Anna Paquin, ook bekend als Sookie Stackhouse, reageert op de nieuwe 'True Blood'-reboot van HBO

Inhoudsopgave:

Anna Paquin, ook bekend als Sookie Stackhouse, reageert op de nieuwe 'True Blood'-reboot van HBO
Anna Paquin, ook bekend als Sookie Stackhouse, reageert op de nieuwe 'True Blood'-reboot van HBO
Anonim

Herinner je je True Blood van HBO nog, het grootste vampierdrama aller tijden? Het komt terug!

True Blood is vaak gecrediteerd voor het succes van het netwerk rond het fantasy-drama-genre, wat waarschijnlijk de reden is waarom HBO een moderne reboot voor de show krijgt!

De show was gebaseerd op de bestverkochte romans van auteur Charlaine Harriss, The Southern Vampire Mysteries, net als de reboot. Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina, leidt het project, maar fans hebben er gemengde gevoelens over.

Er is echter één persoon die niet bepaald blij is met de reboot, en het is de met een Oscar bekroonde acteur Anna Paquin, die de rol van mens/fee-hybride Sookie Stackhouse vertolkte tijdens de zeven seizoenen van de show.

Anna Paquin wist niet dat de serie opnieuw werd opgestart

De acteur wijdde zeven jaar van haar acteercarrière aan het spelen van de favoriet bij de fans, Bon Temps-serveerster met een affiniteit voor vampiers, Sookie Stackhouse.

Ze is ook getrouwd met Stephen Moyer, de vampier op het scherm (die Bill Compton speelde in de serie), dus het is niet meer dan normaal dat ze boos is over het publiekelijk horen van de herstartaankondiging.

Eerder vandaag deelde The Hollywood Reporter het nieuws via Twitter, daarbij verwijzend naar gemengde reacties van fans die de oude cast snel verdedigden en zeiden dat het onmogelijk zou zijn om aan hen te evenaren.

Toen ze hoorde over de reboot, was Anna Paquin verrast. "Nou, dit is het eerste dat ik hierover hoor." ze schreef op Twitter en deelde het True Blood reboot-nieuws.

Fans gingen ervan uit dat ze boos was omdat ze niet persoonlijk op de hoogte was gebracht, maar de acteur verduidelijkte kort daarna.

"Niet boos", antwoordde Anna aan een gebruiker en voegde eraan toe dat ze "alleen maar de vraag beantwoordde" die haar sociale media-feed had overspoeld.

In The Dark-acteur Kathleen York schreef: "Ik weet zeker dat ze je erbij willen hebben. Op een belangrijke manier… zou je denken…." terwijl de fans van Paquin vertelden dat ze niet geïnteresseerd zouden zijn als de acteur niet betrokken was bij de reboot.

Een gebruiker herinnerde anderen aan de uitstekende prestatie van Tarzan-acteur Alexander Skarsgård als vampier Eric Northman, een personage dat onvergetelijk is geworden, vanwege zijn groei gedurende de serie. "sorry, niets zal Alexander Skarsgård ooit als Eric overtreffen."

Er waren ook positieve reacties, waarbij werd aangehaald dat True Blood een "interessant uitgangspunt" had. De serie zag vampiers en mensen die probeerden samen te leven, waarbij de buitenaardse soorten synthetisch bloed dronken, en de mensen verzekerden dat ze geen bedreiging voor hen vormden.

De finale van de serie werd vaak als een blunder beschouwd, met veel te veel tragische momenten die een staak door de harten van de kijkers dreven. Kan een herstart dat veranderen?

Als er iets is dat we hebben gezien van de vorige werken van showrunner Roberto Aguirre-Sacasa, dan is het dat deze reboot een stuk donkerder zal zijn dan het origineel. De grootste vraag is: wordt het een tienerversie van True Blood?

Aanbevolen: