Welk iconische Miley Cyrus-nummer speelde Willow Smith op gitaar voor haar fans?

Inhoudsopgave:

Welk iconische Miley Cyrus-nummer speelde Willow Smith op gitaar voor haar fans?
Welk iconische Miley Cyrus-nummer speelde Willow Smith op gitaar voor haar fans?
Anonim

Willow Smith verraste haar volgers met een leuke Instagram challenge. Ze vroeg hen te raden welk nummer van Miley Cyrus ze aan het tokkelen was op haar gitaar. We hadden geen idee hoe getalenteerd de jonge zangeres is op het instrument. Haar kennis van gitaar schitterde in haar onderschrift: "Wie kan raden welk nummer dit is? Ik heb een paar voorbijgaande tonen en riffs toegevoegd om het minder duidelijk te maken."

Fan Raden

Smith droeg een paars met blauwe tie-dye hoodie en liet haar ogen grotendeels buiten het frame van de video, zodat kijkers zich konden concentreren op haar gitaarvaardigheden. Sommige Cyrus x Smith-fans hadden het meteen goed geraden, terwijl ze door hun toetsenbord schreeuwden: "WIE BEZIT MIJN HART", en: "Wie bezit mijn hart ❤️❤️❤️ dit is alles." Smiths uitdrukkingen in de video laten zien hoe gepassioneerd ze wordt als ze zich op haar muziek concentreert.

Miley Cyrus toonde Smith wat liefde in de reacties en waardeerde de ode aan haar hit uit 2010. Ze zei: "Love love love", waarop fans reageerden met een pleidooi voor de twee artiesten om samen te werken. Kun je je een nummer voorstellen dat de perfecte 50/50-mix van Time Machine en Cyrus' Heart of Glass-cover raakt? Laat de champagne al knallen, we zijn klaar om de hit te vieren voordat het zelfs maar een realiteit is.

Willow's Guitar Skills

Voor degenen die niet wisten van haar veelzijdige status, moet je even bijpraten. De muzikant postte zichzelf tijdens quarantaine mee tokkelen met een melodie die ze ter plekke verzon. Luisteraars vroegen haar wat voor soort gitaar ze gebruikt, aangezien ze in haar video's zowel elektrische als akoestische versies laat zien. Een opgewonden toeschouwer merkte haar speelstijl op: "JE MIDDELVINGERPEES BEWEEGT OOK VAN JE KNUCKLE IK HEB NOOIT IEMAND ANDERS ONTMOET."

Haar carrière is omhooggeschoten en ze maakt meer professionele stappen om haar publieke identiteit uit te breiden. Ze was te zien in Rihanna's nieuwste Fenty-modeshow en blijft vocaal over politieke kwesties die ze graag op haar platform promoot.

In mei bracht ze voor het laatst een nummer uit, en haar luisteraars bijten enthousiast op haar volgende project. Haar muzikale invloed en esthetische keuzes blijven de grenzen verleggen totdat er geen status-quo's meer zijn om uit te dagen.

Aanbevolen: