De waarheid over het uiterlijk van Donald Trump in 'Home Alone

De waarheid over het uiterlijk van Donald Trump in 'Home Alone
De waarheid over het uiterlijk van Donald Trump in 'Home Alone
Anonim

Met het dertigjarig jubileum van 'Home Alone' voor fans in 2020, is het tijd om nader te bekijken waarom Donald Trump in het vervolg terechtkwam.

Het v alt niet te ontkennen dat de originele film een cultklassieker is, en het was gunstig voor zowel de jonge Macaulay Culkin als de rest van het team dat aan de film werkte.

Macaulay's trustfonds groeide enorm dankzij het succes van de film, dat is zeker. Maar regisseur Chris Columbus nam een groot risico door het project te accepteren. Hij gaf zelfs een andere film door om 'Home Alone' op te nemen, en het kan de loop van zijn carrière hebben veranderd, merkte Insider op.

Plus, de all-star cast (inclusief Joe Pesci, John Candy en Daniel Stern) was een van de redenen waarom de film een vervolg kreeg; 'Alleen thuis 2: Verloren in New York.' Chris Columbus was blij om het te filmen, maar hij erkende wel dat het niet echt nodig was, hoewel het gerechtvaardigd was, gezien het succes van de originele film.

Dus naast deze hartverwarmende verhalen van acteurs en regisseurs die een geweldige oude tijd op de set hebben, komt het verhaal van hoe Donald Trump er middenin belandde terwijl het vervolg werd gefilmd.

Zoals fans zich misschien herinneren, bevindt de scene van Trump zich in The Plaza Hotel. Net als op andere plekken in NYC kunnen filmmakers op bijna elke locatie filmen, zolang ze hun vergoeding maar betalen.

Maar in het interview met Chris Columbus in de publicatie citeerde Insider de regisseur die zei dat de cast en crew tegen een probleem aanliepen zodra ze hun contributie hadden betaald. Trump was destijds de eigenaar van The Plaza Hotel, zei Columbus, en hij zei dat de bemanning de locatie alleen kon gebruiken als hij in de film zat.

Chris gaf toe dat hij de locatie niet wilde doorgeven, omdat ze The Plaza niet konden herbouwen op een soundstage. Dus stemden ze in met de eisen van Trump.

Macaulay Culkin in scène met Donald Trump in 'Home Alone 2: Lost in New York&39
Macaulay Culkin in scène met Donald Trump in 'Home Alone 2: Lost in New York&39

En toen de film voor het eerst werd vertoond, leek het publiek het leuk te vinden om Donald Trump erin te zien. Maar zoals Chris opmerkte: "hij heeft zich wel een weg gebaand naar de film."

Dat was natuurlijk in 1992. Volgens Newsweek zei Trump dat hij The Plaza Hotel in 1988 had gekocht voor $ 407,5 miljoen, terwijl de website van The Plaza zei dat het $ 390 miljoen was. Hoe dan ook, het was een "polariserende" aankoop.

Het hotel onderging enkele veranderingen terwijl Donald de leiding had, en hij trouwde daar zelfs in 1993 met ex-vrouw Marla Maples. Maar aan alle goede dingen moet een einde komen: Newsweek zei dat "het hotel failliet ging" en dat Trump het in 1995 voor 325 miljoen dollar heeft verkocht.

Wat betreft de andere ster van 'Home Alone: 2', Macaulay Culkin heeft een indrukwekkend vermogen, zelfs decennia later. En hij heeft zich niet hoeven te pesten in acteeroptredens.

Aanbevolen: