Alles waar Kat Dennings mee bezig is sinds '2 Broke Girls

Inhoudsopgave:

Alles waar Kat Dennings mee bezig is sinds '2 Broke Girls
Alles waar Kat Dennings mee bezig is sinds '2 Broke Girls
Anonim

Kat Dennings heeft een fantastische carrière op het grote scherm gehad en heeft alles gedaan, van grote franchisefilms in de MCU tot komische klassiekers zoals The 40-Year-Old Virgin. Natuurlijk was haar werk op tv ook spectaculair.

Dennings speelde jarenlang in 2 Broke Girls als de beminnelijke Max. De show was een razend populaire show, ondanks de zware kritiek die het kreeg. De leads van de serie waren zo dik als dieven tijdens de productie, en dit was een belangrijke factor in het aanhoudende succes van de show.

De serie eindigde in 2017 en sindsdien is Dennings bij de les gebleven en heeft hij een hoop werk verzet. Laten we eens nader bekijken wat ze heeft uitgespookt.

'2 Broke Girls' was een enorme hit voor Kat Dennings

In 2011 maakte 2 Broke Girls zijn debuut op CBS, en op dat moment had het publiek geen idee dat de show zou uitgroeien tot een enorme hit.

Met Kat Dennings en Beth Behrs had 2 Broke Girls de perfecte dynamiek op het scherm met zijn twee hoofdrolspelers. Het ving veel flauwekul vanwege het gebruik van stereotypen en raciale humor, maar fans genoten duidelijk van wat de show op tafel bracht.

Gedurende 6 seizoenen en bijna 140 afleveringen was de show een doorslaand succes op het kleine scherm. Dennings was al populair, maar haar tijd in de show bracht haar bekendheid naar een geheel nieuw niveau.

Hoewel ze genoeg geld verdiende om nooit meer te werken, koos Dennings ervoor om door te gaan met optreden nadat de show was afgelopen.

Dennings heeft maar één film gemaakt, maar heeft veel tv-werk gedaan

In de filmwereld heeft Dennings de zaken klein gehouden sinds haar tijd bij 2 Broke Girls. Sinds het einde van de show in 2017 heeft ze slechts één film gemaakt, Friendsgiving, een klein project dat niet veel buzz opleverde.

Op het kleine scherm heeft Dennings de afgelopen jaren echter behoorlijk wat werk verzet. Ze heeft stemwerk gedaan aan Big Mouth, is verschenen in Drunk History en speelt momenteel in Dollhouse, dat net is opgehaald voor een tweede seizoen.

Het succes van Dollhouse was geweldig voor Dennings, die een oprechte band heeft met haar co-sterren. Dit heeft zich goed vertaald naar wat fans op het scherm zien.

Toen hij hierover met Collider sprak, zei Dennings: "Ik hou zoveel van ze, en we hebben echt een echte vriendschap. Een deel van de magie van de show is het zien van vier echte vrienden die met elkaar omgaan, want dat kan echt maak die chemie niet nep. Het is duidelijk dat we elkaar in seizoen één heel goed hebben leren kennen, en we hebben elkaar allemaal zo erg gemist omdat er iets is gebeurd tussen seizoen één en seizoen twee, en we hebben elkaar niet gezien Het was zo geweldig om ze eindelijk allemaal weer te zien, en het was een heel bijzondere bandervaring."

Het was geweldig voor fans om Dennings te zien bloeien in een nieuwe serie, maar vorig jaar had de actrice een fandom in een razernij toen ze een schokkende terugkeer maakte naar een bekende rol.

Kat Dennings is terug als Darcy in de MCU

In wat een enorme verrassing was voor MCU-fans, was Dennings terug in de plooi als Darcy Lewis tijdens de evenementen van WandaVision. Het was jaren geleden dat fans het personage zagen en Dennings was verheugd dat de franchise het personage voor een nieuwe reeks projecten heeft ontwikkeld.

"Ik ben de schrijvers zo dankbaar dat ze haar dit rijke achtergrondverhaal hebben gegeven, want de laatste keer dat we haar zagen, was ze de stagiaire van Jane Foster, en de grap was dat ze een major politicologie is en geen wetenschap. Het is echt leuk om te zien dat [de] invloed die Jane Foster had op haar resultaten, waardoor ze daadwerkelijk een astrofysicus werd… Ze is hetzelfde meisje, maar nu heeft ze een heleboel diploma's en een heleboel informatie. Ze is nu een baas, "zei ze.

Het was geweldig voor fans om haar weer in haar personage te zien, en het werd nog beter toen Dennings terugkeerde naar de MCU om het personage in te spreken op What If…, dat veel later in 2021 debuteerde.

Het was geweldig om Dennings weer in de plooi te hebben, en de actrice is aan boord om het personage in toekomstige projecten te spelen.

"Het is altijd aan de machten die er zijn. Ik denk dat ze kennis hebben genomen van alle opmerkingen. Ik zou het zo doen, "zei ze.

Kat Dennings heeft het behoorlijk druk gehad sinds haar 2 Broke Girls-dagen, en hopelijk zal ze meer tijd als Darcy Lewis in de MCU kunnen doorbrengen.

Aanbevolen: