Prime Video reageert op 'Bly Manor' en 'Fleabag' Netflix-grap

Inhoudsopgave:

Prime Video reageert op 'Bly Manor' en 'Fleabag' Netflix-grap
Prime Video reageert op 'Bly Manor' en 'Fleabag' Netflix-grap
Anonim

De show met You actrice Victoria Pedretti in de hoofdrol als huishoudster op een griezelig landgoed is net op de streamer verschenen en heeft overwegend positieve recensies gekregen, waarbij Pedretti en T'Nia Miller geprezen werden voor hun optredens.

Pedretti's personage, Dani, heeft de leiding over de twee hoofdrolspelers, Flora en Miles, die, nou ja, een beetje anders zijn dan andere kinderen. Vooral Flora, gespeeld door Amelie Bea Smith, heeft enkele visioenen en communiceert met geesten, wat Netflix ertoe bracht een onverwachte vergelijking te maken.

Netflix zegt dat 'The Haunting Of Bly Manor' een 'Fleabag'-vervolg is

In een tweet die op 12 oktober werd gepost, plaatste het platform afbeeldingen naast elkaar van Flora die in de leegte staart, waar ze vermoedelijk iets - of iemand ziet - en foto's van Phoebe Waller-Bridge als Fleabag.

"Begin je te denken dat The Haunting of Bly Manor misschien een Fleabag-prequel is … gedachten @PrimeVideo?" Netflix schreef.

In de Britse serie, die kan worden gestreamd op Prime Video, doorbreekt de hoofdpersoon vaak de vierde muur en praat rechtstreeks met haar kijkers. In het tweede en laatste seizoen van de show v alt Fleabag voor een niet nader genoemde priester, gespeeld door de Ierse acteur Andres Scott - nu bijna universeel bekend als "Hot Priest". Hij kan zien wanneer Fleabag naar de camera staart, een duidelijk teken van de connectie tussen hen. Bij verschillende gelegenheden vraagt Hot Priest Fleabag met wie ze praat, net zoals Dani doet met Flora in Bly Manor.

Prime Video-antwoorden gooien de hete priester in de mix

Ok, het is een beetje langdradig, en Prime Video lijkt het erover eens te zijn dat er niets is.

Het account van het platform reageerde in een volgende tweet op Netflix. Het antwoord, met de eenvoudige tekst "sorry @netfix", bevat een foto van Hot Priest terwijl hij zegt: "Oh, ik weet niet hoe ik met baby's moet praten", waarbij het laatste woord werd vervangen door geesten. Dat zou het moeten oplossen.

Fleabag zelf reageert op Netflix… Soort van

Maar er is meer. Het officiële Twitter-account van Fleabag de serie heeft nog een andere kijk op de zaak.

Ze reageerden op Netflix met een-g.webp

Aanbevolen: