Scott Disick's zoon regeert vergeleken met Robert Di Niro's 'taxichauffeur' na nieuw kapsel

Scott Disick's zoon regeert vergeleken met Robert Di Niro's 'taxichauffeur' na nieuw kapsel
Scott Disick's zoon regeert vergeleken met Robert Di Niro's 'taxichauffeur' na nieuw kapsel
Anonim

Reality-ster Scott Disick heeft een schattige foto van zijn zoon Reign op Instagram gedeeld.

De trotse vader hield zijn vijfjarige in zijn armen terwijl ze genoten van een dagje uit op het strand. Het haar van Little Reign kreeg de vorm van een hanenkam en Scott schreef bij de foto: "Covid-cuts."

Fans waren er snel bij om commentaar te geven op de jongste zoon van Kourtney Kardashian en Scott Disick's nieuwe kapsel.

Sommige fans vergeleken Reign's nieuwe 'fro' met die van Travis Bickle van Taxi Driver - die natuurlijk werd gespeeld door Oscarwinnaar Robert Di Niro.

"Je praat tegen me", merkte een fan op Bickle's beroemde regel uit de film.

"Ik wou dat mijn ouders me zulke coole stijlen lieten krijgen toen ik jong was. Hij ziet eruit als een jonge Di Niro", schreef een andere fan in de commentaarsectie van Disick.

Maar een interessante opmerking luidde: "Wat is Kourtney's reactie op deze snit?"

Kourtney Kardashian was ongelooflijk beschermend over het lange haar van haar zoon Reign. Ze verdedigde hem vaak tegen fans die haar vertelden dat Reign op een meisje leek. Maar vorige maand werd haar laatstgeborene voor het eerst geknipt, nadat hij om een korter kapsel had gevraagd. De nieuwe look van Reign is gemaakt door haarstylist Jason Schneidman, die voor-en-na-foto's op Instagram deelde.

Reigns nieuwe look werd ook onthuld op het Instagram-account van zijn moeder, toen ze een foto deelde van haar zoon die poseerde in de tuin na zijn kapsel.

"Het gaat niet goed met me", schreef ze bij de post, voordat ze in de reacties toegaf dat ze zijn nieuwe look "geweldig" vond.

Tante Kim Kardashian reageerde op zijn nieuwe look en schreef: "Hij ziet er zo knap uit", terwijl Hailey Bieber schreef: "Omg de schattigste."

Ondertussen hebben Reigns ouders veel tijd samen doorgebracht.

Het paar heeft een sterke vriendschap gevormd in het belang van hun kinderen. Maar insiders vertelden In Touch dat ze privégesprekken hebben gehad over weer bij elkaar komen.

De bron voegde toe: "Geen van beiden wil nu een relatie aangaan, dus ze kijken hoe het gaat."

"Het zou niemand verbazen als ze weer bij elkaar komen."

Scott is onlangs gescheiden van zijn vriendin van drie jaar, Sofia Richie. Kourtney's laatst bekende relatie was met model Younes Bendjima.

In de nieuwe trailer voor de aanstaande première van Keeping Up With the Kardashians, confronteert Kim Kardashian West haar oudere zus met een opmerking van Disick.

Scott zegt: 'We gaan voor baby nummer vier', is dat serieus? Ik wil het weten', vraagt Kim aan Kourtney op het verjaardagsfeestje dat de Kardashians voor Scott gaven.

Iemand anders buiten de camera vraagt dan aan Kourtney: "Ben je zwanger?"

Scott en Kourtney delen zoon Mason, 10, dochter Penelope, 8, en zoon Reign, 5.

Aanbevolen: