Hier is hoeveel CNN-host Chris Cuomo vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel CNN-host Chris Cuomo vandaag waard is
Hier is hoeveel CNN-host Chris Cuomo vandaag waard is
Anonim

Chris Cuomo is een naam waar je zeker al eerder van hebt gehoord! Het CNN-nieuwsanker is al geruime tijd op onze televisieschermen en als je vorige week op de Amerikaanse verkiezingen hebt afgestemd, is de kans groot dat je veel van Chris Cuomo hebt gezien. De journalist begon zijn carrière bij verschillende netwerken, waaronder Fox, CNN en MSNBC, naast grote namen als Anderson Cooper en Don Lemon.

Cuomo heeft onderwerpen behandeld variërend van pesten, dakloosheid, drugsverslaving, politiek beleid en natuurlijk natuurrampen over de hele wereld voor ABC, CNN en NBC, om er maar een paar te noemen. Naast zijn carrière is Cuomo ook bekend door zijn oudere broer, Andrew Cuomo, die de gouverneur van New York is. Politiek, nieuws en journalistiek lopen door de familie Cuomo, en met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, is dit hoeveel Chris Cuomo heeft weten te verdienen!

Chris Cuomo's netto waarde

Chris Cuomo is het gezicht geweest van talloze netwerken die als nieuwsanker en journalist dienen voor CNN, ABC en MSNBC. Hoewel hij vooral bekend staat om zijn werk voor CNN, zit Cuomo al veel langer in de branche dan je zou verwachten. Hij begon zijn carrière als correspondent voor Fox Files op Fox News, waar hij veel controversiële sociale kwesties in de Verenigde Staten en wereldwijd zou bespreken. Naast zijn werk als anker, werkte Cuomo ook als politiek beleidsanalist voor Fox News, waardoor hij de perfecte man was voor Amerikaanse verkiezingen.

Fans hebben in de loop van de laatste paar maanden voorafgaand aan de verkiezingen van 2020 veel Cuomo te zien gekregen. Hoewel zijn cv indrukwekkend is, kunnen kijkers geen genoeg krijgen van Cuomo's charme en knappe uiterlijk. In 2013 tekende de journalist officieel bij CNN om samen de ochtendshow te presenteren. Voordat hij bij het CNN-team kwam, verankerde Chris Cuomo tussen 2006 en 2009 voor 'Good Morning America', over onderwerpen als oorlog, terrorisme en Amerikaanse betrekkingen met het buitenland. Zijn carrière, die 30 jaar omspant, heeft hem in staat gesteld maar liefst $ 12 miljoen aan nettowaarde te verdienen!

De ster verdient naar verluidt een indrukwekkend salaris van $ 6 miljoen per jaar aan zijn CNN-taken, waardoor hij een van de best betaalde journalisten is. Naast zijn carrière op het scherm, is Chris Cuomo ook bekend door zijn oudere broer, Andrew Cuomo. Andrew diende als gouverneur van New York, waardoor de twee in dezelfde kringen konden werken als het om politiek ging.

Het duo haalde de krantenkoppen nadat ze samen op CNN waren verschenen en pronkten met hun broederlijke band, waar ze verschillende grappen maakten en bijna iedereen verliefd op hen beiden had. Chris, die meerdere Emmy's heeft gewonnen voor zijn werk op televisie, is nu het gezicht van zijn eigen segmenten, 'New Day' en 'Cuomo Primetime', waarmee hij bewijst dat hij voorlopig nergens heen gaat.

Aanbevolen: