De waarheid over waarom Yasmine Bleeth werd ontslagen uit 'Baywatch

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom Yasmine Bleeth werd ontslagen uit 'Baywatch
De waarheid over waarom Yasmine Bleeth werd ontslagen uit 'Baywatch
Anonim

Zon, zand, surfen en iconische rode badpakken vormen een van de favoriete tv-series uit de jaren 90. Yasmine Bleeth had alles kunnen hebben, maar besloot niets te hebben.

Baywatch, een Amerikaanse serie over de strandwachten van Los Angeles County, ging in première in 1989 en duurde 11 jaar. Alle kinderen uit de jaren 80 waren verliefd op deze show en, nog specifieker, op de cast.

De meest bekeken tv-serie ter wereld

Het tv-programma was de maatstaf voor de zomer: strandwachten, stranden en slow-motion hardlopen. De originele show liep tot 1999 en veranderde later van setting en cast zoals het bekend werd als Baywatch: Hawaii.

Waar is de Baywatch-ster Yasmine Bleeth nu 31 jaar na de release van de eerste aflevering?

Toen Baywatch werd uitgezonden, veroverde de actrice het publiek met haar goede figuur en rondingen. Samen met superster Pamela Anderson werden ze allebei strandiconen met hun kenmerkende rode zwemkleding.

Waarom werd Yasmine Bleeth ontslagen bij Baywatch?

De voormalige Baywatch-ster is nu 51 jaar oud. Ze was 26 jaar oud toen ze Caroline Holden speelde in de jaren 90, maar ze is al jaren niet meer voor de camera's verschenen. Tijdens het filmen van de serie gingen er veel deuren voor haar open. Alles leidde haar naar een gouden toekomst.

Caroline Holden is sterk, moedig en altijd klaar om een reddingsactie te ondernemen. In het begin ontbrak Caroline's vaardigheden als badmeester een beetje, en ze maakte verschillende fouten. Met de tijd en de begeleiding van haar zus Stephanie werd ze echter een uitstekende badmeester.

Op een dag bezocht een van de producers de set en kon niet geloven wat hij zag.

Yasmine Bleeth worstelde met middelenmisbruik tijdens de show, wat resulteerde in haar ontslag door producenten voor cocaïnegebruik. Haar carrière vanaf hier heeft nooit meer het licht gezien. Jarenlang bleef ze in het donker, buiten de publieke belangstelling.

Recente verschijning in het openbaar

Echter, Yasmine werd onlangs op straat gezien terwijl ze vrolijk haar hond uitliet in LA.

Mirror meldt: "De brunette-actrice droeg een maxi-jurk met blauw en rood patroon, maar hield haar armen bedekt in een wijde grijze hoodie."

Afbeelding
Afbeelding

Het tijdschrift beschrijft haar stijl levendig: "Ze droeg een paar Birkenstock-sandalen met bandjes en flitste een laag rode nagellak op haar tenen. Haar lokken werden gedragen in een rommelige paardenstaart en ze leek minimale make-up te dragen voor het informele uitje. Yasmine werd gezien terwijl ze haar hondje aan de leiband nam en glimlachte zelfs om foto's".

Haar personage was zo populair dat ze vier seizoenen in de show bleef. De actrice verscheen in totaal in 72 afleveringen en was vijf jaar in de show. Toch viel de carrière van de actrice uit elkaar door middelenmisbruik. Ze stond zelfs op de zwarte lijst van Hollywood omdat het moeilijk was om met haar samen te werken vanwege haar drugsverslaving.

De liefde van haar leven ontmoeten in de afkickkliniek

De Promises Addiction Treatment Centres in Malibu hielpen haar om van de cocaïneverslaving af te komen. Een andere trieste episode deed zich voor in 2001 toen ze werd gearresteerd nadat de politie na een crash-ongeluk recreatieve drugs in haar auto had gevonden. Ze werd veroordeeld tot een proeftijd van twee jaar en meer dan 90 uur taakstraf.

In de afkickkliniek ontmoette ze haar man, de eigenaar van een stripclub genaamd Paul Cerrito. Ze trouwden in augustus 2002 en leven nog steeds een vredig leven tussen Los Angeles en Arizona.

Voor altijd stoppen met Hollywood

Het constante gebruik van drugs maakte het nog moeilijker om van een verslaving af te komen. Ze worstelde jarenlang met cocaïne. De actrice verliet Hollywood voor altijd. Yasmine kon de emotionele last van een ster zijn niet dragen, en inderdaad was ze niet omringd door de mensen die haar op dat moment hadden kunnen redden.

Fans konden het niet helpen dat ze haar magere figuur uit de twintig tijdens de serie misten.

Het contrast met haar oude lichaamsbouw is opvallend, maar ze bewijst verder het onberispelijke verstrijken van de tijd. In principe zou Yasmine een gastactrice zijn met een vluchtige rol in Baywatch. Nadat ze echter het succes van haar personage hadden geverifieerd, besloten de producenten haar contract te verlengen en ze bereikte onsterfelijkheid met haar charismatische personage Caroline Holden.

Een gelukkiger leven

Ondanks de kritiek van sommige fans op Yasmine's fysieke verschijning, blijft ze mooi, met een lieve glimlach en haar kenmerkende, mooie blauwe ogen.

Demystifying Medicine wijst erop dat sommige kortetermijneffecten van cocaïne verlies van contact met de realiteit, intense gevoelens van geluk, zweten, verwijde pupillen, opwinding en verhoogde hartslag en lichaamstemperatuur zijn.

Therapie is een praktische benadering om terugval van cocaïne te voorkomen, omdat het de verslaafde in staat stelt de situaties te herkennen waarin hij het meest waarschijnlijk cocaïne zal gebruiken en leert hoe hij effectief met zijn verslaving om kan gaan. Gelukkig stond Yasmine niet alleen in dit proces. Haar toekomstige echtgenoot was haar verslaving aan het overwinnen.

Hollywood is een plek vol glamour, geld, roem, maar ook verslaving. Yasmine Bleeth overleefde de afkickkliniek en verslaving. Hoewel de actrice haar jeugd achter zich heeft gelaten, geniet ze van een vredig en normaal leven waarin ze gelukkig lijkt met zichzelf, ver weg van de druk van een vrouwelijke beroemdheid.

Aanbevolen: