Gillian Anderson als Margaret Thatcher de koningin confronteert in de trailer van 'The Crown

Inhoudsopgave:

Gillian Anderson als Margaret Thatcher de koningin confronteert in de trailer van 'The Crown
Gillian Anderson als Margaret Thatcher de koningin confronteert in de trailer van 'The Crown
Anonim

Netflix heeft vandaag een nieuwe teaser uitgebracht op hun sociale platform. In de clip is de ster van Sex Education te zien als de premier in gesprek met Olivia Colman, die koningin Elizabeth II speelt. Met een griezelige stem en kenmerkend kapsel richt Anderson's Thatcher zich tot de koningin in een gesprek dat de basis lijkt te leggen voor hun relatie.

'The Crown' seizoen vier introduceert Margaret Thatcher en Diana

"Twee vrouwen die deze winkel runnen, dat is het laatste wat dit land nodig heeft", zegt prins Philip tegen de koningin.

“Misschien is dat precies wat dit land nodig heeft”, antwoordt Elizabeth.

De nieuwe trailer geeft fans ook een kijkje in Emma Corrin als Lady Diana, die voor het eerst in karakter spreekt in de nieuwe teaser.

"Verandering zal de traditie uitdagen", is een van de slogans voor het nieuwe seizoen, dat op 15 november in première gaat op de streamer.

Diana's tumultueuze relatie met de vorst en Charles wordt gesuggereerd in de nieuwe trailer, met een voorbode van de tragische dood van Lady D in het woord van Helena Bonham Carter's personage, prinses Margaret.

"Ze zal breken", zegt ze over de jonge prinses.

Olivia Colman stopt na seizoen vier van 'The Crown'

Een trailer die eerder deze maand werd uitgebracht, was gericht op de relatie tussen Diana en Charles. Geanticipeerd door een vaag griezelig bijschrift "The stuff of which fairy tales are made", bevatte de trailer een achtbaanmontage van Corrin's Diana en Josh O'Connor's Charles in de momenten voorafgaand aan hun bruiloft. Terwijl de stem van de aartsbisschop van Canterbury de ceremonie leidt, die plaatsvond op 29 juli 1981, leidt de clip fans door de intieme blikken en woedende argumenten van Charles en Diana, eindigend met een close-up van Corrin als Diana met een sluier.

Het vierde seizoen is het laatste van Colman. Harry Potter-actrice Imelda Staunton zal het stokje overnemen en de koningin in het vijfde en zesde seizoen vertolken, waardoor haar regeerperiode wordt verlengd met twee hoofdstukken en niet slechts één zoals eerder aangekondigd. Het verhaal eindigt in het begin van de jaren 2000, wat betekent dat kijkers Meghan Markle's tegenhanger op het scherm niet te zien zullen krijgen.

Creators onthulden ook dat de Australische actrice Elizabeth Debicki werd gecast als Diana in seizoen vijf en zes. Debicki, die zal schitteren in Christopher Nolan's Tenet, krijgt de komende seizoenen gezelschap van een andere grote naam: de voor een Oscar genomineerde actrice Lesley Manville. De Engelse actrice, bekend als verteller in het door Anna Kendrick geleide seizoen van de HBO Max-show Love Life, zal prinses Margaret spelen. De jongere zus van de koningin, overleden in 2002, werd eerder gespeeld door Vanessa Kirby en wordt momenteel gespeeld door Bonham Carter.

Aanbevolen: