Waarom Matthew Macfadyen van 'Succession' nooit in een Marvel-film wil spelen

Inhoudsopgave:

Waarom Matthew Macfadyen van 'Succession' nooit in een Marvel-film wil spelen
Waarom Matthew Macfadyen van 'Succession' nooit in een Marvel-film wil spelen
Anonim

HBO's Succession is niet alleen een absoluut fantastische show, maar het maakte zijn sterren ook absurd beroemd. Met roem komt natuurlijk een hoop geld. Dankzij het succes van Succession heeft Sarah Snook een gezond vermogen opgebouwd. Hetzelfde kan gezegd worden van Nicholas Braun die neef Greg speelt. Dan is er Kieran Culkin, die geld had dankzij het feit dat hij de jongere broer van Macaulay Culkin is en als kind veel werk deed. Maar het vermogen van Kieran Culkin nam exponentieel toe dankzij Succession en het feit dat hij gemakkelijk een van de beste personages speelt …

Maar misschien is zijn Roman Roy niet bepaald DE beste… Nee, die titel kan eigenlijk gewoon naar Tom Wambsgan van Matthew Macfadyen gaan.

Tom is een verzameling van verzwarende en woedende eigenschappen, terwijl hij er toch in slaagt een heel sympathiek en sympathiek personage te zijn… meestal…

Dankzij zijn geweldige optreden en lange carrière in Hollywood en op het Britse scherm en op het podium, is Matthew een uitstekende kandidaat om deel te nemen aan een serie zo groot als het Marvel Cinematic Universe.

Maar Matthew Macfadyen heeft absoluut geen interesse om deel te nemen aan de MCU… Dit is waarom?

Matthew heeft het grootste deel van zijn carrière megaprojecten vermeden

Als de Robin Hood-film van Russell Crowe een groter succes was geweest, had de in Norfolk, Engeland geboren Matthew Macfadyen in een grote Hollywood-franchise kunnen spelen. Hij speelde tenslotte The Sheriff of Nottingham in de meer realistische versie van het beroemde gedeeltelijk echte en gedeeltelijk fictieve personage.

Vóór de opvolging van HBO, heb je Matthew Macfadyen misschien herkend uit Death At A Funeral uit 2007, Pride and Prejudice uit 2005 met Kiera Knightley, Anna Karenina, The Three Musketeers of The Pillars Of The Earth.

Maar Matthew Macfadyen is nog nooit zo dicht in de buurt gekomen van een opname in een grote franchise, afgezien van het tv-drama over een bijtende, vrijstaande familie die over elkaar heen klautert om tot CEO te worden gekroond van een enorm mediabedrijf van meerdere miljarden dollars.

Dus, waarom niet specifiek de MCU?

Tijdens een gesprek met de Britse komiek en The Trip-filmster Rob Brydon op zijn podcast, legde Matthew uit waarom hij geen grote projecten heeft gekozen en legde hij uit waarom hij niet geïnteresseerd was in de MCU.

Het onderwerp kwam naar voren met Rob legde uit dat hij "gesnuffeld" had van de Harry Potter-mensen dat hij een geest speelde in de films. Hij zei dat als hij ervoor had gekozen om de rol op zich te nemen, het een heel eind zou zijn gekomen met zijn kinderen.

"Het ultieme, denk ik, als je kinderen hebt, is om in een Marvel-film te spelen," zei Rob.

"Ja," antwoordde Matthew, omdat hij ook kinderen heeft.

"Nou, is dat iets voor jou?" vroeg Rob aan Matthew.

"Ik weet het niet," antwoordde Matthew eerlijk. "Ik denk dat het soort demente glamour ervan dat doet. Maar in werkelijkheid, nee. En dat is nogal onbetrouwbaar om te zeggen, denk ik."

Matthew zei toen dat zijn jongste kind onlangs huisarrest had gekregen. Terwijl zijn Xbox werd weggenomen, mocht hij zitten en alle Marvel-films bekijken.

"Dus we zaten en keken naar alle Marvel-films. Ik had ze een beetje uitgepoept", gaf Matthew toe. "En ik heb er echt van genoten. Ik vind ze briljant. Ze zijn grappig. En veel grappiger dan je zou denken."

Maar hoewel Matthew de verschillende films in het Marvel Cinematic Universe echt leuk vindt, zou hij er geen deel van willen uitmaken omdat hij niet graag vastgebonden wordt.

"Ik ben een beetje blij dat ik een huurgeweer ben. Ik vind het best leuk om een grote gekke film en een kleine televisie en een toneelstuk en stukjes en beetjes te maken. Ik denk, weet je, dat is een deel van het leuke ding over het zijn van een acteur."

Matthew waardeert de kans om een traditionele acteur te zijn. Iemand die zijn handen in veel potten dompelt en niet gebonden is aan één project. Ook al maakt hij deel uit van een enorm geliefde (en vrij nieuwe) serie op HBO die hem een aanzienlijk bedrag beta alt, hij kan nog steeds zijn vak ontdekken en nieuwe kansen grijpen.

Zoals elke grote ster in het Marvel Cinematic Universe weet, heb je, als je je eenmaal aanmeldt bij een aantal van die films of shows, niet veel tijd om andere projecten te doen en een leven te leiden met familie en vrienden. Het is erg veeleisend en allesverslindend. We kunnen dus volledig begrijpen waarom Matthew Macfadyen erg aarzelt om lid te worden van zo'n franchise… ook al lijkt het erop dat hij niet is gevraagd.

Maar met de groeiende populariteit van Matthew kunnen we ons niet voorstellen dat de MCU of de DCEU niet bij hem aankloppen. Als hem een script, een rol en wat geld wordt aangeboden, zullen we zien of hij trouw blijft aan zijn 'gun for hire'-gevoelens.

Aanbevolen: