Alles wat we weten over de nieuwe cast van de 'Pretty Little Liars'-reboot

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de nieuwe cast van de 'Pretty Little Liars'-reboot
Alles wat we weten over de nieuwe cast van de 'Pretty Little Liars'-reboot
Anonim

Nu de herstart van Pretty Little Liars officieel in aantocht is, vragen fans zich af hoe de originele cast erover denkt, en iedereen is benieuwd naar deze nieuwe kijk op het verhaal. Terwijl de OG-show zich concentreerde op de verdwijning van Alison en de rimpeleffecten die het veroorzaakt in het kleine stadje Rosewood, zou de nieuwe show gaan over tieners die betalen voor de fouten die hun ouders hebben gemaakt.

Fans houden ervan om de cast bij te houden, van vragen over de vader van Shay Mitchells kind tot het bekijken van de nieuwe tv-programma's en films waarin ze schitteren.

Sommige castleden van de herstart van Pretty Little Liars zijn onlangs aangekondigd, dus laten we eens kijken naar alles wat we over hen weten.

Maia Reficco

Fans horen graag hoe Pretty Little Liars zijn cast heeft gevonden, en Maia Reficco en Chandler Kinney zijn de twee castleden die zijn aangekondigd of Pretty Little Liars: Original Sin.

Volgens Variety heet Reficco's personage Noa, en wanneer de show begint, is ze uit de jeugdgevangenis gekomen. Ze loopt de baan en ze wordt door de publicatie beschreven als 'strevend' en 'sardonisch'.

Reficco heeft een paar rollen gehad, volgens haar IMDb-pagina. Ze speelde Kally in het tv-programma Kally's Mashup, een super getalenteerd jong meisje dat ervan droomde een beroemde zangeres te worden. Ze speelt ook in de film Strangers, die volgens IMDb nu aan het filmen is.

Reficco werd geboren in Massachusetts en begon op haar zevende in Argentinië te wonen. Volgens Broadway.com ging ze op tournee voor Kally's Mashup en trad ze op, en speelde ze ook Young Eva Perón in Evita in het New York City Center. Ze vertelde dat deze rol veel voor haar betekende: "Als Argentijn heb ik mijn hele leven van Eva Perón gehoord. Het is een enorme verantwoordelijkheid en eer. Ze is zo'n icoon voor ons thuis dat we zie haar niet echt als een mens. Door dit te doen, is ze voor mij echter geworden. Om te begrijpen waarom ze deed wat ze deed en meer achtergrondverhaal te krijgen, is echt prachtig."

Chandler Kinney

Volgens Variety heet het personage van Chandler Kinney Tabby, en ze houdt van horrorfilms en wil filmregisseur worden. Ze heeft een geheim dat ze met zich meedraagt, en gezien hoe sappig de geheimen van de originele show waren, is de kans groot dat fans niet kunnen wachten om te horen wat het is.

Kinney staat bekend om het spelen van Mirabelle in verschillende afleveringen van de tv-serie The Haunted Hathaways, en een van haar andere grote rollen was Catherine in 22 afleveringen van Gortimer Gibbon's Life on Normal Street.

Kinny speelde ook Riana in 30 afleveringen van de tv-bewerking van Lethal Weapon.

Kinney heeft meer verteld over haar acteerreis in een interview met Refinery 29 en ze vertelde hoe ze aanvankelijk danseres wilde worden en danst sinds ze drie jaar oud was. Ze ging naar de Debbie Allen Dansacademie en toen ze eenmaal een reclamespotje voor de Gap had, vond ze een liefde voor acteren en dansen.

Kinney had een aantal interessante en herkenbare dingen te zeggen over het verschijnen op een show op zo'n jonge leeftijd: ze vertelde Raffinaderij 29: "Opgroeien - ik zeg opgroeien omdat ik denk dat 15 tot 18 een grote sprong is en heel cruciale jaren - het was een zegen om tussen zulke getalenteerde, ervaren artiesten te zijn. Ik heb zoveel geleerd. Ik ben vandaag een heel ander persoon dan ik was van de piloot. Het was gewoon een wilde rit."

Fans van de originele Pretty Little Liars-serie zijn zeker benieuwd naar de reboot, en aangezien Roberto Aguirre-Sacasa aan Riverdale en The Chilling Adventures of Sabrina heeft gewerkt, is de reboot in goede handen.

Beide tv-series hebben een grote fanbase en mensen hebben veel meningen over de personages, en hetzelfde kan gezegd worden van PLL.

In een interview met Collider vertelde Aguirre-Sacasa dat ze een Archie-film gingen maken en toen ze besloten er een tv-serie van te maken, zou het heel anders en minder donker worden. Hij beschreef de OG-versie als "a slice of life, coming of age-show, zoals My So-Called Life of Freaks and Geeks." Toen hij dacht dat die series na een seizoen werden geannuleerd, legde hij uit: 'De manier waarop tv de afgelopen vijf jaar is verschoven, ondersteunt dat soort programma misschien niet meer.'

Gezien hoe donker en opwindend Riverdale is, kunnen fans van Pretty Little Liars er zeker van zijn dat PLL: Original Sin hetzelfde zal zijn, en de cast is goed begonnen.

Aanbevolen: