Wat weten we tot nu toe over Melissa McCarthy's actiekomedie 'Superintelligence'?

Wat weten we tot nu toe over Melissa McCarthy's actiekomedie 'Superintelligence'?
Wat weten we tot nu toe over Melissa McCarthy's actiekomedie 'Superintelligence'?
Anonim

Melissa McCarthy heeft een carrière gemaakt van grappig zijn. Van haar baanbrekende rol in Bridesmaids en The Heat is McCarthy een komische steunpilaar geworden.

Haar aankomende film Superintelligence zou niet anders moeten zijn en het zal de vierde keer zijn dat ze samenwerkt met haar man en regisseur Ben Falcone.

Het koppel werkte eerder samen aan Tammy, The Boss en Life of The Party. McCarthy was ook de scenarioschrijver en producent voor deze drie producties.

McCarthy zal ook een van de producers zijn voor Superintelligence. Voor de camera speelt ze het hoofdpersonage Carol Peters, een voormalig bedrijfsleider.

De film gaat over Peters die een onvervuld leven leidt en het wordt op zijn kop gezet wanneer ze wordt geselecteerd voor observatie door 's werelds eerste superintelligentie.

In een interview met het tijdschrift People zei McCarthy dat de film gaat over "de dominantie van technologie over ons leven, maar het is ook een mooie herinnering dat mensen misschien gebrekkig zijn, maar dat ze nog steeds de moeite waard zijn om te redden."

McCarthy Falcone
McCarthy Falcone

McCarthy vergeleek het maken van films ook met het krijgen van kinderen. "Je droomt erover, plant en bereidt je voor op zijn komst, geobsedeerd door de naam, zweert dat je nooit dezelfde fouten zult maken als die en die, vind het geweldig, slaapt erover en hoopt dat iedereen er aardig voor zal zijn. Maar uiteindelijk wordt het zijn eigen entiteit en moet het er zelf uit. Onze vierde filmbaby, Superintelligence, was geen uitzondering."

De actrice zei ook dat ze voor het werken aan Superintelligence wekenlang tegenover niemand moest acteren en met levenloze objecten moest praten.

"Ik had gewoon nooit gedacht dat ik zou kunnen zeggen: 'Ik heb vandaag het leukste gesprek gehad met een broodrooster.'"

McCarthy heeft niet de hele film alleen gedaan, ze schittert naast Bobby Cannavale die haar liefdesbelang speelt, James Corden als de mannelijke stem van "Super Intelligence", en haar echte bestie Octavia Spencer, die speelt de vrouwelijke stem van "Super Intelligence."

De film zou oorspronkelijk op 25 december 2019 in de bioscoop uitkomen, maar werd vijf dagen eerder verplaatst naar 20 december.

Falcone vond toen dat de film beter geschikt was op een streamingplatform en zal nu digitaal worden uitgebracht op deze Thanksgiving-dag op HBO Max.

Aanbevolen: