Lady Gaga, ook bekend als Gagamother, heeft de schattigste relatie met de kinderen van Elton John

Inhoudsopgave:

Lady Gaga, ook bekend als Gagamother, heeft de schattigste relatie met de kinderen van Elton John
Lady Gaga, ook bekend als Gagamother, heeft de schattigste relatie met de kinderen van Elton John
Anonim

Lady Gaga heeft een lange lijst van geweldige prestaties behaald tijdens haar tijd in de schijnwerpers. Naast verschillende hitrecords, uitverkochte tours, blockbusterfilms, Guinness World Records, heeft Gaga ook een paar benijdenswaardige vriendschappen met beroemdheden op haar naam staan.

Het blijkt dat Gaga een van de beroemdheden is waar Elton John tegenwoordig het dichtst bij staat in Hollywood. De twee kregen voor het eerst een band over muziek toen ze al vroeg in Gaga's carrière samen optraden, en hebben overeenkomsten in de manier waarop ze als artiesten optreden met betrekking tot het schrijven van hun eigen liedjes, het geven van show-stoppende uitvoeringen en het dragen van unieke en iconische kostuums.

Lady Gaga is ook de meter van Eltons twee zonen, Zachary en Elia, die hij deelt met echtgenoot David Furnish. Gaga heeft in het verleden over haar peetzonen naar het publiek gepraat en een zeer schattige naam onthuld die ze voor haar hebben. Lees verder om erachter te komen hoe de kinderen van Elton John Lady Gaga noemen.

Hoe noemen de kinderen van Elton John Lady Gaga?

Volgens Cheat Sheet hebben de kinderen van Elton John de liefste bijnaam voor hun meter Lady Gaga: Gagamother.

Het publiek kreeg voor het eerst lucht van deze bijnaam toen de familie Gaga veel geluk stuurde voorafgaand aan de Oscars van 2019, toen ze werd genomineerd voor een prijs voor A Star is Born 2018, waarin ze samen met regisseur Bradley Cooper speelde.

De bijnaam werd ook bevestigd tijdens de Oscars van 2022, die Gaga bijwoonde met David Furnish en haar petekinderen, Zachary en Elijah.

"Zo opgewonden om op EJAFOscars-avond te zijn met de jongens, Gagamother en al onze ongelooflijke vrienden!!" David schreef op Instagram, waar ze kiekjes van de nacht plaatste.

Waarom kozen Elton John en David Furnish voor Lady Gaga?

Lady Gaga's relatie met Elton John gaat bijna terug naar het begin van haar carrière. Gaga was altijd open over haar respect en bewondering voor Elton als artiest, en trad zelfs live met hem op bij de Grammy Awards in 2010. Tijdens het iconische optreden zong het duo een unieke vertolking van haar nummer Speechless en zijn hit Your Song.

Fast-forward bijna een decennium en Gaga voerde de Grammy Salute uit ter ere van Elton. Ze traden ook samen op tijdens de Lady Gaga & The Muppets’ Holiday Spectacular. De artiesten werkten ook samen toen Gaga te zien was in Eltons liveversie van Don't Let The Sun Go Down On Me, waarvoor de video miljoenen YouTube-views ontving.

Het is duidelijk dat Gaga en Elton John een sterke werkrelatie hebben, maar het lijkt erop dat zijn beslissing om de in New York geboren artiest te kiezen als peettante van zijn kinderen komt door het type persoon dat ze is en het voorbeeld dat ze geeft voor jongeren.

"Ze is een geweldig rolmodel", onthulde hij in een interview in 2013 (via People). "Ze is een geweldige meter voor Zachary geweest."

Elton legde verder uit dat Gaga zelfs tijd vrijmaakt in haar drukke schema als wereldwijde superster om tijd door te brengen met de jongens.

“Ze kwam [Zachary] in Las Vegas baden. Ze was al gekleed om naar de show te gaan, en ze zat daar, en ze baadde hem, en ze was net gekleed als Audrey Hepburn … en ze gaf hem te eten …”

Hoe is Lady Gaga als meter?

In een interview met Heart onthulde Elton John dat zijn zonen Lady Gaga aanbidden als hun meter. Ze is erg praktisch met hen en investeert haar tijd in het opbouwen van een relatie met hen.

"Ze wast ze, ze zingt voor ze, ze leest verhalen voor", legde hij uit. “Ze is de beste peettante. Ze geeft er echt om.'

Hij bevestigde ook dat Gaga niet toestaat dat haar andere verplichtingen haar in de weg staan bij het zien van haar petekinderen: "Ze leidt een heel druk leven, maar ze vindt altijd tijd voor hen."

Elton onthulde ook dat zijn zonen ook als artiest dol zijn op Lady Gaga. "Ze houden van haar platen - ze hebben het stadium bereikt waar ze hun eigen kleine platenspeler hebben."

The Rocket Man-zanger voegde toe: "The Fame Monster is een van hun favoriete albums aller tijden."

In 2013 onthulde Gaga in een interview met Ellen DeGeneres dat haar petekinderen "geweldig" zijn, wat bevestigt dat ze ook "ongelooflijk geliefd" zijn. Ze gaf ook toe dat ze de jongens rot verwent als ze ze ziet.

"Als Gaga Mother komt, is er altijd een mand die groter is dan zij", zei ze. In hetzelfde interview gaf Gaga toe dat Elton op haar vader lijkt en soms boos op haar wordt zoals een gewone vader zou doen.

Er wordt aangenomen dat Elton John en David Furnish hun zonen privé en met de waarden van de arbeidersklasse opvoeden, maar het lijkt erop dat de jongens op zijn minst een beetje magie in hun leven hebben in de vorm van een echt uniek -een vriendelijke en briljante peettante!

Aanbevolen: