James Gunn zegt dat dit iconische personage in 'Borat 2' zijn held is

Inhoudsopgave:

James Gunn zegt dat dit iconische personage in 'Borat 2' zijn held is
James Gunn zegt dat dit iconische personage in 'Borat 2' zijn held is
Anonim

Baron Cohen speelt Borat Sagdiyev, een extreem politiek incorrecte verslaggever uit Kazachstan die verwoesting aanricht in de VS en daarbij de ongelijkheden en tegenstrijdigheden van het land blootlegt.

James Gunn hield van Tutar's babysitter in 'Borat Subsequent Moviefilm'

In diepe adem Borat Volgende filmfilm: levering van wonderbaarlijke steekpenningen aan Amerikaans regime voor voordeel Eens de glorieuze natie van Kazachstan, wordt Borat vergezeld door zijn tienerdochter Tutar op een nieuw Amerikaans avontuur. De Bulgaarse actrice Maria Bakalova speelt het personage tot in de perfectie in de film die op 23 oktober in première ging op Amazon Prime Video.

Terwijl ze haar eigen Amerikaanse droom nastreeft om met een rijke politicus als Melania Trump te trouwen, zal Tutar tijdens haar reis verschillende Amerikaanse vrouwen tegenkomen. Als Borat 2 een hilarische, feministische film is, is dat ook te danken aan Tutars oppas, Jeanise Jones. James Gunn beschreef Jones als "zijn held" in een tweet die op 24 oktober werd geplaatst.

“Ik hield van Borat. Zo hard gelachen en schokkend ontroerd. @SachaBaronCohen en Maria Bakalova waren onverschrokken en geweldig. En Jeanise Jones is mijn held!” de Guardians of the Galaxy schreef.

Jeanise Jones is de onbezongen held van 'Borat Subsequent Moviefilm'

Jones wordt ingehuurd om voor Tutar te zorgen terwijl Borat geld wil verdienen voor de borstvergrotingsoperatie van zijn dochter. De oppas is duidelijk in shock door Borats behandeling van Tutar. Ze is geschokt als hij haar instrueert om Tutar water te geven uit de kom van een dier en haar een bal en ketting geeft.

De vrouw probeert ook Tutars ogen te openen voor de leugens die haar vader heeft meegekregen over wat vrouwen wel en niet kunnen doen. Vervolgens probeert ze Tutar ervan te overtuigen geen borstimplantaten te krijgen in een van de meest verrassend ontroerende scènes uit de film.

“Je bent mooi en je bent jong en elke man zou je leuk moeten vinden zoals je bent. Je zou niemand anders moeten willen zijn dan jezelf', zegt Jones tegen Tutar.

Deze peptalk doet Tutar de operatie vergeten en elk vooruitzicht op een huwelijk om een carrière in de journalistiek na te streven.

Het optreden van Bakalova werd geprezen door vele acteurs en komiek, zoals Amy Schumer, Seth Rogen en Seth Meyers, om er maar een paar te noemen. Voorafgaand aan de première circuleerde het online dat het personage van Tutar zou worden gespeeld door Irina Nowak, maar sommige fans merkten dat er geen relevante informatie op internet was die met deze naam overeenkwam. De aftiteling onthulde echter dat Tutar werd gespeeld door Bakalova, bekend van zijn verschijning in een aantal Bulgaarse films en in het Italiaanse maffia-misdaaddrama Gomorrah.

Borat Subsequent MovieFilm wordt gestreamd op Prime Video

Aanbevolen: