Hoe Donald Trump zich een weg baande naar 'Home Alone 2

Inhoudsopgave:

Hoe Donald Trump zich een weg baande naar 'Home Alone 2
Hoe Donald Trump zich een weg baande naar 'Home Alone 2
Anonim

Voormalig president Donald Trump is niet de grootste fan van Hollywood. Sommige fans beweren dat dit te maken heeft met het feit dat hij zijn hele leven maar in een paar films te zien is geweest. Onder de films zijn 'Home Alone', 'Zoolander', 'Little Rascals' en een paar Playboy-films. Hij heeft een ster op de Hollywood Walk of Fame waar fans de afgelopen jaren niet al te aardig voor zijn geweest.

Volgens de recente woorden van Trump houdt hij niet van Hollywood en stelt hij dat het racistisch is geworden: Hollywood - ik noem ze niet de elites omdat ik denk dat de elites mensen zijn waar ze achteraan gaan, in veel gevallen – maar Hollywood is echt verschrikkelijk”, zei hij. “Je hebt het over racistisch, Hollywood is racistisch. Wat ze doen met het soort films dat ze uitbrengen, is eigenlijk heel gevaarlijk voor ons land. Wat Hollywood doet is een enorme slechte dienst aan ons land.”

Trump gaf er niet om om voorbeelden te geven van zijn gedurfde houding, hoewel hij duidelijk geen fan is. Hij heeft geen geschiedenis in veel films en in feite drong hij zich op zijn eigen manier een weg naar 'Home Alone 2'. De waarheid is dat hij bijna uit de film werd geknipt, al was het niet vanwege een positieve reactie op zijn cameo terwijl de film zich in de testfase bevond.

Fotograferen in het Plaza Hotel met een voorwaarde

Aangezien de film in New York is gemaakt, wilde regisseur Chris Columbus dat de film een scène zou bevatten in het Plaza Hotel. Volgens People ging Trump akkoord met een vergoeding, hoewel dat niet het einde van het verhaal was, "Trump zei oké", herinnerde Columbus zich. "We betaalden de vergoeding, maar hij zei ook: 'De enige manier waarop u de Plaza is als ik in de film zit.' " De regisseur vervolgde: "Dus we kwamen overeen om hem in de film te plaatsen, en toen we hem voor de eerste keer vertoonden, gebeurde het vreemdste: mensen juichten toen Trump op het scherm verscheen. Dus ik zei tegen mijn redacteur: 'Laat hem in de film. Het is een moment voor het publiek.' " "Maar hij heeft zich wel een weg gebaand naar de film." voegde Columbus eraan toe.

Het blijkt dat er inderdaad spijt was over de cameo, want in de recente vertoningen van de film werd de rol van Trump weggesneden door netwerken. Ster van de film Macaulay Culkin steunde de beslissing.

Volgens acteur Matt Damon heeft Trump deze tactiek ook al eens eerder geprobeerd.

Gesneden uit 'Scent Of A Woman'

Matt Damon onthulde dat dezelfde situatie zich begin jaren '90 voordeed in de film 'Scent Of A Woman'. Hij stemde in met het gebruik van zijn ruimte, maar uiteindelijk wilde hij in de film worden opgenomen. Deze keer werd hij geknipt tijdens het montageproces. Chris O'Donnell bevestigde het verhaal met People: "Het legde ons uit dat we, om voor ons te filmen op de Plaza, een kleine walk-on rol hadden voor Trump en [ex-vrouw] Marla [Maples]," hij "Ik zal hier niet voor terugdeinzen, hij zei: 'Ja, ze kunnen op de Plaza schieten als ze me in de freakin' film stoppen.'"

Trump kreeg zijn zin, maar uiteindelijk was het gewoon niet de bedoeling!

Bronnen – Mensen, The Guardian & Twitter

Aanbevolen: