The Crown'-ster Josh O'Connor is vergeleken met dit 'Godfather'-personage

Inhoudsopgave:

The Crown'-ster Josh O'Connor is vergeleken met dit 'Godfather'-personage
The Crown'-ster Josh O'Connor is vergeleken met dit 'Godfather'-personage
Anonim

De Engelse acteur Josh O'Connor heeft zijn rol als prins Charles van Wales in het nieuwe seizoen overgenomen. De nieuwste aflevering richt zich deels op Charles' zoektocht naar een vrouw die op termijn koningin zal worden.

Seizoen drie bracht empathisch de strijd van het jonge lid van de koninklijke familie in beeld. Dit nieuwe hoofdstuk zal echter verdeeldheid zaaien omdat het de schijnwerpers plaatst op de donkere kant van Charles in zijn tumultueuze relatie met Diana.

Josh O'Connor als prins Charles lijkt op een jonge Michael Corleone

O'Connor, bekend van het Britse drama God's Own Country, is vergeleken met een grote Amerikaanse acteur vanwege zijn meeslepende uitvoering.

“Ik heb het hele optreden van @JoshOConnor15 als Charles in seizoen 3 en 4 vanbekeken

@TheCrownNetflix - echo's van Michael Corleone van Al Pacino in zijn broeierige erfgenaam; Richard II ook', tweette Baz Bamigboye, columnist van Daily Mail Entertainment.

“Het is fenomenaal acteren,” voegde hij eraan toe.

O'Connor die de conflicterende relatie met zijn institutionele rol portretteert, weerspiegelt de manier waarop de jonge Corleone zich verhoudt tot zijn familie - van het volledig afwijzen van een leven van misdaad tot het meegezogen worden in een draaikolk van macht en geweld.

The Crown Season Four heeft Margaret Thatcher en Lady Diana geïntroduceerd

Het nieuwe seizoen heeft ook twee van de meest verwachte personages geïntroduceerd. Sex Education-ster Gillian Anderson speelt de Britse premier Margaret Thatcher, die het accent en de toon van de stem van de conservatieve politicus vastspijkert. Emma Corrin heeft haar innerlijke Lady Diana gekanaliseerd en de verlegen, liefdevolle houding van de prinses vastgelegd.

Naast de twee actrices heeft Olivia Colman voor de laatste keer haar rol als koningin Elizabeth II overgenomen. Harry Potter-actrice Imelda Staunton zal in feite het stokje overnemen en de koningin in het vijfde en zesde seizoen vertolken. Elizabeth verlengt haar regeerperiode met twee hoofdstukken en niet slechts één zoals eerder aangekondigd.

Het vijfde en zesde seizoen zullen dan twee andere grote toevoegingen aan de cast zien. Tenet-ster Elizabeth Debicki speelt de volwassen Diana en neemt het stokje over van Corrin. Bovendien zal de voor een Oscar genomineerde actrice Lesley Manville Helena Bonham Carter vervangen als prinses Margaret. De jongere zus van de koningin, overleden in 2002, is ook eerder geportretteerd door Vanessa Kirby.

Aanbevolen: