De waarheid over de annulering van Nickelodeon's 'Zoey 101

De waarheid over de annulering van Nickelodeon's 'Zoey 101
De waarheid over de annulering van Nickelodeon's 'Zoey 101
Anonim

Of ze het nu leuk vindt of niet, Jamie Lynn Spears is veel in het nieuws geweest tijdens haar opkomst. De altijd aanwezige schijnwerpers leidden tot veel roddels over Jamie Lynn en de feiten over wat er gaande is in haar leven. Maar het was niet alleen haar tienerzwangerschap die de aandacht van de fans trok.

Vandaag is de jongste Spears-zus getrouwd en heeft ze twee kinderen, en ze is nog steeds close met haar familie. Onlangs werd Jamie Lynn zelfs aangesteld om toezicht te houden op de financiën van haar zus Britney. Tijdens alle drama- en media-optredens van Britney heeft Jamie Lynn geprobeerd stilletjes op de achtergrond te blijven.

Maar hoewel haar eigen leven tegenwoordig nogal ingehouden lijkt, betekent dat niet dat de ster niet betrokken is bij een doorlopend drama.

Voor Jamie Lynn begon het drama echter lang geleden, toen ze een tiener was in de Nick-show 'Zoey 101'. Als hoofdact speelde Jamie Lynn drie jaar lang Zoey Brooks, van ongeveer 13 tot 16 jaar oud.

Natuurlijk, zoals fans al weten, kwam Jamie Lynn's schokkende zwangerschapsaankondiging terwijl 'Zoey 101' nog in de lucht was, per People. Maar was het echt haar tienerzwangerschap die de serie beëindigde?

Alle tekens wijzen naar nee. Hoewel 'Zoey 101' nog in de lucht was toen Jamie Lynn's nieuws bekend werd, maakte de 16-jarige haar zwangerschap pas twee maanden na afloop van de serie bekend.

Jamie Lynn Spears houdt haar dochter Maddie vast als baby
Jamie Lynn Spears houdt haar dochter Maddie vast als baby

De bron van die informatie? De maker van de show, Dan Schneider. Zijn productiebedrijf (Schneider's Bakery) produceerde de show onder de paraplu van Nickelodeon.

Fans stuurden Dan zoveel vragen over zijn vele projecten (zijn andere werken omvatten 'Victorious', 'Drake &Josh,' 'iCarly' en tal van anderen), hij creëerde een website genaamd DanWarp om ze te beantwoorden.

En natuurlijk ging er een FAQ over of 'Zoey 101' werd geannuleerd vanwege Jamie Lynn. Dat is een grote nee van Dan, die uitlegde dat 'Zoey 101' eindigde om dezelfde reden als 'Drake & Josh': het netwerk "vond dat ze genoeg afleveringen hadden" en de mensen die bij de show betrokken waren, waren klaar om verder te gaan.

Voor Jamie Lynn kwam het einde van de show op het ideale moment, gezien haar onverwachte zwangerschap. Het einde van de serie betekende dat Jamie zich geen zorgen hoefde te maken over het verdoezelen van haar zwangerschap. In plaats daarvan kon ze zich verstoppen voor de paparazzi en genieten van haar nieuwe baby.

Na een paar jaar weg uit Hollywood, keerde Jamie Lynn terug; ze begon op te treden in Nashville, schreef countrymuziek en voedde haar dochter op in de buurt van huis. En in 2019 begon Jamie Lynn te werken aan 'Sweet Magnolias', een Netflix-serie die veel lovende recensies heeft gekregen. Niet te armoedig voor een inmiddels volwassen Zoey, toch?

Aanbevolen: