Spider-Man': Hoe dichtbij zijn Tom Holland en Jacob Batalon?

Inhoudsopgave:

Spider-Man': Hoe dichtbij zijn Tom Holland en Jacob Batalon?
Spider-Man': Hoe dichtbij zijn Tom Holland en Jacob Batalon?
Anonim

The Marvel Cinematic Universe (MCU) heeft ons de afgelopen jaren veel gebracht. Om te beginnen heeft het ons kennis laten maken met Tom Holland. Als je foto's bekijkt die de carrière van Nederland beschrijven, zie je waarschijnlijk een foto (of twee) van Nederland verkleed als Marvel's Spider-Man. Tot op heden heeft de acteur tot nu toe ook twee Spider-Man-films gedraaid en dat is precies waar hij co-ster Jacob Batalon ontmoette. En nu vragen sommigen van jullie zich misschien af hoe close deze twee mannen achter de schermen zijn.

Hier is hoe ze elkaar ontmoetten

Het verhaal begint rond de tijd dat Batalon nog auditie deed voor de Spider-Man-franchise. Destijds diende Batalon een tape van zichzelf in om auditie te doen voor een ondersteunende rol in een Marvel-film. Kort daarna kreeg hij een telefoontje van vertegenwoordigers van Marvel en Sony. Vanaf daar is het alsof de dingen vrij snel gevorderd zijn.

Om te beginnen werd Batalon niet zomaar teruggebeld. In plaats daarvan werd hij naar de studio geroepen voor een onmiddellijke schermtest. Dit werd ook het moment waarop Batalon de hoofdrolspeler van de film voor het eerst ontmoette. "Het was de bedoeling dat ik zelf een callback zou doen, maar ze zeiden dat ik het niet moest doen en in plaats daarvan vlogen ze me naar Burbank om een screentest met Tom te doen", onthulde Batalon terwijl hij met Indie Wire sprak. "Het was echt zenuwslopend voor mij, eerlijk gezegd."

De acteur had daarentegen het gevoel dat Holland hun screentest met meer vertrouwen benaderde: Tom had het erg naar zijn zin, maar ik stond te trillen in mijn schoenen. Maar het was echt leuk.” Terwijl hij met Baby Savers sprak, herinnerde Holland zich ook het moment. Hij bekende echter dat de screentest ook een uitdaging voor hem was. “Vanaf dag één werden we in het diepe gegooid”, legt Holland uit. “We hadden een heel moeilijke scène te doen.”

Tijdens de schermtest merkte Batalon ook op dat de chemie tussen hem en Holland 'duidelijk' was. Desalniettemin wachtte Batalon nog steeds ongeveer twee en een halve maand voordat hij iets hoorde van de castingmensen. Op basis van alles wat de cast heeft gezegd over de hoofdrol in Marvel's Spider-Man-films, duurde het eigen auditieproces van Nederland vijf maanden.

Vanaf het begin werden ze aangemoedigd om zich te binden

Voorafgaand aan de opnames werden de casts aangemoedigd om veel samen te zijn door niemand minder dan Spider-Man-regisseur Jon Watts. Holland vertelde Baby Savers: "Jon was echt cool en zorgde ervoor dat we een band hadden voordat we gingen fotograferen."

Blijkbaar betekende hechting ook samen huiswerk maken voor Watts. Voorafgaand aan de opnames van Homecoming, gaf Watts de cast veel films om samen te kijken en ze besloten dit in het huis van Holland te doen. "Goh, zoveel films, en we zaten eigenlijk in mijn huis - alle cast - en we hebben ze allemaal op één dag bekeken", vertelde Holland aan Slash Film."We hadden als een Domino's dag, en het was zo geweldig, zo geweldig."

Tijdens het filmen van Homecoming lijkt het erop dat Batalon uiteindelijk bij Nederland is ingetrokken. 'Weet je, ik ga niet liegen,' merkte Batalon op. “Ik heb geklaagd over het hotel waar ik verbleef.” Holland herinnerde zich ook: "Hij kwam op een dag langs en hij is gewoon nog niet vertrokken." Holland voegde er later aan toe: "We vonden het geweldig om hem te hebben."

Zijn ze zo dichtbij als Peter en Ned op het scherm?

Als het op hun werk aankomt, heeft Nederland niets dan aardige dingen te zeggen over Batalon. "Jacob is de man, en hij is geweldig", vertelde Holland aan Slash Film. “Sommige dingen die we hebben bedacht en gedaan op de set zijn zo grappig, en hij is zo briljant. De wereld zal van hem houden – hij is fantastisch.”

Wat Batalon betreft, hij bewondert het Nederlandse acteerwerk. Hij heeft echter niet bepaald waardering voor hoe Nederland met de pers omgaat bij het promoten van hun Marvel-films. Zoals je weet, heeft Nederland sommige filmspoilers een keer te vaak laten wegglippen.

"Het is gewoon zo frustrerend om de interviews met hem te doen, serieus", vertelde Batalon aan Inverse. "Het is gemakkelijk om interviewers gewoon 'nee' te zeggen en 'volgende vraag' te zeggen, want er is duidelijk niets dat ik over die dingen kan zeggen." Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat Batalon niet bereid is een van zijn beste vrienden hierover te straffen, omdat ze veel andere dingen hebben om serieus over te praten.

“Ik geef hem elke dag lezingen over dingen”, onthulde Batalon. “Ik wil hem daar ook niet de les over geven, als ik het gevoel heb dat hij het nu wel moet weten. In plaats daarvan praten we over het leven, zijn slechte beslissingen, mijn slechte beslissingen.” Hij zei ook dat hij en Holland de neiging hebben elkaar raad te geven als dat nodig is. Batalon merkte op: "We geven elkaar echt veel advies."

Op dit moment worden langzaam details vrijgegeven over de aankomende Spider-Man 3. Volgens The Hollywood Reporter is onlangs bevestigd dat Benedict Cumberbatch zich bij de cast heeft gevoegd als Dr. Vreemd. Ondertussen kunnen we ook verwachten dat Batalon zijn rol opnieuw zal spelen, naast Spider-Man-stamgasten Zendaya, Marissa Tomei en Tony Revolori.

Er zullen zeker enkele Ned- en Peter Parker-scènes in de film zitten. En achter de schermen zijn we geneigd te denken dat de bromance ook zou voortduren.

Aanbevolen: