Howard Stern denkt dat George Stephanopoulos Alex Trebek moet vervangen op 'Jeopardy

Inhoudsopgave:

Howard Stern denkt dat George Stephanopoulos Alex Trebek moet vervangen op 'Jeopardy
Howard Stern denkt dat George Stephanopoulos Alex Trebek moet vervangen op 'Jeopardy
Anonim

Net als de rest van ons hield Howard Stern van Alex Trebek. Hoewel Howard Stern ruzie heeft gehad met veel beroemdheden, was Alex Trebek daar niet een van. De radiolegende respecteerde niet alleen het succes en de geschiedenis van Alex op het gebied van uitzending en hosting, maar Howards oude co-host, Robin Quivers, was zelfs meerdere keren deelnemer aan Celebrity Jeopardy. Dit was natuurlijk een van de vele onderwerpen die besproken werden toen Alex een paar jaar geleden werd geïnterviewd op SiriusXM's The Howard Stern Show. Ook werd gesproken over de arbeidsethos van Alex, iets wat Howard vooral respecteerde… vooral toen bij Alex de diagnose pancreaskanker stadium 4 werd gesteld.

Als 2020 niet moeilijk genoeg was, verloren we dit jaar natuurlijk Alex. Terwijl we rouwen om zijn vertrek en zijn nalatenschap eren, vragen we ons af wie in zijn schoenen zal gaan staan en verder zal gaan.

Dit is een recent onderwerp geweest in The Howard Stern Show, en Howard weet precies wie Alex Trebek moet volgen… Dat zou niemand minder zijn dan Howards persoonlijke vriend ABC-correspondent George Stephanopoulos.

Dit is waarom…

De erfenis van Alex respecteren en van de man houden

Zoals hierboven vermeld, was Howard Stern een grote fan van Jeopardy-presentator Alex Trebek.

"Alex was een van de meest iconische presentatoren van gameshows aller tijden, geloof ik", verklaarde Howard in zijn lofrede van november 2020 voor wijlen Jeopardy-presentator. "Alex nam zichzelf altijd heel serieus met Jeopardy, wat volgens mij deel uitmaakte van het succes van de show. Maar hij had ook gevoel voor humor. Toen hij bij onze show was, vertelde hij over de keer dat hij per ongeluk high werd van hash brownies. " Alex had natuurlijk geen idee wat er in de brownies zat. Hij hield gewoon van chocolade… hij at er vier…

Na de oprechte aankondiging van Alex dat hij de diagnose had gekregen van de ziekte die uiteindelijk zijn leven opeiste, verklaarde Howard hoezeer hij was weggeblazen door de moed van Alex en het feit dat hij zo positief was over zichzelf, zijn familie en alles van zijn fans thuis.

"Wat een man," zei Howard voordat hij half grappend zei: "Weet je, ik bewonder dat zo omdat ik zo het tegenovergestelde ben. Jullie zouden lijden als ik alvleesklierkanker had."

"Alex Trebek was een klasse-act", zei Howard uiteindelijk.

Dus, waarom zou George Stephanopoulos hem moeten vervangen?

De discussie ontstond nadat een beller van Howard Stern Show aan Howard had gevraagd wie hij dacht dat een geweldige vervanger zou zijn voor Alex' hostingbaan op Jeopardy. Meerdere nieuwsbronnen, zoals de NY Post en The Daily Mail, citeren een interview tussen Howard en zijn echte vriend George Stephanopoulos over de mogelijkheid dat hij de schoenen van Alex vult. Sommige bronnen zeggen zelfs dat de vertegenwoordigers van George campagne voeren om de volgende gastheer van Jeopardy te worden.

"Ik hou van Alex Trebek," begon Howard. "Maar toen werd aangekondigd dat hij alvleesklierkanker had, zei Robin [Quivers], op een geïmproviseerd moment [in de lucht] tegen mij: 'Wel, wie denk je dat hem moet vervangen als Alex Trebek iets met hem overkomt?' En zonder een beat te missen, zei ik 'George Stephanopoulos'."

Howard zegt dat George Stephanopoulos de gravitas heeft om Alex Trebek te vervangen.

Alex Trebek en Howard Stern vriend George Stephanopoulos
Alex Trebek en Howard Stern vriend George Stephanopoulos

"Jeopardy is niet zoals een gewone spelshow. Je moet een soort van geloofwaardigheid hebben. Een intellectueel. George Stephanopoulos was een Rhodes-geleerde. Hij diende in de regering, hij was een perschef voor Clinton--"

"Hij leest, " grapte Robin.

"Hij leest. Zijn kinderen [lezen boeken]-- Ik ken hem", zei Howard. "Slimme kerel."

Dat gezegd hebbende, gaf Howard toe dat het bijna onmogelijk zou zijn voor iemand om Alex' schoenen te vullen. "Alex Trebek was de perfecte gastheer. Er is geen betere."

"Hij zat altijd in de schrijverskamer en hielp bij het formuleren van de vragen," voegde Robin eraan toe.

"Daar ga je. Ik bedoel, dit is een slimme jongen. Dit is een man die, zoals ik al zei, gravitas heeft. Dus je kunt de hosting van Jeopardy niet overnemen als je een stier bentartiest."

Nadat George's naam voor het eerst werd genoemd in de context van het hosten van Jeopardy op The Howard Stern Show, niet lang nadat Alex zijn strijd tegen kanker aankondigde, kreeg George telefoontjes van de pers. En dit zorgde ervoor dat hij een privégesprek had met Howard, de man die als eerste zijn naam naar voren had gebracht.

"Ik zag de blik in zijn ogen," zei Howard, bewerend dat George geïnteresseerd leek in het mogelijke optreden.

Howard Stern vriend George Stephanopoulos
Howard Stern vriend George Stephanopoulos

Natuurlijk is de gesyndiceerde show bijna overal ter wereld te zien, wat betekent dat er enorm veel geld mee wordt verdiend… dus wie zou het optreden niet willen?

George beweert echter dat hij de rol in Jeopardy niet formeel nastreeft.

"Dat is hij," zei Howard. "Wat George Stephanopoulos betreft, hij wil de baan. Maar hij kan niet angstig lijken. Alex Trebek heeft het tenslotte nog warm. Ze hebben hem nog niet eens in de grond gezet."

Nadat Howard een gat bleef graven voor zijn vriend George, stond hij erbij hoe professioneel en charmant hij zou zijn als gastheer. Maar toen herhaalde Howard hoe moeilijk het zou zijn om zelfs maar te proberen te concurreren met de ongelooflijke erfenis van Alex Trebek.

Aanbevolen: