Black Swan' ontmoet 'Pretty Little Liars' in deze nieuwe Netflix-serie

Inhoudsopgave:

Black Swan' ontmoet 'Pretty Little Liars' in deze nieuwe Netflix-serie
Black Swan' ontmoet 'Pretty Little Liars' in deze nieuwe Netflix-serie
Anonim

De trailer zelf bevat een verbluffende aanpassing van Netflix, waarbij de inspiratie voor de serie is afgeleid van de originele roman met dezelfde naam, mede geschreven door Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton.

De serie speelt zich af in de wereld van een elite balletacademie in Chicago waar, nou ja, iedereen vecht (of moeten we zeggen dansen) om aan de top te staan.

Tiny Pretty Things Trailer Onthulling

De eerste momenten in de trailer zien we een ballerina dansen op het terras van de vierde verdieping van haar woning, tegen de achtergrond van de schilderachtige skyline van de stad.

De angstaanjagende muziek impliceert dat haar poging niet goed zal aflopen, en de volgende paar seconden wordt ze op mysterieuze wijze van zich af geduwd, terwijl ze ten val komt. Dat bleek Cassie Shore te zijn, de sterleerling van de school!

Haar dood opent een extra plek voor een kandidaat, en The Archer School Of Ballet werft een andere student aan, Neveah (Kylie Jefferson), die uiteindelijk ontdekt dat er veel geheimen zijn die de dansers op haar school bewaren.

De officiële synopsis luidt: "Nadat een tragedie de meest prestigieuze balletschool van Chicago treft, waar elke danser zowel vriend als vijand is die fel strijdt om felbegeerde rollen, dreigt het hechte vriendschappen te ontrafelen en een constellatie van geheimen bloot te leggen die een wereldberoemde instelling neerhalen."

Er is zeker enige gelijkenis met het verhaal van Pretty Little Liars samen met de onderliggende thema's van Black Swan, en de felle concurrentie tussen de balletstudenten dringt door in de trailer.

Kijkers verwachten veel mysterie, achterbakse dingen en verraad, en misschien een of twee andere moorden? Wie weet!

Netflix-gebruikers maken zich zorgen dat de serie na één seizoen wordt geannuleerd

Als er iets is dat je als Netflix-abonnee moet weten, is het dat de service je geweldige inhoud biedt in de vorm van binge-waardige shows, en net als je absoluut verslaafd bent, hoor je dat de show is geannuleerd.

Gebruikers die de serie al leuk vonden, zijn om dezelfde reden bang dat ze niet veel te zien zullen krijgen van de balletwereld die Netflix wil presenteren.

Verschillende van hen uitten hun zorgen, en een gebruiker schreef: "Het zou een behoorlijk geweldige show kunnen zijn, als Netfllix het niet na slechts één seizoen annuleert."

Een andere gebruiker voegde toe: "Doe nu je werk goed en promoot de show zodat deze niet wordt geannuleerd vanwege 'niet genoeg weergaven'."

De serie wordt begeleid door Michael MacLennan voor de streaminggigant en gaat in première op 14 december 2020.

Aanbevolen: