Alles wat we tot nu toe weten over The Matrix 4

Inhoudsopgave:

Alles wat we tot nu toe weten over The Matrix 4
Alles wat we tot nu toe weten over The Matrix 4
Anonim

De vierde Matrix-film is misschien wel een van de eerste grote producties die deze zomer weer worden opgenomen. Dit is een goede zaak, want fans zijn absoluut extatisch over het volgende hoofdstuk van deze baanbrekende serie. Carrie-Anne Moss en Keanu Reaves zijn teruggekeerd, zoals te zien is in 'sneak peek'-setfoto's.

Deze film is echter een van de meest geheime projecten die er zijn. Er is weinig over bekend. Het lijdt geen twijfel dat er op een dag fascinerende verhalen zullen zijn over wat er zich achter de schermen afspeelde, net als na het maken van de eerste drie Matrix-films. Tot die tijd hebben we alleen stukjes en beetjes informatie over de cast, het plot en de waanzinnige actiescènes van The Matrix 4.

Zonder verder oponthoud, hier is alles wat we weten over The Matrix 4.

14 Neo en Trinity zijn terug onder het roer van Lana Wachowski

Het is moeilijk te geloven dat Keanu Reeves een leven had vóór The Matrix. We stellen hem nu gelijk aan Neo, zoals we Carrie-Anne Moss gelijkstellen aan Trinity. Volgens Variety zijn beide weer terug in de hoofdrollen voor de vierde film in de geestverruimende, met filosofie gevulde en actievolle franchise. Ze worden geregisseerd door de co-schrijver en co-regisseur van de originelen, Lana Wachowski, hoewel Lana's zus, Lily, er vanaf nu niet bij betrokken zal zijn.

13 We zullen het pas in de lente van 2022 zien

We zouden The Matrix 4 oorspronkelijk in 2021 zien, maar vanwege de wereldwijde pandemie is de productie gepusht en is de film officieel uitgesteld. De release zal nu plaatsvinden in het voorjaar van 2022. Dit geeft de filmmakers meer tijd om het project te perfectioneren, met name in de postproductie.

12 Fishburne's Morpheus en Weaving's Smith zullen niet terugkeren

Volgens Variety is er geen officiële reden waarom Morpheus van Lawrence Fishburne niet terugkeert voor de vierde film. Gezien het feit dat een handvol oude castleden terugkomen, voelt het een beetje vreemd. Hugo Weaving, aan de andere kant, keert niet terug als Agent Smith vanwege planningsconflicten. Ook al is elke productie door de pandemie gepusht, het is waarschijnlijk veel te laat om Hugo in te schrijven.

11 Het ongelooflijk sterke script bracht zowel Carrie-Anne als Keanu terug

Noch Carrie-Anne Moss noch Keanu Reeves geloofden dat er een vierde Matrix zou komen. Het commerciële en kritische succes van de franchise zou echter zeker nog een vervolg opleveren. Beide sterren tekenden alleen vanwege de betrokkenheid van Lana Wachowski. De sterren waren ook onder de indruk van hoe sterk het script is.

Carrie-Anne Moss vertelde Empire dat het script "ongelooflijke diepte heeft en alle integriteit en artisticiteit die je je maar kunt voorstellen". Dit werd herhaald door Keanu, die zei dat het script "een aantal zinvolle dingen te zeggen heeft, en waar we wat voeding uit kunnen halen".

10 Yahya Abdul-Mateen II speelt mogelijk een jonge Morpheus

Dankzij belangrijke rollen in Aquaman en HBO's Watchmen-serie krijgt Yahya Abdul-Mateen II de aandacht die hij verdient. Volgens Variety krijgt hij een hoofdrol in The Matrix 4. Hoewel we niet weten wat de rol zal zijn, wordt er constant gebabbeld dat hij een versie van Morpheus zal spelen. Misschien speelt hij een jongere versie, gedegradeerd tot flashbacks of een soort trippy tijdlijnintegratie.

9 Jada Pinkett Smith is helemaal klaar om Niobe terug te brengen, en The Merovingian is ook terug

Lawrence Fishburne is misschien niet terug, maar zijn Matrix-liefdesbelang zal dat zeker zijn. Collider meldt dat Jada Pinkett Smith terug zal komen voor de film als Niobe, hoewel de omvang van haar rol onbekend is. Bovendien zal Lambert Wilson terugkeren als The Merovingian, een favoriete tegenstander van fans die meestal alleen uit is op zijn eigen belang.

8 Er is een Skyscrapper-stunt die er absoluut krankzinnig uitziet

Hoewel de twee mensen op deze foto stuntdubbel zijn, lijkt het erop dat zowel Keanu Reeves als Carrie-Anne Moss mogelijk zijn teruggekeerd naar de set in San Francisco om dit epische moment zelf vast te leggen. We wachten nog op officiële bevestiging. Als ze dat deden, lijdt het geen twijfel dat het de geschiedenis ingaat als een van de meest extreme stunts in de filmgeschiedenis. Ze sprongen tenslotte van een wolkenkrabber met niets anders dan draden om hen te beschermen.

7 De opnames in San Fran waren helemaal over-the-top

The Matrix 4-productie bracht pure intensiteit en drama naar de straten van San Francisco, volgens The Daily Mail. Natuurlijk was de productie veilig en goed georkestreerd, maar dat weerhield de burgers er niet van om overweldigd te worden door de talloze gecontroleerde explosies, honderden rennende figuranten, motorachtervolgingen en overvliegende helikopters.

6 Lana daagt het hele Matrix-team uit om het beste van zichzelf te geven

Volgens The Hollywood Reporter heeft John Wick-regisseur Chad Stahelski, die ook diende als de stuntdubbel van Keanu Reeves in The Matrix en Matrix Reloaded, regisseur Lana Wachowski geholpen met de stunts voor Matrix 4.

Hij beweert dat Lana iedereen tot het uiterste drijft. Hij geeft toe dat ze een grote uitdaging kan zijn, maar zegt dat hij het niet anders zou willen, omdat ze hen helpt hun vak te verbeteren om iets onvergetelijks en resonerends te creëren.

5 Neil Patrick Harris speelt iemand die volledig onbekend is

Yes, How I Met Your Mother and Gone Girl-ster, Neil Patrick Harris, zal naast Keanu en Carrie-Anne verschijnen in The Matrix 4. Hoewel zijn rol nog steeds een compleet mysterie is, gaat het gerucht op straat dat hij iemand speelt die de grens tussen goed en kwaad overschrijdt. Dit zou iets boeiends moeten opleveren.

4 Jessica Henwick speelt mogelijk een neo-achtig personage

Je kent Jessica Henwick misschien van haar rol als een van de Sand Snakes in Game Of Thrones. Anders herken je haar zeker van Iron Fist. Volgens Variety krijgt ze een substantiële rol in The Matrix 4. Het gerucht gaat dat ze een vrouwelijk en neo-achtig personage zal spelen.

3 Er is een lijst met andere nieuwe gezichten in de cast, waaronder een Mindhunter

Naast Neil Patrick Harris en Jessica Henwick zijn er tal van nieuwe gezichten te zien in The Matrix 4. Brian J. Smith, Toby Onwumere en Jonathan Groff van Mindhunter (die perfect is voor een agent) zijn ook gecast. Bovendien zal de vrouw van Nick Jonas, Priyanka Chopra, te zien zijn, misschien als een oudere versie van Sati?

2 Het plot blijft onbekend, maar fans raden ernaar

De waarheid is dat we allemaal maar gissen naar de plot van Matrix 4. We weten er eigenlijk niets van, afgezien van het feit dat Neo en Trinity op de een of andere manier zijn herrezen of opnieuw zijn geladen in de Matrix na hun dood in Matrix: Revolutions.

IMDb vertelt ons ook dat er FBI-agenten, een SWAT-team en iets dat "Swarm Runners" wordt genoemd, zullen worden opgenomen. Eerlijk gezegd is het uitgangspunt van de originele film ideaal om op natuurlijke wijze opnieuw te worden bewerkt… en mee te evolueren met de tijd.

1 De cast en crew zullen ergens in juli veilig weer aan het werk gaan

Volgens The Daily Mail waren de cast en crew bezig met filmen in Berlijn, Duitsland, toen de wereldwijde pandemie toesloeg. Kort daarna werden ze gedwongen te sluiten en naar huis terug te keren. Nu studio's de opnames beginnen te hervatten, onder veilige nieuwe richtlijnen, wordt verwacht dat het Matrix 4-team terug zal vliegen naar Berlijn om de opnames in juli te hervatten, als een van de eerste producties die dit doet.

Aanbevolen: