Bly Manor'-maker Mike Flanagan hield van Netflix-horror 'His House

Inhoudsopgave:

Bly Manor'-maker Mike Flanagan hield van Netflix-horror 'His House
Bly Manor'-maker Mike Flanagan hield van Netflix-horror 'His House
Anonim

Flanagan, die ook het tweede hoofdstuk in de anthologiereeks, Bly Manor, heeft ontwikkeld, heeft zijn liefde voor de vluchtelingenhorror His House tot uitdrukking gebracht.

Mike Flanagan houdt van 'His House' op Netflix

De horrorfilm geschreven en geregisseerd door Remi Weekes ging eerder dit jaar in première op Sundance en debuteerde op Netflix op 30 oktober.

In His House spelen Lovecraft Country-ster Wunmi Mosaku en Sand Castle-acteur Ṣọpẹ́ Dìrísù als een vluchtelingenpaar dat ontsnapt uit het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan en verhuist naar een Engelse stad. Omdat de twee het moeilijk vinden om zich aan te passen aan een vervreemdend nieuw normaal, zullen ze ontdekken dat er iets veel dreigender op de loer ligt in het donker van hun huis.

Na het debuut op de streamer ging Flanagan naar Twitter om de film en Weekes, een eerste filmmaker, te vieren.

“HIS HOUSE op @netflix is een prachtig debuut. Verbluffend. Remi Weekes is de echte deal, 'schreef Flanagan.

Flanagan is niet de enige die diep getroffen is door de horror van Weekes. Fans zijn naar sociale media gegaan om uit te leggen waarom His House bij hen is gebleven.

“Hou absoluut van ZIJN HUIS op Netflix. Horror/genre heeft het vermogen om trauma te onderzoeken op een manier die echt aanvoelt, die resoneert, die conventies overstijgt om iets zuiverends te zijn. Ik wil meer', schreef filmmaker Audrey Ewell.

“net gekeken en genoten van Remi Weekes' debuutfilm His House op netflix. echt verontrustende, aangrijpende horrorfilm over Soedanese vluchtelingen die zich proberen te vestigen in hun huis in Londen. tussen dit en Lovecraft Country, is Wunmi Mosaku snel een van mijn favoriete acteurs geworden”, schreef schrijfster Priscilla Page.

Remi Weekes over het maken van 'His House'

In een recente clip die is uitgebracht door Netflix, legde Weekes uit dat het opnemen van scènes in één take betekende dat de crew de hele reeks meerdere keren intens moest bekijken en dat het intens kon worden.

De regisseur filmde de scène waarin Mosaku's personage Rial haar schuilplaats verlaat na een bloedbad op haar school in slechts één take. Kijkers zien de Bol van Dìrísù het klaslokaal binnenkomen om Rial met hem te helpen ontsnappen. De camera volgt hen en toont de lichamen van degenen die zijn omgekomen bij de aanval en de verlatenheid en vernietiging rond de twee hoofdrolspelers.

"De choreografie van de camera helpt het verhaal te vertellen in plaats van de montage", zei Weekes.

"Ik wilde er zeker van zijn dat we deze scènes altijd in het perspectief van de twee personages zagen", voegde hij eraan toe.

Aanbevolen: