Hoe Joey Chestnut duizenden per jaar verdient dankzij alleen goedkeuringsdeals

Inhoudsopgave:

Hoe Joey Chestnut duizenden per jaar verdient dankzij alleen goedkeuringsdeals
Hoe Joey Chestnut duizenden per jaar verdient dankzij alleen goedkeuringsdeals
Anonim

In de schijnwerpers staan betekent de kans krijgen om op verschillende manieren een hoop geld te verdienen. Veel sterren verzilveren graag aantekeningen bij grote merken. Of je nu een grote atleet bent, een van 's werelds grootste rappers of een Hollywood-ster met een record aan succes, merken willen met grote namen werken.

Joey Chestnut is een legendarische competitieve eter, en de man heeft zijn deel van het geld verdiend door te eten in een tempo dat dodelijk is.

Chestnut heeft ook veel geld verdiend met sponsoring, en we hebben hieronder enkele belangrijke details over de merken waarmee hij heeft gewerkt!

Joey Chestnut is een krachtige professionele eter

Onlangs stonden de beste competitieve eters ter wereld allemaal centraal in Coney Island om deel te nemen aan de Nathan's Hot Dog Eating Contest. Joey Chestnut domineerde opnieuw zijn competitie, iets waar fans bekend mee zijn geraakt.

Chestnut is al jaren een krachtpatser in het competitieve eetspel en er is niemand die in de buurt komt van wat hij doet. In wezen is hij de Wayne Gretzky van competitief eten, en alle anderen proberen het gewoon bij te houden.

Chestnut verwierf bekendheid met het eten van hotdogs, maar de man heeft ook een heleboel wereldrecords.

"Joey heeft de records voor het eten van hardgekookte eieren (141 in acht minuten), braadworst (70 in 10 minuten), Matzoh-ballen (78 in acht minuten), hotdogs (69 in 10 minuten bij de Nathan's 2013 wedstrijd), steak (4,5 pond plus kanten in minder dan negen minuten), varkensribbetjes (13,76 pond in 12 minuten) en asperges (12,8 pond in 10 minuten). Op 4 juli 2016 at Joey 70 hotdogs. Een jaar later at hij er 72. Een jaar later at hij een wereldrecord van 74. Tijdens de Nathan's wedstrijd van 2019 behaalde hij een 12e titel met 71 honden opgegeten ", schrijft Celebrity Net Worth.

Dankzij al het succes dat hij heeft behaald, heeft Joey Chestnut een fortuin kunnen verdienen.

Joey Chestnut is momenteel $2,5 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Joey Chestnut momenteel een solide $ 2,5 miljoen waard. Zoals je je kunt voorstellen, is een behoorlijk bedrag van dit geld afkomstig van het winnen van de grootste eetwedstrijden ter wereld.

"Met ongeveer 3.500 competitieve eetwedstrijden per jaar in de Verenigde Staten, en de gemiddelde beurs variërend van $ 1.000 tot $ 8.500, is de enige manier om echt geld te verdienen door te concurreren en het hele jaar door te winnen lang - en dat is precies wat Chestnut heeft gedaan. Van 2005 tot 2021 heeft Joey Chestnut deelgenomen aan honderden wedstrijden en meer dan $ 600.000 aan prijzengeld gewonnen ", schrijft Huddle Up.

Het is maar goed dat Chestnut bezig blijft, want de uitbetalingen voor deze wedstrijden zijn meestal niet al te hoog. Natuurlijk, de eerste plaats op de Nathan's Hot Dog-eetwedstrijd is in totaal $ 10.000, maar dat is slechts een enkele gebeurtenis, en dat geld strekt zich slechts tot nu toe uit.

Hoewel hij het goed heeft gedaan door geld te verdienen met zijn competitieoverwinningen, is er een andere manier waarop Joey Chestnut geld heeft kunnen verdienen.

Goedkeuringsdeals kunnen oplopen tot $ 500, 000 extra per jaar voor kastanje

Dankzij zijn bekendheid en roem heeft Joey Chestnut met een aantal grote merken kunnen samenwerken. Deze partnerschappen hebben het vermogen van de competitieve eter door de jaren heen enorm vergroot.

Huddle Up merkt op dat "wat nog belangrijker is, Chestnut zijn toename in populariteit heeft omgezet in meerdere goedkeuringsdeals. Volgens Celebrity Net Worth verdient Chestnut tussen $ 250.000 en $ 500.000 per jaar door het winnen van competities en goedkeuringsdeals met Hooters, gastvrouw, Coney Island IPA en natuurlijk Pepto Bismol."

Dat is een indrukwekkend bedrag om in totaal te verdienen, en het laat zien dat Chestnut weet hoe hij kansen kan verzilveren.

Hoewel dit al solide is voor de eter, heeft hij ook wat andere ijzers in het vuur gehad.

"Chestnut bezit ook zijn eigen lijn van specerijen voor hotdogs, brats, worstjes, wings, sandwiches en meer, maar het is onduidelijk of hij momenteel winst maakt met die zakelijke onderneming", meldt Huddle Up.

De competitieve eter heeft ook geld verdiend op sociale media, waaronder zijn YouTube-kanaal, dat meer dan 250.000 abonnees heeft.

Het is best verbazingwekkend om te zien wat hij heeft kunnen bereiken tijdens zijn dominante zegereeks op het nationale podium. Er zijn tal van competitieve eters die een hoop geld verdienen, waaronder YouTube-legendes als Matt Stonie en Adam "Beard" Moran, maar het is nog steeds geweldig dat Chestnut zijn munt voornamelijk buiten de cybersfeer heeft verdiend.

We moeten nog ongeveer een jaar wachten voordat Joey Chestnut zijn ongelooflijke reeks van overwinningen wil verlengen. Het is waarschijnlijk dat de ster in die tijd zijn vermogen kan blijven vergroten.

Aanbevolen: