Vanessa Hudgens breekt Fiona's grote entree op 'The Princess Switch: Switched Again' af

Inhoudsopgave:

Vanessa Hudgens breekt Fiona's grote entree op 'The Princess Switch: Switched Again' af
Vanessa Hudgens breekt Fiona's grote entree op 'The Princess Switch: Switched Again' af
Anonim

De High School Musical-ster heeft haar kameleontische acteerprestaties verdrievoudigd in het vervolg op de film uit 2018. Hudgens heeft in feite haar rol als bakker Stacy De Novo en Lady Margaret Delacourt overgenomen - binnenkort zal ze de troon van het fictieve rijk van Montenaro bestijgen. Het vervolg introduceerde ook een ander, totaal verschillend personage van Stacy en Margaret: Lady Fiona Pembroke, Margaret's nicht en onofficiële lookalike van een Selling Sunset-ster.

Vanessa Hudgens commentaar op Fiona's eerste verschijning

Het door sociale media geobsedeerde personage maakt een grote entree tijdens een kerstbal en veroorzaakt een ravage op Margarets avond.

Voor de kroningsceremonie van Margaret komen al haar vrienden naar Montenaro om haar te steunen als ze zich down voelt. Stacy, nu een prinses, evenals prins Edward (Sam Palladio) en Margrets ex-vriend Kevin (Nick Sagar) doen allemaal hun best om Margaret te helpen haar twijfels en koninklijke angst te overwinnen.

"En binnenkomt Fiona Pembroke, haar nicht", zei Vanessa Hudgens in een Netflix-clip waarin ze de scène per shot afbreekt.

"Iedereen die haar in de weg loopt, ze gaat overal stampen", legde de actrice uit.

Een blonde, rechte pruik en een glamoureuze, geheel zwarte kleding, Fiona heeft ook een diepere stem vergeleken met die van Stacy en Margaret.

“Fiona was zo leuk om te maken,” zei Hudgens.

De actrice legde uit dat ze een "super over-the-top" personage wilde creëren dat niets te maken had met Stacy en Margaret.

Hoe 'Switched Again' erin slaagde om schoten op een rij te zetten

Hudgens voegde toe dat het opstellen van foto's wanneer de personages met elkaar communiceren een van de meest uitdagende aspecten was van het filmen van Switched Again.

Tijdens de grote entree van Fiona loopt ze naar Margaret en houdt ze een telefoon omhoog om een selfie te maken met haar neef.

“We zouden de opname op een monitor pauzeren, zodat we konden zien waar ik de telefoon precies vasthield”, zei Hudgens.

“En dan zou mijn dubbelganger proberen te onthouden waar hij de telefoon precies omhoog moest houden, zodat ik op de juiste plek keek”, vervolgde ze.

Hudgens beschreef de haar- en make-upschakelaars om van Margaret naar Fiona te gaan als "een beest".

“Het is duidelijk dat de looks heel anders zijn,” zei ze.

Terwijl Fiona een blonde pruik draagt die Hudgens en haar dubbelganger "heel snel" konden opzetten, maar de make-up voor Fiona omvatte zware make-up en contouren die niet zo gemakkelijk te recreëren waren.

Voor de hoofdopnamen waarbij beide personages in hetzelfde frame verschijnen, moesten beide zijden worden gefilmd en vervolgens worden de twee over elkaar heen gelegd.

“[Het] was gewoon zo wild omdat we het onmiddellijk terug konden kijken, om er zeker van te zijn dat het klopte,” zei Hudgens.

The Princess Switch: Switched Again wordt gestreamd op Netflix

Aanbevolen: