Will Smith maakt een YouTube-video ter nagedachtenis aan James Avery, ook bekend als oom Phil

Will Smith maakt een YouTube-video ter nagedachtenis aan James Avery, ook bekend als oom Phil
Will Smith maakt een YouTube-video ter nagedachtenis aan James Avery, ook bekend als oom Phil
Anonim

Will Smith's eerbetoonvideo voor overleden acteur James Avery stuurt fans op een nostalgische emotionele achtbaanrit. Vanaf vanmorgen was het eerbetoon de 41st meest trending op YouTube.

De video is geproduceerd als onderdeel van een The Fresh Prince Reunion Special, waar de castleden van de succesvolle sitcom uit de jaren 90 samenkwamen om zowel de show als hun ervaringen tijdens het filmen te bespreken. Een groot deel van de special was gewijd aan wijlen James Avery, en de impact had op hun respectievelijke levens.

Avery speelde de rol van de altijd sympathieke en wijze oom Phil in de show, en het lijkt erop dat zijn sympathieke persoonlijkheid zich ook buiten het scherm uitstrekte.

Smith, die beroemd werd als hoofdrolspeler van de show The Fresh Prince of Bel-Air, deelde in de video zijn relatie met Avery.

“Hij was een enorme rots van een man, fysiek, emotioneel en spiritueel. Hij was mijn klankbord voor al mijn carrièrebeslissingen. Hij was oom Phil, vader, beschermer, leraar, verdediger en prediker voor iedereen. Iedereen op de sets was zijn kind en hij bekleedde die positie met trots, 'zei hij.

Actrice Daphne Maxwell Reid, die de rol speelde van de vrouw van oom Phil, Vivian Banks, onthulde haar favoriete herinnering aan Avery uit hun opnamedagen.

"Een van mijn dierbaarste herinneringen, en waar ik elke vrijdagavond naar uitkeek, was hem te ontmoeten bij de deur van zijn kleedkamer terwijl de muziek door de gang schalde en hij en ik elkaar gewoon vastpakten en gewoon naar beneden dansten de zaal tot we op het podium kwamen! We dansten en dansten en dansten en ik vond het gewoon geweldig, "herinnerde ze zich.

The Fresh Prince Reunion Special wordt nu exclusief gestreamd op HBO Max, voor fans van de show die een reis door de herinnering willen maken.

Aanbevolen: