Dit Moon Knight Easter Egg heeft misschien een iconische held geplaagd

Inhoudsopgave:

Dit Moon Knight Easter Egg heeft misschien een iconische held geplaagd
Dit Moon Knight Easter Egg heeft misschien een iconische held geplaagd
Anonim

De vierde fase van de MCU kent een goede start en neemt de franchise in een gedurfde richting. Het is duidelijk dat Kevin Feige en Co. dingen door elkaar willen halen, en de aanbiedingen van Phase Four zijn uniek van elkaar.

Moon Knight is net begonnen met opwarmen en het is absoluut het kijken waard. Tot nu toe was de serie een spannende rit en het onderzoek van Oscar Isaac heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn nog maar één aflevering bezig en fans zijn klaar voor wat komen gaat.

Paaseieren zijn er in overvloed in de MCU, en sommige fans met arendsogen zagen er een die een nieuwe MCU-held zou kunnen plagen. Laten we een kijkje nemen en het bewijs zien!

2022 is een groot jaar voor de MCU

De MCU, die zijn 14e jaar van bestaan ingaat, ploegt vooruit naar een nieuw tijdperk voor het publiek. De Infinity Saga is een paar jaar geleden ingepakt en fase vier is officieel aan de gang. 2021 was een enorm jaar voor de franchise en 2022 staat op het punt om de zaken in een nog vreemdere richting te sturen.

Op basis van previews van een aantal aankomende projecten, is het vrij duidelijk geworden dat de MCU klaar is om een spervuur van projecten los te laten voor verschillende doelgroepen. Doctor Strange in the Multiverse of Madness ziet eruit als een horror-extravaganza, Ms. Marvel ziet eruit als een leuke tienerkomedie en aankomende titels zoals Werewolf by Night kunnen de brutaliteit op een spectaculaire manier opvoeren.

Het v alt nog te bezien hoe dit allemaal zal uitpakken, maar Marvel heeft een voorliefde getoond om te gedijen, ongeacht de richting waarin ze de dingen nemen. De erfenis van het merk is al gevestigd en het werk van Kevin Feige heeft een onwrikbare basis gelegd waarop tijdens deze enorme campagne van 2022 zal worden voortgebouwd.

Om het allemaal af te trappen, worden Marvel-fans getrakteerd op een nieuwe serie die geen klappen uitdeelt.

'Moon Knight' liet een paasei vallen

Maart markeerde het begin van Moon Knight, het eerste aanbod van de MCU van 2022. De serie kende een ongelooflijke start met de eerste aflevering door niet alleen te plagen wat er gaat komen, maar ook door een licht te werpen op dissociatieve identiteitsstoornis.

Oscar Isaac, die de titulaire held speelt, vertelde over het onderzoek dat nodig was om het complexe personage tot leven te brengen.

"En ik ontdekte dat hoe meer onderzoek ik deed naar dissociatieve identiteitsstoornis, hoe meer ik zag dat de eigenlijke taal die wordt gebruikt erg dromerig en symbolisch is … er wordt gesproken over organiserende principes; soms zijn ze een kasteel of een labyrint, heksen, donkere wolken, krachten, dus de taal die wordt gebruikt om het gevoel van die interne strijd te beschrijven is al behoorlijk mythologisch. Ik ontdekte dat als we daarop konden inspelen en alles wat er gebeurt op een symbolische manier zou verbinden met die interne strijd, we zouden slagen, " hij zei.

Tot nu toe lijken critici en publiek te genieten van wat de show doet. Het heeft uitzonderlijke punten op Rotten Tomatoes, die kunnen veranderen naarmate de serie verder gaat op weg naar de finale.

Tijdens de eerste aflevering zagen sommige fans al snel een paasei dat mogelijk een grote held plaagt die toetreedt tot de MCU-rangen.

Een mogelijke Namor-plaag

Dus, wie is de grote held die Moon Knight misschien net heeft geplaagd? Eindelijk lijkt het erop dat Namor de Submariner een beetje aanwezig is in de MCU.

Volgens ScreenRant, "Vroege in Moon Knight aflevering 1 wordt Steven Grant getoond terwijl hij zijn flat verlaat terwijl hij naar zijn werk gaat. Hij ziet snel de bus die hij nodig heeft om langs te rijden en begint de straat af te rennen Het is op dit moment dat een winkel met de naam Atlantis te zien is in aflevering 1 van Moon Knight. Hoewel Londen een bedrijf heeft dat bekend staat als The Atlantis Bookshop, komt het logo niet overeen met wat is opgenomen in de MCU-serie. Dit geeft aan dat de mysterieuze Atlantis-bewegwijzering daar is geplaatst door Marvel Studios, wat onvermijdelijk de aandacht van Namor zou trekken."

Namor staat al tientallen jaren op de pagina's van Marvel Comics en er zijn al jaren gesprekken om hem in de franchise te brengen. De opname van de boekwinkel in Moon Knight had gewoon voor de lol kunnen zijn, maar Marvel staat bekend om paaseieren, waarvan fans speculeren dat Namor onderweg is.

Als Namor eraan komt, moeten MCU-fans hun duikuitrusting klaarmaken om op een onderwateravontuur te gaan. Ondertussen moeten fans zeker op de hoogte blijven van Moon Knight en de rest van de komende MCU-projecten.

Aanbevolen: