Waarom is 'Criminal Minds'-ster Shemar Moore nooit getrouwd geweest?

Inhoudsopgave:

Waarom is 'Criminal Minds'-ster Shemar Moore nooit getrouwd geweest?
Waarom is 'Criminal Minds'-ster Shemar Moore nooit getrouwd geweest?
Anonim

Shemar Moore is een naam die geen introductie behoeft, de voormalige Criminal Minds-ster staat bekend om zijn beroemde rollen en goede looks. De 50-jarige acteur is momenteel single. Hij is nooit eerder getrouwd geweest, maar is niet tegen het settelen. Hij heeft openlijk gesproken over het feit dat hij vader wil worden en dat hij een vrouw wil om zijn leven mee door te brengen. Hij is niet eerder getrouwd geweest omdat hij het naar verluidt moeilijk vindt om zijn hectische werkschema in evenwicht te brengen met zijn liefdesleven. En hij heeft waarschijnlijk niet alleen de vrouw ontmoet die al zijn vakjes aanvinkt.

Ondanks dat ze in het verleden werd gelinkt aan enkele van Hollywood's leidende dames, is Shemars seksualiteit meerdere keren in twijfel getrokken. Hij blijft vaak lange tijd vrijgezel en stond er ook om bekend dat hij met zijn moeder rode lopers bijwoonde voordat ze stierf. De voormalige Criminal Minds-ster ging in op de geruchten en speculaties rond zijn seksualiteit en verklaarde dat hij geen homo is.

Shemar is nu misschien vrijgezel… maar hij is niet tegen trouwen en kinderen

Getalenteerd en een lust voor het oog - Shemar Moore is verreweg een van de meest begeerde hartenbrekers van Hollywood. Hij is in verband gebracht met verschillende beroemde vrouwen, maar naar verluidt is hij momenteel vrijgezel. De 50-jarige acteur is nog nooit eerder getrouwd geweest, maar is niet tegen het idee om ooit met een vrouw en kinderen te settelen. Hij is nog nooit eerder getrouwd geweest omdat hij de "ene" waarschijnlijk nog niet heeft ontmoet en dan heeft hij natuurlijk een druk schema.

"Ik heb balans nodig in mijn leven. Ik hou van wat ik doe voor de kost, ik hou ervan van 'actie' tot 'knippen', maar ik wil ook mijn honden uitlaten, reizen, trouwen, kinderen krijgen In 2016 vertelde de ster aan TVLine: "Ik wil balans, en het is moeilijk om te doen met het schema dat we hebben."

De acteur houdt naar verluidt lange tijd zijn single-status. Het was ook bekend dat Shemar vaak een bijzondere vrouw naar de rode loper bracht. Zijn overleden moeder was vaak zijn date en critici hadden daar iets over te zeggen.

Zijn seksualiteit is in twijfel getrokken

De seksualiteit van de ervaren acteur wordt al jaren in twijfel getrokken. Homogeruchten begonnen een tijdje geleden toen hij werd afgebeeld in wat een homobar leek te zijn. Shemar heeft de beweringen van zijn seksuele geaardheid weerlegd en heeft bij verschillende gelegenheden het record rechtgezet. Simpel gezegd, hij is geen homo.

HuffPost meldde dat de Criminal Minds-ster in een interview aan BET vertelde: "Ik vind het gewoon allemaal dwaas. Als je homo bent, ben je homo. Dat ben ik niet, en ik weet dat en ik ben erg comfortabel met wie ik ben en ik hou van vrouwen."

"Ik ben met veel van hen uitgegaan. Als je denkt dat ik homo ben, stuur je vriendin dan een weekend naar mijn huis en kijk wat er gebeurt. Echt waar. Je kunt dat arrogant noemen als je wilt. Ik noem het gewoon zelfverzekerd. Je kunt me noemen wat je wilt, maar je kent me niet."

Het lijdt geen twijfel dat Shemar fans heeft van alle seksuele geaardheden en duidelijk meer dan blij is om foto's te maken met zijn bewonderende fans. De ster heeft geen tijd voor "eenvoudige onwetendheid" en riep de critici op.

"Ik heb fans die homo zijn, mannen die naar me toe komen, en ze zijn door mij geïnspireerd, of ze vinden me leuk als entertainer, en wanneer ze me een knuffel willen geven of met me op de foto willen "Wat, mag ik mijn arm niet om hen heen slaan of naast hen gaan staan, en als de man naast me op de foto homo is, maakt mij dat homo? Dat is gewoon domme onwetendheid, en dat speel ik niet.""

Aanbevolen: