploper? Wie is de underdog? Begin met het formuleren van je theorieën! Hier zijn 10 van de geruchten over schipbreukelingen waar we het meest naar uitkijken in seizoen 42 van Survivor.

8 Chanelle Howell

De New Yorkse investeringsbankier Chanelle Howell is een van de geruchten over schipbreukelingen en ze heeft het internet al aan de praat. Reddit-gebruikers hebben gemeld dat ze Pandora Heroes vs. Villains speelde, een door fans gemaakte, online versie van de realityshow, en dat ze het heel goed deed. Dit zou haar een enorme voorsprong kunnen geven!

7 Omar Zaheer

30-jarige Omar Zaheer komt uit Ontario, Canada, misschien een veelbelovend teken van succes, aangezien Seizoen 41-winnaar Erika Casupanan ook Canadees is. Hij is een dierenarts voor exotische dieren, een feit dat zeker interessant zal zijn om te zien terwijl hij probeert te overleven in de omgeving van de tropische dieren in het wild. Kan zijn kennis van dieren hem een voordeel geven ten opzichte van de andere schipbreukelingen?

6 Lindsay Dolashewich

Diëtiste Lindsay Dolashewich is 30 jaar oud en komt uit Summit, New Jersey. Met haar expertise over eten en dieet, zal het interessant zijn om te zien hoe ze zich aanpast aan het leven op het eiland, waar voedsel meestal beperkt is tot kokosnoten, gerantsoeneerde porties rijst en elk stukje vis dat ze kunnen vangen. Misschien kent ze trucjes waarmee ze haar langer kan volhouden dan de andere schipbreukelingen!

5 Maryanne Oketch

Maryanne Oketch heeft een glimlach die de kamer zal verlichten, en zelfs je computerscherm vanaf het eerste moment dat je haar ziet. Haar aanstekelijke grijns lijkt warmte uit te nodigen, wat een enorm voordeel zou kunnen zijn als ze in staat is om nauwe banden op het eiland te vormen en het vertrouwen van de mensen te winnen. Zoals elke ervaren Survivor-fan weet, zijn het de lievelingen waar je op moet letten - zij zijn vaak degenen die het hardst steken!

4 Hai Giang

Geen enkele stad weet zo goed te "overleven" als New Orleans. New Orleanians hebben de reputatie sterk en veerkrachtig te zijn, met elkaar verbonden en toegewijd aan hun gemeenschap. Dit zijn allemaal sterke punten die de New Orleanian Hai Giang kunnen helpen tijdens zijn overlevingsreis. We zijn benieuwd hoe het afloopt voor deze 28-jarige analytics-directeur!

3 Drea Wheeler

Van alle geruchten over seizoen 42-deelnemers, moet degene die het aantal volgers het minst nodig heeft, Drea Wheeler zijn. Het Instagram-account van de fitnesstrainer heeft 639.000 volgers! We weten dat ze het fysieke uithoudingsvermogen heeft, maar elke voormalige Survivor-speler zal je vertellen dat niets je echt kan voorbereiden op je eerste keer op het eiland. Ze is misschien competitief in de uitdagingen, maar we zullen moeten zien of ze het strategische brein en het sociale spel heeft om haar fysieke vaardigheden te evenaren.

2 Mike Turner

Mike Turner weet wat het betekent om kalm en beheerst te blijven in situaties met veel inzet. Dat komt omdat hij een gepensioneerde brandweerman is - zo'n beetje de hoogste inzet! Vergeleken met zijn brandweercarrière is een game als Survivor misschien een fluitje van een cent. Hij kan het hoofd koel houden naarmate het spel vordert en snel en zelfverzekerd handelen…alles wat nodig is om een Survivor-winnaar te zijn!

1 Swati Goel

Op 19-jarige leeftijd bevindt Swati Goel zich aan de jongere kant van het spectrum van Survivor-spelers. JD Robinson en Xander Hastings van vorig seizoen waren slechts 20 jaar oud, maar Xander slaagde erin om de laatste drie te halen, wat bewijst dat leeftijd slechts een getal is als het gaat om Survivor. Swati zou een kracht kunnen zijn om rekening mee te houden; ze is een student aan de Harvard University en studeert techniek, en volgens haar LinkedIn heeft ze al jaren ervaring op het gebied van onderzoek en app-ontwikkeling. Kijk uit, schipbreukelingen!

Aanbevolen: