Fans zijn niet onder de indruk dat Kanye een lidocaïne-naald op camera krijgt

Inhoudsopgave:

Fans zijn niet onder de indruk dat Kanye een lidocaïne-naald op camera krijgt
Fans zijn niet onder de indruk dat Kanye een lidocaïne-naald op camera krijgt
Anonim

Altijd een bron van vreemde controverse, Kanye West heeft wederom interesse gewekt om de verkeerde redenen.

Hij heeft het recht om te kiezen voor elke behandelmethode die volgens hem het beste voor hemzelf is, maar was het echt nodig om een close-upvideo te plaatsen van dit brouwsel zoals het in zijn aderen werd geïnjecteerd? Fans zijn niet onder de indruk en velen gingen naar zijn Twitter-feed om te tieren over hoe vies en volledig onnodig dat was. Daar komt nog bij dat het bijschrift van zijn post vreemd is en helemaal niet klopt.

Op een gegeven moment hebben veel beroemdheden besloten om elk detail van hun persoonlijke leven te delen met hun volgers op sociale media, en hoewel veel ervan verslavend is en wordt opgepikt door enthousiaste fans over de hele wereld, is er slechts wat inhoud dat is niet welkom of uitgenodigd. Kanye West heeft op de harde manier geleerd dat Twitter-video's met injecties niet ieders kopje thee zijn.

Waarom is deze video gepost?

Ja, dat is inderdaad een close-upvideo van de hand van Kanye West terwijl hij met medicatie wordt geïnjecteerd. Nee, we hoeven het niet te zien.

Het zou voor West meer dan voldoende zijn geweest om de fans gewoon te vertellen dat de behandeling succesvol was en zijn ervaring met hen te delen. De video ging iets verder dan fans wilden gaan.

Fans bespotten de ster met opmerkingen als; "Ik heb er niet om gevraagd om dit te zien", "flop", en "walgelijk, gast", duidelijk niet onder de indruk van zijn overmatige delen. Veel mensen zijn in de eerste plaats preuts over naalden, dus Kanye verloor meteen wat liefde met die fans. De anderen willen gewoon niet op hun telefoon scrollen en deze medische praktijk zien. Dit is een persoonlijk moment, geen gedeeld moment, een feit dat door de ster over het hoofd lijkt te worden gezien.

Kanye's onnauwkeurigheden

Hij lijkt echter te putten uit andere 'feiten'… een soort van. Zijn post onthult dat hij onder de indruk is van deze "moderne geneeskunde" en hij gaat verder met het opsommen van zijn gebruik en waardering voor lidocaïne en dexamethason. Het duurde niet lang voordat een fan hem roosterde en beweerde dat dit helemaal geen 'moderne geneeskunde' is. Ze gingen verder met het jaar van gebruik voor elke medicinale component die Kanye opsomde, die allemaal dateren uit de late jaren 1940 en 1950. Dat is op geen enkele manier 'modern'. Deze medicijnen zijn al tientallen jaren beproefd, getest en bewezen waar.

"Modern is alles na het jaar 2000, lees een boek", zei een fan, terwijl een ander instemde; "dat is nog steeds modern? Je ziet er nu heel slim uit, hè?"

Sorry Kanye, die post was een duidelijke mislukking.

Aanbevolen: