Taylor Swift plaagt nieuw nummer in de nieuwe filmtrailer van Daisy Edgar Jones

Inhoudsopgave:

Taylor Swift plaagt nieuw nummer in de nieuwe filmtrailer van Daisy Edgar Jones
Taylor Swift plaagt nieuw nummer in de nieuwe filmtrailer van Daisy Edgar Jones
Anonim

Taylor Swift's nieuwe nummer, 'Carolina', maakt zijn debuut in de trailer van de aankomende film, Where the Crawdads Sing, die in juli in de bioscoop zal verschijnen.

Swift hield zo veel van de roman, dat ze niet kon wachten om een nummer voor de film te schrijven!

Swift schrijft nieuw nummer voor film gebaseerd op een van haar favoriete romans

Swift deelde de trailer van de film op haar Instagram samen met het bijschrift: Where The Crawdads Sing is een boek waar ik absoluut in verdwaalde toen ik het jaren geleden las. Zodra ik hoorde dat er een film in de maak was met in de hoofdrol de ongelooflijke @daisyedgarjones en geproduceerd door de briljante @reesewitherspoon, wist ik dat ik er een muzikaal deel van wilde uitmaken.

"Ik schreef het nummer 'Carolina' alleen en vroeg mijn vriend @aarondessner om het te produceren. Ik wilde iets spookachtigs en etherisch creëren dat bij dit betoverende verhaal past." Het nummer is geproduceerd door haar vaste medewerker Aaron Dessner en is op de achtergrond te horen voor de trailer van de film.

"Je hoort het snel, maar bekijk voor nu de trailer van @crawdadsmovie voor een clip!" Swift toegevoegd en plaagt binnenkort een volledige versie van een nieuw nummer.

Delia Owen's roman Where The Crawdads Sing werd in 2018 met lovende kritieken en publieke bijval uitgebracht. Het verhaal volgt een verlaten kind genaamd Kya, dat in haar eentje opgroeide in het moeras van North Carolina. Kya wordt gespeeld door Normal People-actrice Daisy Edgar-Jones. Ze groeit dicht bij Tate Walker (gespeeld door Taylor John Smith) terwijl hij haar leert lezen en schrijven.

Kya's relatie met Tate komt in de problemen als ze naar de universiteit gaat. Hier bevindt ze zich in een relatie met Chase Andrews (gespeeld door The Kingsman-acteur Harris Dickinson.) Hun romance wordt duister wanneer ze ervan wordt beschuldigd hem te hebben vermoord en terechtstaat voor zijn moord.

Nieuwe Daisy Edgar Jones-films deze zomer

“Ik werd zo diep verliefd op de wereld die Delia creëerde, ze heeft zo'n poëzie in haar schrijven. En haar personages zijn zo ongelooflijk speciaal, en diep en complex - vooral Kya natuurlijk', zei Daisy Edgar-Jones, toen ze haar nieuwe film promootte, 'ik zou Kya omschrijven als fel veerkrachtig, wonderbaarlijk nieuwsgierig en sterk. En ik voel me zo bevoorrecht en opgewonden om haar te spelen.”

De film wordt geproduceerd door het bedrijf Hello Sunshine van Reese Witherspoon, het team achter Gone Girl en Big Little Lies. De actrice selecteerde Crawdads als haar Reese's Book Club-keuze in september 2018, slechts een maand nadat het boek uitkwam.

De roman verscheen in 2019 en 2020 bovenaan de fictielijsten van The New York Times Fiction en kreeg de eer Amazon's bestverkochte fictieboek van 2019 te zijn.

Where The Crawdads Sing wordt op 15 juli 2022 in de bioscoop uitgebracht.

Aanbevolen: