Dit is wie Howard Stern denkt dat 'The Bachelor' moet hosten

Inhoudsopgave:

Dit is wie Howard Stern denkt dat 'The Bachelor' moet hosten
Dit is wie Howard Stern denkt dat 'The Bachelor' moet hosten
Anonim

Bachelor Nation wankelde na het controversiële vertrek van Chris Harrison. Voor veel fans was het verlaten van de show het einde van zowel The Bachelor als The Bachelorette. Chris werd tenslotte zo'n centraal en verbindend onderdeel van de realityshow en zijn spin-offs. Hij was ook onmiskenbaar goed in zijn werk. Maar zijn interview met Rachel Lindsay in februari 2021 vernietigde zijn carrière en zijn relatie met The Bachelor.

Na zijn vertrek kwamen twee voormalige Bachelorette-deelnemers, Tayshia Adams en Kaitlyn Bristowe, binnen om The Bachelorette te hosten. Fans waren verdeeld over hun optreden en ze werden snel vervangen door Jesse Palmer, die niet alleen een NFL-speler was, maar ook The Bachelor in seizoen 5.

Nogmaals waren fans niet blij dat Jesse de positie van Chris innam. Onder de vele fans die ontevreden zijn over deze keuze, is een van de beroemdste leden van Bachelor Nation, radiolegende Howard Stern De voormalige shockjock is geobsedeerd door alles wat met The Bachelor te maken heeft, aangezien hij en zijn vrouw, Beth, eet het op. Ze waren ook hertrouwd met Colton Underwood. In tegenstelling tot andere leden van Bachelor Nation luisteren de producenten van de show naar de mening van Howard. En hij heeft een unieke oplossing voor het hostprobleem van de show waar veel fans blij van kunnen worden…

Howard Stern heeft een hekel aan Jesse Palmer omdat hij te heet is om de gastheer te zijn

Tijdens een segment van 5 januari 2022 op The Howard Stern Show, woog de radiolegende mee in het gastheerdrama van Bachelor en Bachelorette. Ten eerste beweerde hij dat hij blij was dat Tayshia Adams en Kaitlyn Bristowe hun posities hadden verlaten en hij beschreef ze als "saai". Hij verklaarde echter dat hij even ongelukkig was met Jesse Palmer als de gastheer. Gek genoeg is Howards mening wel degelijk van belang voor de leidinggevenden van ABC die hem ooit belden om te vragen wie ze zouden moeten worden om The Bachelor te worden. Toegegeven, ze gingen niet akkoord met zijn voorstel. Maar waar ze Howard eigenlijk voor zouden moeten bellen, is zijn mening over wie de gastheer zou moeten zijn.

Howard's grootste probleem met Jesse Palmer is dat hij er bijna identiek uitziet als de huidige vrijgezel. Volgens hem is dit volledig in tegenspraak met het uitgangspunt van de show zelf.

"Begrijpt ABC het niet? Ze hebben een nebish nodig zoals die gast, Chris Harrison, "zei Howard tegen zijn co-host Robin Quivers en zijn miljoenen luisteraars. Hij verklaarde toen dat ze Chris Harrison terug moesten brengen, ondanks zijn controverse. Hij beweerde dat hij niet gelooft dat Chris racistisch is, maar gewoon "dom". Maar als presentator van The Bachelor was hij perfect.

"Chris Harrison kwam altijd naar buiten en hij was zo'n nebish dat de meisjes daar niet zaten te zeggen: 'Hé, ik wil me in Chris Harrisons broek neuken, laat maar The Bachelor', " Howard zei, bewerend dat dat niet het geval is met Jesse Palmer en zijn relatie met de deelnemers."Je wilt een man vinden die niet heet is."

"Hij zou niet moeten strijden om de aandacht van de meisjes", voegde Robin eraan toe.

"Niet alleen dat, [Jesse Palmer] is verschrikkelijk als gastheer", zei Howard. "Hij leest slecht."

Wie volgens Howard Stern de bachelor zou moeten hosten

Voortbouwend op zijn opmerkingen over het krijgen van een minder aantrekkelijke man om The Bachelor te hosten dan Jesse Palmer, gooide Howard een paar namen weg.

"Laat Jon Lovitz de Bachelor hosten. Ik hou van Jon Lovitz… [Of] Gilbert Gottfried zou een goede gastheer zijn. Maar Jon Lovitz heeft de look. Hij heeft de Chris Harrison-look, "zei Howard. "Maar ze hebben een man die zelf een ex-Bachelor is en hij ziet er hetzelfde uit als [The Bachelor]. En iedereen is boos. [ABC] verpest het gewoon."

Toen Robin voorstelde dat Howard de show zou verlaten en betere televisie zou kijken, zei hij: "Nee, nee. Ik ben loyaal aan die show. Maar we hebben Chris Harrison terug nodig. Dat is het. Het kan me niet schelen."

Howard grapte verder: "Weet je wat ze moeten doen? Chris Harrison, zijn imago is aangetast. Ze noemen hem [een] racist. Dit en dat. Dus hij kan niet de Dus wat ze moeten doen is Chris Harrison een sik laten kweken en zeggen dat het zijn neef is en zeggen dat het zijn neef is. 'Hij is niet Chris… hij is een… Briss Harrison. Hij is George Harrison. Hij is Kid Harrison.'"

Hoewel ABC en de makers van The Bachelor Howards suggestie om Chris Harrison als een ander persoon te verkleden… Het lijdt tenslotte geen twijfel dat fans uiteindelijk hun zin zullen krijgen en Jesse Palmer uit de positie zullen duwen, waardoor het weer open blijft voor een nieuwe vervanger.

Aanbevolen: