Rom-Com-legende Vanessa Hudgens is terug met nieuwe film 'The Princess Switch 3

Inhoudsopgave:

Rom-Com-legende Vanessa Hudgens is terug met nieuwe film 'The Princess Switch 3
Rom-Com-legende Vanessa Hudgens is terug met nieuwe film 'The Princess Switch 3
Anonim

Vanessa Hudgens zegent onze schermen elk vakantieseizoen als de koningin van Montenaro. Hudgens hernam haar rol als Margaret Delacourt, Stacey De Novo en Lady Fiona Pembroke op Netflix.

The Princess Switch 3: Romancing The Star is het derde deel van deze kerstfilms en de dames moeten nu een overval oplossen. In de eerste film moest Hudgens twee personages spelen en nu heeft ze haar spel opgevoerd tot drie.

Directeur Mike Rohl legde uit hoeveel toewijding nodig is om dit voor elkaar te krijgen en hoe getalenteerd een actrice Vanessa is.

"Het spelen van één personage is een enorme verantwoordelijkheid. Het spelen van drie personages verhoogt die verantwoordelijkheid enorm", zei hij.

"De werkdruk en de energie die nodig is om te slagen wordt een uitdaging… "Vanessa is een zeer ervaren professional die haar rollen voorbereidt en levert volgens een zeer hoge standaard."

The Princess Switch geeft fans een combinatie van The Parent Trap, The Princess Diaries en The Great British Bake Off, allemaal verpakt in één prachtige strik.

The Princess Switch 3 Trailer

"Wat is er beter dan een kerst-rom-com met Vanessa Hudgens als hoofdrolspeelster? Een kerst-rom-com met Vanessa Hudgens als drie hoofdrolspeelsters."

De High School Musical-ster schoot deze derde aflevering in Schotland samen met haar co-sterren, Sam Palladio, Remy Hii, Nick Sagar en Mia Lloyd. Vanessa herinnert zich hoe waanzinnig het was om drie verschillende rollen te spelen.

Ze zegt: "Iedereen was zo dol op de waanzin om met een actrice te werken die drie mensen speelde en bracht altijd veel energie met zich mee."Ze voegde eraan toe: "Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze de film op een geheel nieuwe manier tot leven brengen. Het was zo leuk om voor elk personage drie verschillende verhalen te bedenken."

Deze film duikt diep in Fiona's achtergrondverhaal, een personage dat we in de tweede aflevering hebben ontmoet, en helpt het publiek beter te begrijpen waarom ze is zoals ze is. Fiona is een erg vurig karakter, dus het zal interessant zijn om haar in een nieuw, zachter licht te zien.

De drie dames zullen moeten samenwerken om het mysterie van het gestolen relikwie op te lossen. Het lijkt erop dat er een beetje een Ocean's Eight-sfeer in de mix wordt gegooid!

De prinsessen zijn weer terug

Wat is het meervoud van Vanessa Hudgens?

The Princess Switch 3: Romancing The Star is nu te streamen op Netflix.

Aanbevolen: