Matthew Perry heeft een druk jaar voor de boeg, dankzij de 'Friends'-reünie

Inhoudsopgave:

Matthew Perry heeft een druk jaar voor de boeg, dankzij de 'Friends'-reünie
Matthew Perry heeft een druk jaar voor de boeg, dankzij de 'Friends'-reünie
Anonim

De lang uitgestelde Friends-reünie begint binnenkort met filmen, zegt Matthew Perry!

Sinds de bevestiging van de reünie van HBO Max Friends hebben fans van de serie geduldig gewacht om er meer over te weten te komen.

De eenmalige show zou aanvankelijk de streamingdienst in mei van dit jaar lanceren, maar de filmbeperkingen voor Hollywood-shows en films die door de pandemie werden opgelegd, vertraagden de productie ervan.

Er is eindelijk nieuws om naar uit te kijken, want Chandler Bing-acteur Matthew Perry heeft onthuld dat de show veel sneller zal worden opgenomen dan gedacht. Hij heeft een druk jaar voor de boeg met meerdere projecten, en het is precies zoals hij het leuk vindt!

Het wordt een druk jaar voor Matthew Perry

Matthew Perry alias Chandler Bing heeft onthuld dat de langverwachte reünie van ieders favoriete vriendengroep wordt verplaatst naar maart 2021. Dat is nog maar vier maanden, wat betekent dat het ergens volgend jaar zelf zal uitkomen!

De special brengt Matthew Perry en de rest van de groep terug, waaronder Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox en Matt LeBlanc om hun personages nog een laatste keer te herhalen, voor een niet-gescripte avond voor een live studiopubliek.

Sommige fans concluderen dat de reboot/reünie van Friends geen zin heeft. Het einde was behoorlijk ongelooflijk, de personages maakten hun laatste buiging, dus er is geen reden om opnieuw aan een verhaal te beginnen.

Nou, we krijgen sowieso een reünie!

Matthew Perry keert terug naar de film in 2021

Dat klopt, de Friends reünie is niet de enige special waarin je de acteur zult zien!

Matthew Perry is gestrikt voor Adam McKay's Netflix-komedie met de titel Don't Look Up, naast onder meer Oscarwinnaars Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence.

"Het lijkt erop dat we een druk jaar tegemoet gaan. En zo heb ik het graag!" Perry schreef in dezelfde tweet, verwijzend naar zijn drukke schema voor 2021. Het is de eerste filmrol van de acteur in jaren, en hij heeft al op de loopband geslagen om er in vorm voor te komen.

Volgens de officiële synopsis volgt Don't Look Up "twee astronomen van laag niveau die aan een mediatour beginnen om de mensheid te waarschuwen voor een naderende asteroïde die de aarde zal vernietigen." Jennifer Lawrence zal de film leiden als hoofdrolspeler, met een overvloed aan Hollywood-favorieten die haar ondersteunen.

Aanbevolen: