Vanessa Hudgens plaagt nieuw personage in 'The Princess Switch: Switched Again

Inhoudsopgave:

Vanessa Hudgens plaagt nieuw personage in 'The Princess Switch: Switched Again
Vanessa Hudgens plaagt nieuw personage in 'The Princess Switch: Switched Again
Anonim

De High School Musical-ster speelt een dubbele rol in de eerste film, uitgebracht in 2018. Geïnspireerd door Mark Twains roman The Prince and the Pauper, speelt The Princess Switch Hudgens als zowel Chicago-bakker Stacy als Lady Margaret Delacourt, Duchess van Montenaro.

Vanessa Hudgens is enthousiast over 'The Princess Switch 2: Switched Again'

In het vervolg - genaamd, heel toepasselijk, The Princess Switch 2: Switched Again - zal Hudgens haar acteren verdrievoudigen met een extra personage: wildcard-nicht, Lady Fiona Pembroke.

Als hertogin Margaret onverwacht de troon van Montenaro erft en het moeilijk heeft met vriendje Kevin, is het aan Stacy om de boel weer te redden. Behalve dat Fiona hun plannen in de weg staat, vastbesloten om zelf Margaret te spelen.

Een dag verwijderd van de Netflix-première van The Princess Switch: Switched Again, ging Hudgens naar Instagram om haar fans te bedanken.

“Hé jongens! The Princess Switch: Switched Again komt donderdag uit!!!!!” Hudgens schreef op haar Instagram voorafgaand aan de première.

“Ik kan niet geloven dat het vakantieseizoen hier is en ik kan niet wachten tot jullie deze zien,” vervolgde ze.

Hudgens plaatste drie foto's van haar drie verschillende karakterversies in de film. Ze gaf fans ook de kans om een voorproefje van Fiona te krijgen door haar te sms'en op een nummer dat ze op Instagram deelde.

Netflix heeft een grote kerstcatalogus in de winkel

Switched Again is slechts een van de vele titels die de streamer voor de feestdagen in petto heeft.

The Christmas Chronicles 2 is een andere topspeler in de kerstcatalogus van het streamingplatform. De film is het vervolg op de gelijknamige vakantiekomedie uit 2018 met dezelfde naam. In de originele film, geregisseerd door Clay Kaytis, speelt Kurt Russell de rol van een extreem coole, rocker Kerstman die samenwerkt met twee kinderen om Kerstmis te redden, terwijl hij ook de tijd neemt om een epische jamsessie in de gevangenis te gooien.

Wat de film nog iconischer maakte, is de scène waarin de kerstman herenigd wordt met zijn echtgenote op de Noordpool. De identiteit van zijn vrouw is een zoete knipoog naar zijn persoonlijke leven, aangezien mevrouw Claus in feite wordt gespeeld door Russell's IRL oude partner, de Oscar-winnende actrice Goldie Hawn.

Goldie Hawn zal haar rol als mevrouw Claus hernemen in het vervolg, dat op 25 november op Netflix verschijnt. Home Alone-regisseur Chris Columbus staat achter de camera voor het vervolg dat hij samen met Matt Lieberman schreef. wie schreef het script voor de eerste film.

The Princess Switch 2: Switched Again en The Christmas Chronicles 2 gaan in première op Netflix op respectievelijk 19 en 25 november

Aanbevolen: