Nieuwe trailer voor Sarah Paulson's horror 'Run' geeft 'Misery'-vibes af

Inhoudsopgave:

Nieuwe trailer voor Sarah Paulson's horror 'Run' geeft 'Misery'-vibes af
Nieuwe trailer voor Sarah Paulson's horror 'Run' geeft 'Misery'-vibes af
Anonim

Terrorkoningin Paulson was al angstaanjagende fans op Ryan Murphy's Netflix-show, Ratched, waar ze de titulaire verpleegster speelt. Paulson, een frequente medewerker van Murphy, is ook verschenen in verschillende seizoenen van American Horror Story.

On Run, geregisseerd door Aneesh Chaganty, speelt de actrice hoofdrolspeler Diane Sherman, een overbezorgde moeder die een duister, sinister geheim bewaart voor haar gehandicapte tienerdochter Chloe, gespeeld door nieuwkomer Kiera Allen.

Hulu heeft zojuist een tweede, huiveringwekkende trailer uitgebracht voor 'Run'

In de nieuwe trailer ziet het personage van Paulson haar dochter weghouden van de buitenwereld. De clip concentreert zich op het schokkende contrast tussen Diane's zorgzame houding en haar geweldige verandering zodra Chloe haar ongemakkelijke vragen begint te stellen. Het laat ook het moment zien waarop Chloe zich realiseert dat haar moeder haar medicijnen heeft gegeven die haar oorspronkelijk waren voorgeschreven.

De actrice heeft de release aangekondigd van de tweede trailer, die vandaag (22 oktober) is uitgebracht. Deze nieuwe clip volgt op een reeds uitgebrachte trailer, uitgebracht in februari.

“De tweede trailer is er bijna…” schreef Paulson, terwijl hij voor de goede orde de emoji voor de ogen toevoegde.

“Moeder kijkt altijd”, was het antwoord van het officiële Twitter-account voor de film.

In de huiveringwekkende promotieclip die eerder dit jaar werd uitgebracht, konden fans het personage van Paulson goed bekijken. Teder en liefdevol verandert Diane's houding volledig wanneer ze zich realiseert dat Chloe haar obscure verleden heeft ontdekt.

Aneesh Chaganty's vorige speelfilm met John Cho in de hoofdrol

Run is de tweede speelfilm van regisseur Chaganty, na zijn thriller Searching uit 2018. In Chaganty's speelfilmdebuut speelt John Cho een vader die op zoek is naar zijn vermiste tienerdochter met de hulp van een politieagente, gespeeld door Debra Messing. Dit is de eerste mainstream Hollywood-thriller met als kop een Aziatisch-Amerikaanse mannelijke hoofdrol.

Run is vanaf 20 november te streamen op Hulu

Aanbevolen: